2.60 aici, 2.49 dincolo

Ieri, la Reporter Special (nu e  pe site, Gavrilă, treci la manivelă!), un băiat se plângea că şi-a luat apartament la TenBlocks şi camerele nu erau egale ca înălţime. În proiect camerele aveau 3m, dar în practică o camera avea 2.60m, alta 2.49m, alta 2.40m. Şi asta înainte să se pună Parchet.

Ce face ANPC? Păi, acţionează şi aplică o amendă contravenţională de 3.000 lei. Problemă rezolvată!

Emisiunea aici.

Si un pic de haz de necaz:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Putin context la fotografie. Asa, de dragul pedanteriei :D
    G.

    00
  2. emisiunea e misto si reflecta foarte bine realitatea. de fapt realitatea e cu mult mai nasoala. si inca nu s-a ajuns la problemele legate de finisarea exterioara, ce o sa apara cel mai tarziu in 10 ani, cand frumoasele cladiri vandute cu tone de bani vor fi intr-o stare mai mizera decat blocurile lui ceau.
    o alta realitate dureroasa este ca nici pana astazi romanii nu au inteles cum sa citeasca un contract.

    00
  3. Am vazut emisiunea aia mai demult si trebuie sa recunosc ca cel mai tare m-a socat povestea tipului astuia care vroia tavanul inalt. Dar si celelalte treburi erau incredibile. Atatia oameni care fie au pierdut o tona de bani, fie o gramada de timp, in mare parte din cauza contractelor, dar nu numai pentru ca nu le citisera bine, ci pentru ca erau multe aspecte speculabile, dar nimeni nu se gandea ca in 2008 cineva s-ar injosi in halu ala…

    00
  4. La aceeasi inaltime isi vrea tot omul casa :)) Dar baiatul respectiv a zis ca a ales complexul ala rezidential din multe altele (chiar cu preturi mult mult mai mici) pentru ca vroia sa aiba camerele inalte (nu mai tin minte de ce)

    00
  5. Bine, de IMPACT s-a tot scris ca face magarii. Io ma intreb cum de s-au mai dus „fraieri” acolo, dupa tot ce s-a scris despre ei. :(

    00
  6. @mitica: tenblocks e facut de comnord.

  7. @Flo: nu il voia inalt, il voia la aceeasi inaltime. e o diferenta subtila :)

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube