Patriciu cumpără trustul Intact?

Curentul aşa spune. Tiberiu nu crede.

Şi, pentru ca planul să fie desăvârşit, Patriciu a bătut palma şi cu Sorin Ovidiu Vîntu, pentru a obţine susţinerea lui Oprescu şi de către trustul Realitatea- Caţavencu, după cum ne-au precizat sursele noastre.

E o conspiraţie masonico-evreica-monetară!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Vand si cumpara astia trusturile ca becali pe antrenori…. Dar totusi nu cred ca o sa cumpere Patriciu trustul intact

    00
  2. NOU
    #2

    conspiratie, my ass! Eu cred ca Patriciu cumpara tot ce gaseste ieftin la vreme de criza. Deja a cumparat toate asset-urile fondului de investitii imobiliare Fabian. Cat despre sustinerea lui Oprescu, Patriciu e suficient de istet sa stie ca in Oprescu nu poti avea incredere decat daca il ai cu ceva la mana asa ca nu cred ca s-ar apuca sa investeasca de dragul primarului.

    00
  3. @Zoso Daca RTL nu mai cumpara, atunci Patriciu e singurul care are bani de bagat in investitii media. La urma urmei, care e mai daunator ? Patriciu sau Voiculescu ?
    @Piticu21 „Vantu a dezmintit intr-un ziar saptamana trecuta ca nu a fost ofertat de Patriciu.” – Cred ca ai vrut sa spui „a dezmintit … ca A FOST ofertat de Patriciu” :)

    00
  4. Vantu a dezmintit intr-un ziar saptamana trecuta ca nu a fost ofertat de Patriciu.

    00
  5. Asta chiar ar fi o miscare bomba.

    Despre pierderile Intact s-a mai scris / zvonit / auzit.

    00
  6. daca e sa o luam asa, nu ar fi chiar asa greu de crezut. Patriciu si Voiculescu doar si-au tras averea in urma aceleiasi „manevre” (remember Ceausescu), asa ca nu ar fi deloc greu de crezut ca ei sa aiba o schema si acum.

    00
  7. 100 de milioane au dat pentru drepturile de televiziune sa transmita Liga1, au luat putin teapa dar nici asa incat sa fie fortati sa revanda mai departe.
    Sa crezi ca Antena 1, 2 si 3, GSP TV, Euforia, Gazeta Sporturilor, Saptamana Finaciara, Jurnalul National, Radio ZU, Romantic FM, 4WD, Confidential, etc costa doar 120 milioane euro trebuie sa fi prea proasta, spuneti-mi ca ziarista este macar frumoasa, daca este si blonda se explica.
    Nici nu mai este nevoie sa punem la socoteala partea de online a trustului.

    00
  8. pffffffffff…nu se stie niciodata. Totusi, Basescu are serviciile si DNA-ul asa ca la multi le e frica sa se arunce in lupta cea dreapta….

    00
  9. daca patriciu face asta din razbunare e un idiot. este peste maxima prostie posibila sa cumperi ditamai trustul cu pierderi ca sa dai in basescu, din moment ce voiculescu deja face asta fara banii lui patriciu. eventual, pentru marea razbunare e indeajuns o colaborare, pt ca nici voiculescu nu-l are la inima pe base. iar oprescu va cistiga la pastele cailor. parerea mea.

    00
  10. @Lucian: bai, patriciu mi se pare mai inofensiv decat felix. felix e bolnav de putere, securist si hot. patriciu e doar hot si bolnav de putere.

  11. @Dan: a venit criza, vericule…

  12. Acu’ o vreme se auzea ca ar vrea sa cumpere National TV si tot restul de la Micula, erau info chiar ca ar fi aproape de o intelegere cu Chemical Brithers, darn-a fost sa fie. Si aia sunt apropiati si politic. Nu cred ca e nimic adevarat despre Patriciu – Felix.

    00
  13. Voiculescu rămâne intact?

