Nikita din Romană, să moară vecinii mei!

O să vă simţiţi mândri că sunteţi români şi că plătiţi abonamentul TV după ce vizionaţi clipul asta.

via olix

Mirarea poporului e următoarea: tu o chemi pe penală la tine în emisiune să îţi faci rating cu ea, ea face ce ştie ea mai bine (şi nu era foarte greu să îţi dai seama ce îi poate pielea) şi după aia tu te dai lovit? Şi ca bonus, tu câştigi bani din imitarea unor petarde la tv şi te plângi?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

50 comentarii

  1. Vezi ca uneori dorinta de a face rating cu niste cretini ti se intoarce impotriva ta?

    00
  2. @ Zoso: ma simt la fel de mandru ca si tine :-)
    Dar tot nu sint nevoia sa emigrez…

    00
  3. De rasul curcilor!
    Cred ca adevarata problema a Nikitei consta in faptul k i s-a divulgat locatia :D
    Iar trebuie sa se mute :D

    00
  4. corectie: ….nu simt nevoia sa emigrez…

    00
  5. Eu nu plătesc nici un abonament pentru televiziunea Prima TV, astfel de emisiuni vin gratuit pe „ţeava” hertziană a antenei mele colective. E drept, nu am văzut emisiunea aceasta, probabil că Nikita din Romană a făcut un fel de „bottleneck” la fluxul de informaţie. Mă îndoiesc însă că a apărut la televizor zicerea de supărare a Nikitei cu „ce … mea”, dar brusc m-a înfiorat întrebarea, dacă Nickita este bărbat? În acest caz „sarcina” are legătură cu sticlele de bere?

    00
  6. Mi se pare corect, ce Romana e de valoarea ei ? Si-apoi nu exista nici un Gigi Valorosu de la Romana, asa ca Romana e de rahat.
    Mai bine ii zicea Nikita de la Mac de la Romana , dupa cum arata.

    00
  7. Asta e mai tare decât Despot.

    00
  8. Si eu m-as supara pe viata daca as ajunge atat de jenant incat sa ma imbrac intrun costum stralucitor de`al de JETIX :))

    00
  9. NOU
    #10

    @Bibliotecaru : nici nu aveai cum sa vezi emisiunea, pentru ca erau repetitii alea, atunci se inregistra emisiunea. Nikita o fi ea o vaca mare si cretina, dar stie ca nu trebuie sa injure in direct decat cu acordul realizatorului :D
    Mai nou, in realizarea de astfel de show-uri tv, amenda CNA e inclusa in costul de productie :))).

    00
  10. Pai zoso nu era justificarea pentru cheltuilile mari ala TVR faptul ca ei trebuie sa dea emisiuni de cultura si de o inalta clasa morala? Nu ca si concurenta.

    00
  11. vaca proasta, grasa ambulanta

    00
  12. Iarăși fenomenul „Îmi bag pla mea de femeie”.
    O, Doamne :)

    00
  13. buhahahahahaha=))

    00
  14. Asta e taranca de la coada vacii.

    00
  15. las-o in plm de treaba =)) , Doamne ce retardata !

    00
  16. frate, manca-ti-as p*la ta :X cata valoare are fata 8->

    00
  17. si itzi dai seama k e gravida ?

    sau cel putzin asa am vazut nuj une :/

    DOOOOOOAAAMNE FERESHTE de progeniturile ei!

    00
  18. Ptiu ce janghina de femeie….

    00
  19. asta il intrece in prostie pe jiji

    00
  20. Nasol! Aici se vede adevărata cultură a poporului român. Se ia un om oarecare de pe stradă şi se duce la o emisiune unde i se oferă un microfon… Nasol!

    00
  21. Ceea ce mi se pare foarte trist este ca in loc sa o dea afara din platou, „mondenii” nu stiau cum sa o impace. Dar poate nu inteleg eu si e normal sa-ti ceri tu scuze dupa ce te injura o astfel de aratare. Ii obliga producatorul sau contractul sa accepte asa ceva? Sa plece. Dar nu vor face nici asta, nu-i asa?

    00
  22. @tudor: normal. erau prieteni. si dupa aia bendeac se caca pe el si se injura unii pe altii…ca deh, el e moral si educat si aia e proasta.

  23. @adriann: sa nu exageram, gigi e remarcabil si el, putini nu au ezitari sa il invite pe coelho la o tura cu maybach-ul

    00
  24. @ adriann asta e „jiji” versiunea feminina.

    00
  25. @napster: Discutabil.. De la Nikita ma astept oricand la mizerii din astea. Dar tanti aia (asa numita) reporter a aparut de nicaieri. A fost un fel de Nikita pentru prima data pe sticla. :)

    Asadar, Nikita din Romana a apus. Lumea nu mai rade, ci e scarbita.

    00
  26. mutantul revine :(

    00
  27. Da, da’ ea are valoare. :)
    Şi-şi bagă ce n-are în toţi. Plus că e şi gestantă, pardon borţoasă.

    00
  28. NOU
    #29

    E gravida? Sa vezi ce pui de busli o sa iasa din asta.

    00
  29. in limba ei se cheama „barosanca”

    00
  30. Si cum era aia cu emigratu’ ?

    00
  31. Nikita, injura te rugam LA MICROFON ca NU SE AUDE :-))

    Daca o si platesc astia sa apara in emisiunile lor atunci e bine, si-a gasit si Nikita o slujba…E VEDETA TV !

