Altex reduce din magazine

"Nu stim inca daca vom inchide magazinul Media Galaxy sau Altex, important este ca va ramane unul si trebuie sa decidem impreuna cu cei de la Unirea. Am primit acordul sa iesim din unul dintre aceste spatii si vom decide care dintre ele va fi", a spus Dan Ostahie.

Masura Altex vine la aproximativ doua luni dupa ce retailerul Flamingo a renuntat la spatiul detinut in magazinul Unirea din Capitala.

Motivul principal pentru care actionarul Altex va alege doar unul dintre cele doua spatii din cadrul centrului comercial il reprezinta reducerea semnificativa a vanzarilor de electrocasnice din ultima perioada, dar si previziunile de scadere a acestui tip de consum in lunile ce urmeaza.

Din ZF.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. am observat o mentionare a site-ului tau la adresa

    poate te ajuta cu ceva…oricum, jos palaria pentru atitudine !

    00
  2. Prea s-a umplut orasul de fel si fel de magazine. Era normal ca unii sa nu mai reziste. Oriunde te uiti sunt supermarketuri, hipermarketuri, fel si fel de alte marketuri. Si la electronice este la fel. In plus Unirea nu prea e o locatie propice pentru un astfel de magazin. Chiria este imensa, iar ei au nevoie de foarte mult spatiu. Plus ca „vadul” de acolo e mai propice pentru haine, cosmetice, baruri si din astea … nu pentru LCD-uri.

    00
  3. Cica se inchide MediaGalaxy, am fost zilele trecute sa cumpar ceva, era saracie mare prin magazin si nici nu o sa mai faca comanda de marfa noua. Asa mi-a zis un vanzator de acolo.

    00
  4. credeam ca toti se scot cu caloriferele electrice acum

    00
  5. Si totusi, de sarbatori, de cate ori am intrat in Altex-ul din Unirea era imposibil sa nu vad 2-3 iesind de acolo cu LCD-uri in carca.

    00
  6. inainte de anul nou era ditai coada la altexul din unirii la case. toti isi luau plasme/lcduri si tunuri. si nu tocmai ieftine

    00
  7. Pentru că dincolo era mai ieftin :)

    00
  8. @mrtux: Pai da, ziceau vânzătorii că de sărbători era dileală maximă, au ras ăia tot din rafturi. Când am fost eu luni seară să cumpăr un DVD player, rămăseseră numai ştifturile. În plus, nu mai exista nimic sigilat, totul era la vedere.

    00
  9. Şi în Braşov tocmai s-a deschis, luna trecută, ditamai magazinu’ Altex de vreo 3000 mp. La 2-3 zile după inaugurare bătea vîntu’ printre rafturi. Chestia cea mai interesantă e că imobilul e construit de Altex., construcţia fiind începută prin 2007. Cum e şi cu criza asta, care te prinde cu chiloţii la genunchi!

    00
  10. Au exagerat cu atatea magazine si mergeau cat timp se dadeau credite la toata lumea. Acum, fara credite, se vede cati bani are romanu.

    00
  11. cum ziceam,ma doare fix in 3 litere(cot) ca altex in la pamant.oricum nu am cumparata si nu voi cumpara nimic de la chiscul lor infect!

    00
  12. Io credeam că o dat falinent, că în Petroşani s-au închis de câteva luni bune. Nasol moment, oricum.

    00
  13. O veste buna pentru baietii de la raionul IT de la Diverta :D

    00
  14. No stai sa vezi ce ne radem cand vine MediaMarkt…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.