    00
  14. @zoso: Patriciu nu a fost securist?! Aveam impresia ca da… Cel putin aparentele, stii tu ;-)

    00
  15. felix o avea impresia ca-i la putere, iar patriciu ca e in opozitie. asa ca transferul de „rahat media” pare destul de oportun. acum intrebarea e.
    e felix la putere? e patriciu in opozitie?

    00
  16. @ Zoso:
    Cu RTL, a fost pe fatza. Nu i-a iesit lu’ Felix… Cu Patriciu, s-ar putea sa fie „pe la spate”, deh…, doar legaturile „comune” sunt (?!).
    @ Sandossu:
    …e, si tu, „de ce?” Doar stii, ambii (Felix & Patriciu) sunt si „filantropi”; nu prea te uiti la reclame :)

    00
  17. NOU
    #17

    patriciu cumpara Intact si il trimite pe Badea la sonda in Kazahstan, acolo ar fi la locul lui, sa vedem ce rating mai inventeaza ca face

    00
  18. Ma indoiesc ca Voiculescu ar vinde trustul. Trustul Intract este este asul din maneca al lui Felix , il tine departe de puscarie si aproape de putere. Si oricat ar fi de mare criza , pretul ala e o gluma proasta.

    00
  19. Zoso: chiar ca-i conspiratia aia de care ai spus, dar cred ca si niste comunisti au intrat in schema :) .

    Piticu21: numai ca acum vorbim de Felix ;) .

    00
  20. Poate Patriciu a ofertat pentru OTV :))=))…cat despre Intact nu cred ca vinde Voiculescu Antenele, sunt singurele care-l tin in politica.

    00
  21. bre zoso nu mai injura bre NCH-u si firmele lui ca vad ca imobiliare.ro isi trage reclama la tine si tu hacepti :))

    00
  22. Ce usor se joaca unii cu banii si ce „Bine traim noi” romanii

    00
  23. Nu-l ascultati pe Zoso.
    E mana in mana cu noua ordine mondiala. ;)
    L-au platit ca sa va tina in intuneric! :)

    00
  24. @NWO: stinge lumina!

  25. pai cariera politica a lui felix s-a termina in minutul 2.

    si ca bonus – un dosar la DNA

    acuma nu zic ca nu merita… ca saracu merita cu varf si indesat, dar excluzand astea, Base nu-l va ierta pt ce i-a facut
    ultima impungere este legea caselor nationalizate…. si ghici cine sta intr-una din alea hahahahah

    eu as prefera ceva mai radica… sa dea rusi o nucleara in mij parlamentului, ca sa scapam **** de toti limbistii astia

    00
  26. Dumnezeule ..ce prostii scriu unii prin presa !!!!
    Intact nu se vinde !! Ei cel mult se vor asocia intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat cu un trust mare de afara ! gen MTG , RTL, Antenna Group sau altii ( ca de pretendenti nu duc lipsa ) … asa cum au declarat patronii acestui trust prin interviuri
    Asociere nu inseamna vanzare !!!
    Iar asta cu 120 de milioane de euro e de rasul curcilor ..e groasa rau daca exista asemenea ziaristi care pot scrie asemenea tampenii si e si mai rau daca sunt oameni care pot crede asemena minciuni !!
    Numai anu asta se baga 100 de milioane de euro investitii in intreg trustul Intact ..asta dupa ce anul trecut au mai bagat inca aproape jumate de suta de milioane pe transmisii de fotbal ..ca cealalta mai mult de jumate vine de la RCS !! Intact 40 Rcs 60 partile in consortiu
    Si apropo…orice investie intr-un produs nou devine profitabila dupa o anumita perioada de ani ( 1 ,2 .3) ..conform business-planului..asta referitor la o alta aberatie din acel articol !!

    00
  27. Ce era SOV in perioada comunista ?Dati-mi si mie un „bip” pe mail.Merci.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.