1.000 de bărbaţi şi nu a învăţat nimic

Fata din stânga pozei este Sexy Brăileanca. Numele din buletin nu se cunoaşte şi e mai puţin important. Periodic, diverşi bloggeri şi diverse ziare scriu de ea, pentru că, alături de piticul porno, a devenit un bun naţional.

Un cititor mă îndeamnă să ma uit la “Animatoarele”, pentru că, moşule, apare şi Sexy Brăileanca acolo. Bun. Hai să ne uităm, nah, ce nu fac eu pentru cititori. Filmul începe cu o blondă şi cu băiat. Blonda e cea din dreapta imaginii. Nu are sâni, dar face de toate. Camermanul nu ştie să îşi aleagă unghiul. Gogul are bube pe fund. Urmează scena de mare angajament cu SB (nu scriu de  15 ori sexy brăileanca, că nu sunt spammer şi mi-e şi scârbă) şi cu 2 băieţi. Ori, pentru una care se laudă că a facut sex cu 1.000 de bărbaţi, fata nu prea ştie meserie. Asta nu pentru că ea e proastă, ci pentru că arta sexului oral e foarte complicată şi accesibilă doar unui cerc restrâns de femei. Ok, hai să zicem că o făcea cu scârbă şi fără dăruire că poate o vedea mă-sa la tv. Nici la partea practică nu stă mai bine. Deloc. Şi ea dă note bărbaţilor pentru perfomanţele sexuale. Ei bine, atunci când o sugi prost şi apoi stai ca o momâie, rişti ca ăla să se plictisească repede de tine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Pai e o arta. S-a scris si un „Ars Poetica” pe tema asta, se numeste „Gangbang Lady Vol. 3”

    00
  2. NOU
    #2

    e rupta;n c#r asta.. la propriu; n-o mai bagati in seama atata

    00
  3. ARTA sexului oral? /:)

    00
  4. Nu stiu ce parere aveti voi de Braileanca respectiva… prima mea reactie cand am vazut-o a fost „Ptiu, aratare…”

    00
  5. Cica unii barbati se excita cand vad urate! Asa ca pentru asa ceva a fost facuta EA vedeta. Plus ca, i se potriveste rolul de papusa gonflabila pe baterii! :D

    00
  6. „arta sexului oral e foarte complicată şi accesibilă doar unui cerc restrâns de femei”. total adevarat.
    ma enerveaza tipa asta..nici nu e vedeta decat pentru can-can..nici sexy nu e,si-a pus silicoane de curand din cate am inteles si pe deasupra sursele mele interne spun ca apelativul „SEXY” este pus chiar de catre ea.(probabil se saturase sa tot auda „piei aratura !”)

    00
  7. Asta nu pentru că ea e proastă, ci pentru că arta sexului oral e foarte complicată şi accesibilă doar unui cerc restrâns de femei. Hahaha stie zoso ce stie.

    00
  8. „Ei bine, atunci când o sugi prost şi apoi stai ca o momâie, rişti ca ăla să se plictisească repede de tine.” :)) Apogeul masculinităţii online. Fetelor ţineţi minte: nu staţi ca momâile. Daţi şi voi din fese că nu vă pică omuleţul jos… :)) Nice! Subscriu!

    00
  9. se pare ca la SB conteaza cantitatea si nu calitatea si afirmatia ca ai facut`o cu 1000 de barbati imediat atrage atentia.

    00
  10. Prima data atrag atentia cu ceva , dupa care evident, sunt bagate in seama de televiziuni , apoi apar contractele care aduc BANI

    00
  11. @artistu: Da, dar probabil are baterii 777 si se consuma repede, de aia nu prea se misca

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube