Capra cu 3 iezi, in versiunea lui Adi Despot

– Copii, ati citit "Capra cu 3 iezi?"
– Daa!
– Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra?
– Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu?
– Da
– Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"?
– Da..
– Nu e amuzant, terminati in p*la mea cu copy/pasteurile de kkt.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. =)) se pare ca faza cu despot si pitzipoanca aia face ravagii

    00
  2. O sa faca istorie Despot :D

    00
  3. Astazi am primit cel putin 14 mesaje cu gluma asta, dammit. STOP SPAMMING ALREADY!!!

    00
  4. Si pe mine ma enerveaza ca se insista atat pe subiectul asta, dar unii oameni chiar nu stiu cand din hazliu dau in patetism.

    00
  5. Se pare ca se exploateaza rau de tot faza lui Despot, Magnificul, Miribolantul si Megastarul nostru, al tuturor romanilor. De ce si-a notat aia in planul ei de activitate interviu cu Adi Despot? Ca sa faca si ea VIP, cand va fi mare. VIP s-a si facut. Nu cred ca mai exista internaut sau tv-ist care sa nu-i cunoasca boacana. Saraca fata… Mai bine isi pierdea microfonul…

    00
  6. genial

    00
  7. @Griff – Nici Fen nu stie ce e… :P

    00
  8. Intrasem sa zic ca e cam tarziu ca s-o postezi p-asta…cand am vazut sfarsitul.
    True, true.

    00
  9. @Fen: nu ai fi fost singurul care voia sa para inteligent.

  10. Se pare ca esti mult mai citit decat credeam, in timp ce citeam postul asta, tipii de langa mine povesteau bancul acesta…

    00
  11. Zoso, Fen este o ea, nu un el! :P
    Scuze pentru off.

    00
  12. Da voi cine naiba sunteti=(?

    00
  13. noi suntem ecoul…ecoul…ecoul…

  14. Oameni buni… e un simplu banc cu o replica deja celebra. Care e problema? Copy/paste de „kkt” (asezonat cu organul sexual masculin)? Spam? Patetism? Serios acum, chiar nu e cazul de astfel de exagerari.

    00
  15. Exagerarile vin din partea celor care inca mai trimit bancul. E mai mult decat fumat, obosit, terminat, expirat. Ca despot, de altfel.

    00
  16. Mihai (si toti „nervozatii”), de unde aceasta rabufnire nervoasa? Asta nu inteleg eu. De ce atatia nervi pentru o situatie la care n-ai luat parte? De ce atatia nervi pe Despot, ca s-a comportat ca un om normal (sa zicem)? A injurat-o pe-aia, asa si? Deschide o fereastra de la casa, un geam de la masina si auzi alte injuraturi mult mai „originale”.
    Tu nu injuri in viata de zi cu zi? Despot de ce n-ar avea voie? Pentru ca e PERSOANA PUBLICA?? Wow… De cand statutul asta mai impinge spre moralitate si diplomatie? De ce a devenit el brusc reprezentatul moralitatii care trebuie sa se comporte exemplar? Se stie ca e un „artist” (sa zicem) mai nonconformist. Este o persoana publica a carei actiune nu te afecteaza in mod direct. Daca era vreun politician in ipostaza asta, iti (va) intelegeam nervii.
    Prefer ca o persoana publica sa se comporte cat mai natural. Nu sa fie un produs fals. Vreau ca impresiile pe care mi le creez sa fie bazate pe ceva real, nu pe o masca, nu pe ceva de fatada.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube