Blondele de la Neogen

Daca eCostin nu isi poate anula contul de pe Spam2.ro Noi2.ro, Dan e suparat pe blondele care ii trimit mesaje:

In al doilea rand, sunt ferm convins ca acest mesaj este scris de echipa Neogen, nu de o blonda sexi gata sa ma caute pe mine. Este un fake de doi bani. Si sunt ferm convins ca functioneaza, si cateva mii de ahtiati au intrat repede sa vada profilul (falsificat cu poze de pe Internet) al blondei.

Este o mizerie de marketing, un site cu utilizatori falsi, cu profile false si care vinde publicitate falsa unor firme pe care le inseala. Am sa revin pe tema asta cat de curand.

Dane, speranţa moare ultima!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. da moare pana la urma:)))

    00
  2. Cei de la neogen au vazut ca lucrurile in .ro nu prea mai merg asa cum mergeau pe vremuri ( cand ei erau in top 3 ) si au decis sa schimbe strategia…

    Mai mult nu prea mai e de zis

    00
  3. Poate o sa ma intrebati „De cand folosesti internetul ? De ieri ?” dar trebuie sa intreb „Neogen-ul asta cate on-line are?” ca peste tot aud numai de el. Aud de rau bine inteles, dar ba se ocupa de una, ba de alta si pana la urma tot supravietuieste.

    00
  4. Ai grija zoso la „blonda aia sexy gata sa te caute” .. o fi un cookie grabber :) … i know ..

    00
  5. Hai Dane ca trafic fals am atras si noi. Ca pe bannerele care duc catre pcforum, alea cu ai un mesaj nou, sau te asteapta o poza, nu dau click doar cei de la IT. Poate asa se explica si bounce rate-ul de 75%.

    00
  6. E o singura anitababy pe Noi2:

    si nu e blonda :)

    00
  7. Daca blonda nu exista, ea trebuie inventata. Asta ar trebui sa fie motto-ul lor.

    00
  8. Intr-adevar speranta moare ultima :))
    Lasand gluma la o parte cred ca toata lumea care a avut de-a face cu ei e asaltata de spamuri de-ale lor. Daca si asta e marketing..

    00
  9. Nu ca n-ar avea dreptate dar, mai presus decat minciuna, eu detest ipocrizia. Ia sa vedem, asadar, cum stam cu pisigheims-u`: 75% bounce rate si „cautarea cea mai frecventa”: jocuri sex, care returneaza pagina asta: in Google, pe pozitia 4.

    Trecand peste SEO Spam, nu credeti ca e inselatorie pentru advertiser-i ca un site cu profil de IT sa vanda reclama pentru asa ceva? Mai mult, codul de tracking e pe subdomeniul (de fapt, ala e domeniul, subdomeniul e cel cu www) pcforum.ro, deci nu http://www.pcforum.ro. Cam ca la eastrolog si feminis, nu?

    Asadar, Zoso, dedica-i un post cu tag-ul spam si acestui domn.

    00
  10. Inca ceva.

    Daca va uitati la Top pagini o sa vedeti ca, dupa home page, long tail-ul are 70% din afisari. Sa analizam link-urile. TOATE sunt porcarii, pagini ale acelui director web: jocuri barbie, jocuri telefon, jocuri sex etc etc etc.

    Putem, astfel, deduce ca 70% dintre vizualizarile acestui site sunt irelevante pentru profilul lui (it, tech). Si asta in ipoteza extrem de binevoitoare ca aia 30% proveniti din afisarile home page-ului provin din accesari relevante. Ceea ce ma indoiesc.

    Asa ca sa o lasam mai moale cu „mizerie de marketing”

    00
  11. auzi zoso,esti sigur ca o parte procentuala de aici nu te „loveste”?ce au n-am niciun dubiu!

    00
  12. inverseaza,la final, A cu E!

    00
  13. Asta e culmea! înseamnă ca nu mai sunt piţipoance în România, devreme ce Neogen este nevoit să inventeze câteva fictive :))

    00
  14. blondele dau bine ;))

    00
  15. Si eu am patit una misto cu neogen.
    Firma la care lucrez a postat niste anunturi de joburi pe bestjobs si am vrut sa testez o chestie (mai exact ce feedback primeste cel care a aplicat la un anunt). Bun, m-am logat pe contul meu (pe care nu ma mai logasem de un an si jumate cel putin) si am candidat la unul din acele joburi.
    Dupa cateva ore am primit un mail de la neogen, cum ca am primit un mesaj de la un utilizator:
    „dabah ti-a trimis un mesaj pe Neogen:
    Hello
    My name is miss blessing. haven loo…”
    Coincidenta? Nu prea cred…

    00
  16. Normal ca e spam, blonda nu exista dar si eu primesc asemenea mesaje.
    Ce nu face omul cand vrea trafic pe site…eheee.

    00
  17. @mariu nu stiu ce te bagi in seama

    00
  18. @t3mb3 – da, dau bine din cur

    00
  19. Pentru un site de genul asta, sunt convins ca e cea mai buna metoda de promovare. Nu rateaza nici un cocalar.

    00
  20. Dane, nu stii cat ai gresit si cat ai jignit-o pe fata. :(
    Intamplator, cunosc cateva fete superbe de acolo si una din ele mi-a povestit ca nu are niciun raspuns de la tine.
    Si s-a razgandit. Nu te mai vrea.

    :D

    00
  21. Nu e vorba de Noi2 ci de Top 101 Neogen, si de utilizatori care forteaza obtinerea de voturi … [detalii la https://www.neogen.capital/

    00
  22. NOU
    #22

    Sunt de 2 ani pe neogen.ro xeci de utilizatori au aceeasi problema vor explicatii explicite despre sex, de ce s-au indrogostit toti dintr-o data de subiectul asta , sau se poate scrie mai mult si mai stufos ? se castiga din procent ? nici macar nu stiu cand stau de vorba cu un admin sau un user real, am primit zeci de adrese de mess unii nu ajung pe mess ? de ce ? am sa va controlez ip-urile sa vad de la ce adrese sunt aceste zeci de mesaje si daca sunt reale .

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube