Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. D-abia s-a prins de cum face un blog bani, iar tu ii bagi grafice acum. Hai sa nu-l supraestimam.

    00
  2. =))))

    Ce-mi place. Da, mai vreau. :))) presimt ca subiectul asta va deveni foarte tare. Acum sa asteptam replica lui Mirciulica.

    00
  3. Daca l-ai pus si tag sigur se prinde.

    00
  4. Dar tu ce audiente scoti la tv? :)

    00
  5. badea te va bate pana la urma la trafic, chiar daca nu stie el ce e ala numlock. asta pentru ca el nu urmareste probabil un castig financiar din blog ci va scrie pe blog exact in maniera in care „le zice” la tv. Cum are telespecatori suficienti, sigur va avea si vizite pe blog destul de multe. a nu se intelege ca sunt fan badea sau zoso.

    00
  6. @Detinatorul Adevarului Absolut: de curiozitate, daca isi incepea blogul pe n domeniu comun, gen parereamea.ro si nu stia nimeni ca e al lui, citi cititori ar fi avut in ziua 12? la badea ma refer.

    00
  7. sunt sigura ca iti place, n-aveam dubii ;)

    00
  8. Zoso, cred ca a demonstrat ce a avut de demonstrat ! :)

    00
  9. Foarte interesant. Sa nu-i jigneaasca pe unii prea tare. Ca ipocrizie gasesti peste tot. La kil.

    00
  10. iti dai seama cum se zvarcoleste unicul lui neuron de ‘glumet’ incercand sa isi dea seama despre ce e vorba? presimt ca apare la emisiune epuizat intelectual. doamne, ce o sa imi lipseasca glumele lui spumoase de spagaonanist…

    00
  11. Care o are mai mare, asta e intrebarea? :)

    00
  12. Daca as fi fost prezentator cu gura mare la teveu, as fi jurat ca alea de sus sunt audientele mele pe net. :-))

    00
  13. NOU
    #13

    @zoso: Spre deosebire de tine, care ti-ai promovat blogul pe unde ai putut la n aparitiile tale la tv/presa (citat de altii sau direct de tine), el nu l-a promovat. Tu, in 3 ani ai ajuns la aceste cifre, pe cand el in 3 zile. De aceasta comparatie ce zici? Cati cititori ai avut tu in ziua 3 sau 6 sau 12??? Nasol, nu?

    00
  14. Asta ar trebui trecuta la categoria „cand forma isi pierde continutul”. Man, chiar conteaza asa mult topul ala, comparatia cu el? Te vad blogger serios, nu ar trebui sa te deranjeze cu nimic omul ala, nu iti place ignora-l, ai lucruri mai importante de facut :)

    00
  15. Cred că Mirciulică va apela la o firmă de consiliere ca să-şi facă strategia IT.

    00
  16. @Detinatorul Adevarului Absolut: esti cretin. atat am avut sa-ti spun! :)

    00
  17. Hmmm, nu-mi vine sa cred cata lume a putut sa se intoxice cu „fenomenul” acesta numit M. Badea … N-am ce zice, jos palaria, baiatul si-a facut temele in metode de maniplare in masa, insa ceea ce e mai periculos (daca pot spune asa) e multitudinea de asa zisi M. Badea like, wannabes care cred ca ei pot fi obiectivi si au acea putere de sinteza, cand ei se bazeaza doar pe balariile bagate pe gat de antementionatul (si eventual alte porcarii promovate de van Dame si trustul lui de presa).
    Nu vreau sa fac pe nimeni incult sau prost … dar majoritatea celor care il idolizeaza sunt cu cel mult o facultate facuta pe baza de bani (daca intelegeti iluzia).
    In fine, comparatiile de pe celelalte commenturi nu-si au rostul aici pentru simplul motiv ca din moment ce „zombi” (cel putin o parte) care il urmaresc la teve’u pe Badea, normal ca il vor urmarii si pe alte surse de „informare”.

    00
  18. tind sa cred ca acel personaj nu e cine credeti voi ca e…

    00
  19. Acum cred ca isi face niste scheme strategice prin alexa, vezi tu diseara la tv rezultatul

    00
  20. @Detinatorul Adevarului Absolut: eu am avu 3.000 de unici in prima zi cand mi-am deschis blogul. iar eu sunt un nimeni offline. probabil ca orice maimuta si-ar fi facut blogul pe mirceabadea.ro si ar fi avut linkuri de la 3 ziare si juma de blogosfera ar fi avut traficul ala.

  21. @Zoso Tu si Mircea Badea sunteti complementari :)

    00
  22. @DUHUL: aproape deloc. dar daca el tine sa se dea mare, eu vreau sa ii arat ca greseste si ca e prost.

  23. Badea greseste cand se compara cu Zoso.

    In primul rand ca targetul e diferit (comparati comentariile de pe ambele bloguri si o sa va dati seama).

    Badea e o personalitate (maimuta de la televizor).
    Zoso, dupa cum spune si el, nu e cand e vorba de offline.

    Zoso a muncit pentru a-si crea audienta online, Badea vine cu audienta creata de la televizor.

