Adio, Tăriceanu!

A pierdut in colegiul unde candida, în favoarea unui deputat PDL. Detalii.

Deci se poate!

Următorul la rând, Băsescu. Şi la anul pe vremea asta vor lansa TăriBăse SRL, firma de consultanţă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

40 comentarii

  1. Cum era cantecul ala cu „ce bine-mi pare ca ai luat teapaaa, ce bine-mi pare ca ai pierdut”?
    Acum ar fi misto sa-l puna pe Tariceanu prim-ministru iar.

    00
  2. Dan Andronic te contrazice:

    00
  3. Andronic bate câmpii. Eu am socotit și Tăriceanu nu intră pentru 18 voturi. Pe calculate, pe datele de la BEC. Detalii la mine

    00
  4. ei, poate se alege la redistribuiri. oricum, nu cred ca fix de tariceanu avem nevoie sa scapam.

    00
  5. Da era de asteptat sa nu mai ia nimic.. dupa ce toata lumea l-a atacat.. Poate va ajunge primar undeva… Base nu mai are nici el mult..

    00
  6. Sutu se bucura degeaba! Tariceanu intra in Parlament. Colegiul 3 Ilfov in care a candidat Thuma e adjudecat de PDL. Este gresit rationamentul lansat pe site-ul Rtv cu numarul mai mare de voturi al liberalului Thuma Dezinformarea e in floare pentru ca aproape nimeni nu stie legea si mecanismul de atribuire a mandatelor, nici macar ziaristii.

    00
  7. Tariceanu intra in parlament. Ia voturi de la redistribuire.

    00
  8. @Nicolescu: eu n-as fi asa sigur despre Basescu.
    Lumea s-a saturat de el si de altii ca el.
    La anul, ca si acum, ca si in ultimii 20 de ani, se va da un vot negativ, anti Basescu.

    Basescu, Geoana si altii sunt genul de lideri care si-au prejudiciat partidele mai mult decat oricine.

    00
  9. Tariceanu nu a pierdut alegerile in colegiul lui, a iesit pe primul loc dar nu a avut majoritatea voturilor. E posibil sa piarda, de acord, dar sunt sanse slabe.

    00
  10. Eu zic ca acum, dimpotriva, Base e pe mina lui. Adica are sansa sa faca in tara cam ce se aude ca a facut Boc la Cluj. Eu fiind din Iasi, unde niste nemernici de politicieni au dormit pe ei si pe spaga timp indelungat, mai aud de cite un oras unde lucrurile chiar functioneaza… srpe ex. Cluj-Napoca sau Piatra Neamt, unde s-a si vazut cum oamenii au votat din prima cu primarul in functie.
    Singura sansa a lui Base sa fie reales este sa faca acelasi scenariu: respectiv, acum ca a scapat de Tariceanu, sa faca alinata cu PNL (si de oportunisti niciun partid nu duce lipsa) si sa faca ceva in tara, sa retrezeasca oamenilor speranta ca uite, dom’le, chiar se poate sa avem si noi cutare sau cutare lucru.
    Base, esti pe receptie?
    Cam asta ar fi, pt ca ma tem ca nu sunt(em) inca pregatiti de un scenariu cum bine il zice Bleen aici:

    00
  11. O idee: ce ziceti de neamtul care e primar la Sibiu? Il propunem pentru prim ministru acum si pentru presedinte la anul ?
    Sacrificam Sibiul dar macar salvam tara :) .

    00
  12. Thuma este tot de la PNL.

    00
  13. Vorbeam despre KLAUS WERNER IOHANNIS, e de la FDGR .

    00
  14. Ba, ce da activisti au scapat pe bloguri in ultima vreme!

    00
  15. Fratilor, intrebarea care se pune este CINE? cine altul prim-ministru? cine altu presedinte? geoana? :)) nascase? sau poate boc premier???
    CINE? this is the question!

    00
  16. Eu v-am facut o propunere.
    Daca nu merge putem face altceva: incepem sa importam nemti si japonezi.

    Parca vad un anunt pe BestJobs: „Angajam prim-ministru si presedinte! Cerinte: 1. nationalitate : japonez sau german; 2. sa nu fi fost niciodata in Romania”

    00
  17. NOU
    #17

    @daniel buca, ar fi prima oara ? au fost ei refuzati si acum 200 de ani :)

    00
  18. @daniel buca: neamtul ala de la Sibiu… nu prea e neamt…:)), tot un roman, care s-a dat sas, si din sas s-a facut neamt. Intreaba oamenii de prin partea locului sa vezi ce parere au de el.
    In alta ordine de idei… nemtii si japonezii sunt oameni, si oamenii sunt coruptibili,oriunde ar trai… tu si multi altii ar trebui sa incetati sa visati ca in vest sau in alte tari „civilizate” oamenii sunt perfecti. Nu e adevarat. Extirparea coruptiei si civilizatia la care visam ca prostii sunt facute cu „bata”. Neamtu daca vine-n Romania, ai sa vezi ca tot pe jos arunca tigara, ca stie ca nu pateste nimic aici…
    Deci civilizatia cu „bata” s-a facut, nu cu bunul simt sau prin import! (valabila dintotdeauna, pe daci,gali si altii i-au „civilizat” romanii tot cu vorba buna,nu?! ;) )

    00
  19. Cand intri la redistribuire in colegiul tau nu poti avea pretentia sa fii don nou premier al acestei tari. Dar eu unul nu m-as mira sa iasa.