    00
  32. tare tipul cu casca albastra: „daca esti nervoasa poti sa pleci acasa”…fara suparare, dar din moment ce sunt invitati asa oameni la emisiuni, inseamna ca se uita cineva la ele (emisiunile); ne cam reprezinta tanti asta ca popor.
    Imi pare rau sa o zic, dar cam asa e; eu vad asa ceva aproape in fiecare zi in Obor
    PS: nici eu nu am de gand sa emigrez; deocamdata ma amuza. Trist, dar adevarat

    00
  33. free willy! :)

    00
  34. Imbecili sunt aia care invita mahalagioaca la TV. Singurul loc decent pentru umflata asta e in WC din ala batranesc cu 10m de rahat deasupra. Vroiam sa zic ca locul ei e in buda da nu s-ar duce vaca pe teava daca tragi apa.

    00
  35. cum naiba de a ajuns pe micul ecran? ce a facut asta ca sa ajunga la o emisiune tv? IDIOTII care o invita in emisiunii, pt aia, ea este o vedeta, din moment ce o urmaresc interlopii si o impusca in spate cu gloante de paintball. Asta dupa ce se asigura cu un: “Taci ma! Ea e!… Da-i, ca-i dura asta, nu simte!”
    Dedicatie: mars din tara la toate javrele care se cred vedete (inclusiv becali, vanghelie si lista poate continua…)

    00
  36. @ZuZu: exact asta doream sa-i scriu lui bendeac pe blogul lui, dar vazind cita lume il pupa in cur, am lasat-o balta.

    in ultima vreme bendeac are asa un talent sa se faca de kkt, de zici ca a luat cursuri speciale.

    mai nou urla ca hai sa punem embargo pe de-alde Nikita -pe care labagii ca el au scos-o la lumina- si ameninta ca cine o mai invita in emisiune a teminat-o cu el, marele, inteligentul si talentatul bendeac. probabil raspunsul general va fi „muie bendeac! lasa-ne…”

    00
  37. eh, o suge pe la colturi, asa se face ratingul…

  38. Aceasta emisiune nu a debutat inca la Prima,premiera va fi pe 16 ianuarie(am vazut eu la Promo :P :D ).

    Se va numi „Vedete In Figuri”,si invitati trebuie sa faca mici casncadorii pentru a nu cadea in apa.

    00
  39. @aurache :nu cred ca bendeac a scos-o la lumina pe nikita.ba mai mult,este imitata in cadrul emisiunii lor atat de nesarat incat nu cred ca de acolo i se trage succesul personajului.

    eu as merge mai degraba pe varianta povestirilor de la acasa tv.
    ca aia au inceput sa o difuzeze facand bai cu spuma grotesti,reportaje la mistocareala cu ea pe malul marii si mai tarziu prin cimitire si biserici cum aprindea lumanari pentru dusmani.

    00
  40. pe nasola asta cine a facut-o vedeta?

    00
  41. @Grati: bendeac.

  42. Rinoceul reusea sa bage frica pe vremuri in diversi retardati. Retardatii de ieri au facut-o vedeta.

    00
  43. NOU
    #44

    eu tot nu inteleg de ce mai apare aceasta ‘fiinta extraordinara’ la televizor .nu vedeti ca este un spacimen rar de provenienta ‘romana’ ale carei reactii si limbaj sunt greu de anticipat,intrebati domne’ diva cum vrea sa i se spuna ,se poate asa ceva,dreptate are femeia (ma rog)in pla ei,poate ca are (cel putin asa am intelege badarania de care da dovada)si noi nu stim, o fii un travesti ceva….cat despre cei de la acasa care promoveaza astfel de personaje ,da ne distram cu titii si ne facem cruce dar totusi ce-iprea mult e excesiv.si vedeti ca prostia dauneaza grav sanatatii(mintale) sub orice forma se administreaza.

    00
  44. NOU
    #45

    @tudor: oamenii educati si cu bun simt isi cer scuze cateodata si din instinct.si mai e ceva la prosti tre sa le dai dreptate ,si nici nu e frumos sa te pui cu ei ca au mintea odihnita

    00
  45. vorba ta..ei le fac vedete..k la noi romanii prinde umodru asta de proasta calitate, in care se rade de prosti de zici ca nui adevarat…si cum sa nu fii mandru ca esti roman cu asa fenomene, ca numai asa putem aparea in cartile internationale de zoologie: mamifer semi-dezvoltat…pacat, k noi singuri de-o facem cu mana noastra

    00
  46. Dezgustator, penibil si trist in acelasi timp…..

    00
  47. mamaaaa…cat d imbecila e..!!da cine o chemat-o mai p (travestita ,transexuala,metrosexuala,extraterestra si nu-mi mai vine nici un cuv nou si urat in minte akum)aia la emisiune??????saraca mirela,sa-si ceara ea scuze d la pocitania aia,ca ea nu e nikita din romana.ia zis frumos ink,e nikita din canal ca nici aia nu vb asa intr-o emisiune si nu fac figuri k ea,nu vedeti ca oriunde merge trebuie sa faca acelasi circ asa a e ea mai oligofrena din nastere sau poate asa i se cere sa fie pata d prostie unde merge,cine stie!!da cu c se okupa sau cine pielea mea e distrusa aia d o tot cheama lumea la emisiune si ii si accepta toate rahaturile si fitele d 2 bani!??nu o mai chemati fratilor p bivolita aia nikaieri,c va tot faceti d lucru ku ea.chemati toate scursurile societatii,lasati-o sa ramana o pers insignifianta cum a fost si va fi in continuare.ps.daca isi tot baga p–a nu credeti ca totusi e un barbat in corp d….barbat care cere ajutor..(look away i’m hidios..kill me kill me).

    00
  48. doamne fereste…ce animal
    cu un asa comportament nici nu ma mir ca isi bate joc lumea de ea anyway e o cauza pierduta

    00
  49. penibil, dezgustator, romania

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.