    E ca si cum ai compara un tir cu o basculanta.

    Daca Badea s-ar lasa de televiziune, oare cati oameni i-ar mai vizita blogul?

    00
  24. graficele par a fi facute cu programe diferite…

    00
  25. @Carmen: unul e din contul lui de trafic.ro si unul din contul meu de analytics.

  26. @Bogdan Maxim Dar daca Zoso s-ar apuca de televiziune, cati i-ar urmari emisiunea?
    @Zoso Cum ai facut sa ai 3000 unici in ziua 1? 3000 unici in prima zi, prin metode „ortodoxe” e greu, daca nu chiar imposibil ;)

    00
  27. Oricum cifrele aratate de trafic.ro n-au nici o treaba cu Analytics. Traficul fura la greu vizitatori.

    00
  28. Daca Badea ar renunta la emisiune si s-ar concentra exclusiv pe blog, intial traficul ar creste insa dupa o perioada ar intra in anonimat. Sau poate sa isi continuie emisiunea pe Youtube sau ceva in genul asta.

    00
  29. @Detinatorul Adevarului Absolut
    pai tocamai de aste trebuie apreciat Zoso: nu a avut un post tv in spate unde sa se scalambaie :)
    a facut ce a putut…
    @Bogdan
    nu! nu un tr cu o basculanta.
    e ca si cum ai compara un tractor caruia nu ii face nimeni reclama – trebuie sa are toata ziua si sa il vada lumea ca munceste – cu un mertzan pus in vitrina, fotografiat, filmat, pus in lumea reflectoarelor…

    badea o sa scada in trafic daca nu spune nimic interesant… daca nu cauta sa iti atraga vizitatorii. din cate vad e prea sigur de el, prea plin de aere… asa ca. bloggerul Mircea badea va avea o moarte lenta. sper sa fie si usoara…

    00
  30. @Tudor: nu chiar.
    Prin 2005, zoso era cunoscut (mai ales) prin alte sfere. Care au venit, treptat si pe blog. ;)

    00
  31. @carmen: mai, sherlock holmes

    00
  32. ca sa nu fie cu suparare.
    zoso daca apare la tv audienta e nula. probabil. nu are acel ceva. arhi sau chiar visurat au acel ceva. nu cat badea asta e clar. a compara cele doua personaje e absolut aiurea. Mie imi plac amandoua. Si amandoua gresesc la fel de des. Din punctul meu de vedere.
    Nu stiu de ce da parca vedeam faza cu „eu o am mai mare ca a lui”. De parca cine chiar voia sa stie nu stia. Ceea ce e mai trist, de parca asta conteaza. Bine stiu ca , conteaza pt oamenii din media … da’ pana mea. Cum a zis cineva inainte e ca si cum compari basculanta cu macaraua. Omu’ de show online cu omu’ de show live. Amandoi au acelasi motor, dar constructii si scopuri diferite.

    in ton (usor) ironic, succesuri la amandoi.

    00
  33. @Seth: scrie si la pagina aia de sub titlu cu ce ma ocupam.

  34. Intr-o confruntare pe termen lung, mizez pe Mircea Badea. Pariz pana in 10.000 de euro pe Mircea Badea.

    Risca cineva? :)

    00
  35. @ Ciudat: ai fi surprins cati de la stiinte politice ne uitam la el. si suntem la stat, chiar la buget.

    acuma nu zic ca tot ce spune badea e grozav, la fel cum nici tot ce zice zoso nu e grozav. fiecare le are pe ale lui, le zice bine din cand in cand… si amandoi ar trebui sa recunoasca asta. dar cum acum sunt pe blogul lui zoso cred ca ar trebui sa observe ca e ceva acolo in tartacuta haotica a lui badea si ca desi nu pare capabil, reuseste sa priceapa ce e dincolo de circul politic de zi de zi (ii dau dreptate cel putin in ceea ce priveste UDMR-ul si ceilalti ahtiati dupa putere si bani de la celelalte partide care ar veni la primul semn langa PD-L).

    iar in cearta dintre ei nu tin cu nimeni sincer… sunt doar fun to watch.

    00
  36. @Ciprian Pop: pe termen lung o sa pierzi. Probabil acum 4 ani ai fi pariat pe Teo sau pe Andrei Gheorghe. Eu acum 6 ani am pariat pe AIG :)…

    00
  37. badea e cur-pupăul motanului, n-are coloana vertebrală nici cât o şopârlă, se oftică de câte ori primeşte sms-uri care nu-i plac. Dacă nu vrea sms-uri în emisiune, de ce nu-şi închide telefonul personal si nu-si trage un număr de genul 1313 pe bani şi nu-l vor mai deranja toţi GIBONII, să-i spună cât e de prost!

    00
  38. NOU
    #38

    nu imi plac ca va luati de badea.sa fie oare invidie?hmm!lasati baiatu in pace ca face treaba buna.sa ridice manuta cine poate face ce face el cu rezultate mai bune.se vde ceva? nu? pacat .daca toti prostii ar fii la fel de prosti ca badea…….. nu s-ar mai numii prosti

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.