    00
  20. Caterinca este ca tipul care il detroneaza pe Tariceanu nu este de la PDL, cum ai spus. Este de la PNL!

    00
  21. Da, poate scapam de Tariceanu din parlament, si de Paunescu, si de Norica Nicolai, si de Vadim si alte asemenea putreziciuni. Din nefericire nu am reusit sa scapam de Voiculescu, Nastase, Geaoana, Tarata ala care dadea porci pe voturi pentru porc etc. Dar poate in timp …

    00
  22. era si cazul sa mai scapam de comunisti, dar stati linistiti, tot timpul o sa existe ciurda de boi, care vor primi tot sufletul si toata carnea românilor..

    00
  23. Rezultatele finale pentru Parlamntare au fost câştigate de PD-L.
    Cred că Geoană se simte penibil, are cineva curaj să îi pună înregistrarea cu discursul de după încheierea votului?

    00
  24. Cum sa scapam ma? Sunteti nebuni? Dau acum o lege colegii si tot intra cumva.. vorba lu’ nea Tanase, un betiv (de treaba de altfel) de la mine din bloc: NU EXISTA! :)

    00
  25. @ictin: nu putem decat spera ca oamenii, alegand nominal, vor si invinui nominal.

  26. btw a facut cineva o lista cu cei „cazuti”?

    00
  27. Se pare ca pana la urma, dupa re si re-distribuiri, Taricel a intrat in prlament, constipat, ce-i drept, dar e acolo. Stie cineva daca marele Capone-Hrebe a prostit poporul si anul asta?

    00
  28. a intrat si Tariceanu si Hrebenciuc, mai este si unul hazliu pe la Turda, care este in inchisoare. Ata ete. Zoso a punctat bine, oamenii trebuie sa se invete sa gandeasca in termeni nominali si nu la gramada. Asa poate se apuca si partidele sa isi faca curatenie prin propria ograda. Interesant este ca Olteanu si Antonescu nu au inregistrat scoruri foarte mari. Oamenii ar face bine sa puna mana pe legea uninominalului sa o mai citeasca o data. Probabil ca vor mai fi incurcaturi de genul asta in urmatoarea perioada.

    00
  29. A luat prin redistribuire…Oricum a fost primul in colegiul lui la deputati cu 44%, dar nu a fost suficient fiindu-i necesar 50%+1 ca sa primeasca mandat din prima. Orcum am inteles ca la camera deputatilor au fost peste 40 de mandate (azi dimineata) care intrau in redistribuire iar Tariceanu cu 44% si cu un numar marisor de voturi era sigur ca va prinde loc.

    00
  30. suna mai bine, adio PNL.

    00
  31. las’ sa mai fure si altii ;-)

    00
  32. Tariceanu a intrat in parlament intr-un final…

    Oricum legea asta electorala este fara cap si fara coada.

    00
  33. @alx: Da, stiu cum se face in vest procesul de civilizare.
    Asta inseamna ca nu ma pot gandi ca poate avem totusi o speranta?

    Am vazut nemti veniti in Romania si dupa 1 an invatasera cum se fac lucrurile pe la noi. Japonezi n-am intalnit :)

    00
  34. @Daniel Buca: Speranta moare ultima cum se spune :) Cred ca educatia ar putea schimba ceva, dar e pe termen foarte lung si nu cred ca mai prindem noi ceva. Am fost din nou in Germania de curand, si sincer sa fiu, nu stiu ce e mai rau, salbaticia libera de la noi, sau civilizatia cu bata de la ei.
    Vom vedea… cred ca tine de fiecare ce alege…

    00
  35. A castigat, baaaa, Zoso, nu ti-ar fi rusine:)

    00
  36. @alx: Prefer salbaticia cu bata de acolo.

    00
  37. @Rin Tin Tin: nu imi omora speranta…

  38. …S-a „aranjat”, este deputat. Ca multi altii de la PNL, au intrat in parlament pe locurile 3 sau 2…, ei au fost principalii beneficiari, pare-se.., a legii acestui tip de uninominal, asa-zis.
    Sa le fie de bine !
    Da’ noua? Pai, astia de „Mana a doua; sau a treia”…

    00
  39. Stai sa vezi, PSD ar fi vrut Miron Mitrea prim-ministru. Ne obliga pe toti sa circulam cu Fly Taxi, sa fi vazut atunci:)
    In plus, Hotnews se plange ca ziare.com le-au furat o poza. Hasta la revolucion!:)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.