Pasajul Universităţii în imagini

Patinoarul Pasajul a fost terminat, în mandatul lui Oprescu, ceea ce e o mare realizare pentru primar. Că a fost terminat prost, că o sa fie patinoar la prima ploaie, astea sunt detalii scoase în faţă de românii nemulţumiţi că s-au cheltuit aiurea 6 milioane euro pentru a ne putea sparge capul pe acolo. E bine că nu mai e McDonalds, că e mult spaţiu, că nu mai miroase, poate nu mai sunt nici aurolaci şi se găsesc două cafenele, un fastfood şi o toaletă (eventual cu plată).

poze realizate de stefan matei

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Overall n-arata chiar rau, dar e pacat ca un lucru ce putea sa iasa in sfarsit demn de o capitala europeana (adica nu Bucuresti ) s-a umplut de idei proaste. Data viitoare cand trec prin el mi-am promis sa-mi iau niste pantofi cu talpa mai alunecoasa, ca sa ma distrez putin.

    00
  2. Intotdeauna mi-am dorit sa invat sa patinez dar n-am avut timp. Multumesc dlui Primar pentru ideea de a pune un patinoar chiar in centrul Bucurestiului. Nici nu mai trebuie sa cumpar patine!

    00
  3. Asta cu patinoarul e de testat:) Imediat langa scari sunt placi mate, nu lucioase. Dar nu sunt atat de multe. Probabil ca la o ploaie nu va fi patinoar dar la zapada va fi sigur pentru ca zapada ti se lipeste de talpi si pe cele 3 randuri de dale mate nu cred ca se topeste ca sa te lase curat si uscat cand ajungi sa calci pe dalele lucioase;)

    00
  4. unde sunt cafenelele, ca nu le-am vazut?

    00
  5. Nu ma asteptam sa-l termine asa repede. Lasa, ca urmeaza inca o lucrare pt. inlocuirea gresiei, inca un contract.
    Bine ca am scapat de jegul ala de mec, mirosea ingrozitor p-acolo.

    00
  6. Aici la servici cand au renovat cladirea au pus la intrari gresie de-asta lucioasa, inclusiv pe scari. In prima iarna, la prima zapada am tras o tranta de imi venea sa imi numar oasele prin piele; de asemenea „gura lumii” a spus si de persoane care au ajuns la urgenta cu vreun membru cu grad suplimentar de mobilitate, asa pe la jumatate :P De atunci au pus frumos o mocheta pe scarile cu pricina, fixata in inele cu dibluri, treaba serioasa! Asta in loc sa le treaca prin cap de la inceput sa puna gresie antiderapanta acolo. Dar asta luceste nene, da bine la poza. Si oricum proprietarul cladirii traieste si isi are birourile…. in alte parti :P

    00
  7. scari rulante pla, alea n-or sa mearga in veci.

    00
  8. Arata bine, o sa ma duc astazi sa testez patinoarul. Oricum, cam asa ar trebui sa arate toate statiile de metrou + tren din rromanica…dar cine sa le faca. baronii locali nu vor face nimic, cat despre restul statiilor de metrou din bucuresti, inca se lucreaza la statia pana in drumul taberei…proiect de finalizare 2012 O_O si au vreo 5-6 ani de cand „lucreaza”.

    00
  9. da ce dom’ne? asta trebuie folosit, nu e doar de decor?..de show off al economiei romanesti…

    00
  10. Las’ ca a zis dom’ primar azi ca pune niste presuri de cauciuc pe jos, in sezonul rece.
    Halal.

    00
  11. Intr-adevar nu e solutia cea mai buna pentru un pasaj, dar nu e ceva asa drastic cum ar parea la prima vedere. Zonele ce vor fi intens acoperite cu zapada si ploaie au fost tratate cu pardoseala cu suprafara rugoasa. Abia dup-aia incepe suprafata lucioasa. Care nici asta nu ar fi o problema majora (cel putin teoretic, practic ramane de vazut). In multe tari din Europa, mai spre est, este folosita aceasta varianta. Numai ca la noi e alta problema. Aceasta gresie lucioasa devine foarte alunecoasa atunci cand este acoperita de praf. Si cum in Bucuresti, spre deosibire de alte tari mai civilizate, n-o sa se preocupe nimeni de intretinerea suprafetei, clar vom avea o problema! Faptul ca pasajul a fost renovat „la misto” se poate vedea din alte detalii. Cateva exemple ar fi: lipsa termoizolatiei, fonoizolatiei si hidroizolatiei planseului, modalitatea de realizare a finisajelor, calitatea finisajelor etc etc
    ” Intr-o tara de kkt totu-i pe dos! „

    00
  12. La pasajul de la Bucur- Obor au facut aceeasi chestie. Au pus gresie lucioasa si dupa ce au cazut o groaza de oameni au schimbat-o in gresie mata. Asa o sa se intample si aici, mai ales ca asta o sa fie mult mai circulat. Dar era necesar sa-si mai scoata si ei niste bani mai tarziu, nu?

    00
  13. Cafenelele care este! Nu e McDonald’s, nu e Burger King (chiar mă aşteptam să facă un Burger King acolo jos- ce succes ar fi fost), nu sunt cafenele, nici măcar un butic de la care să-ţi iei ceva de mâncare. Nu e nimic, e pur şi simplu… spaţiu aruncat la gunoi.

    00
  14. arata cam sinistru la prima strigare

    00
  15. Arata mult mai bine ca inainte. Bravo, e un pas in fata. Desi nu-l am la inima pe Oprescu, iata, e mai curat si arata mult mai in regula ca inainte.

    00
  16. 6 milioane de euro? l-au sapat acum sau ce?=

    00
  17. hmm..is it real? arata bine in poze..

    00
  18. arata fain dar peste un an o sa ploua din tavanul ala fals.

    00
  19. NOU
    #19

    nu cred ca a costat 6 milioane EUR dar arata bine :)

    00
  20. Si mie mi s-a parut sinistru in poze, hm.

    00
  21. Am inteles ca vor exista si cafenele si fast-food. Vor da cu ceva pe acea gresie ca sa nu fie patinoar. Mie unu imi place:)

    00
  22. a facut o panorama sferica a controversatului pasaj: http://igufoto.blogspot.com/2016/12/pasaj-universitate.html

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube