Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Usor, usor apar rezultatele! Nu s-a dus degeaba el in Turcia!@

    00
  2. Era si timpul, aparuse o varianta tradusa a blogului in engleza, si cum se facea cu ajutorul unui site, era absolut supraomenesc sa intelegi o fraza coerenta. Good.

    00
  3. nu cred ca ala este blogul oficial al Yahoo! Romania. e facatura. daca isi facea Yahoo! servere si in Romania arata cam asa ” ” nu vrajeala asta.

    00
  4. @Tony: blogul oficial al Yahoo! (Yahoo! global) este https://www.tumblr.com/privacy/consent?redirect=https%3A%2F%2Fyahoo.tumblr.com%2F . Dupa cum vezi, nu este pe yahoo.com . Dar, daca iti convine sa crezi ca yahooblog.ro nu e adevarat, fiecare crede ce vrea, nu? :)

    00
  5. Nu e degeaba omul in functia lui. Am incredere in Domnul Voicu sa faca treaba buna si de calitate… Nu stiu in ce masura inseamna asta blog…

    00
  6. Domnule Voicu, scrieti personal pe yahooblog.ro, sau dictati cuiva? :))

    00
  7. @Andrei Rosca: nu cred ca e becali sa faca asta cu butonista sefa a lui.

    00
  8. imaginelife: Nu stiu ce sa zic, tipul e un pic suspect :)

    00
  9. Io zic sa il punem pe Lazarus pe urmele lui! :D

    00
  10. NOU
    #10

    Am o eroare la Yahoo Messenger cand incerc sa pun la un utilizator orasul de unde provine sau datele lui ca sa le tin minte pe viitor.Dau click dreapta-Contact Details-Home-City-exemplu:Arad,Timisoara etc.si dau Save&Close,iar eroarea care imi apare este „The last Address Book operation did not succed due to a server error.(Error Code: -40402)”.Nu imi poate salva datele care le pun la Contact Details.Ca prima oara am crezut ca este ceva de la Windows si ieri mi-am facut din nou Windows XP SP3 din nou si tot aceeasi eroare imi apare si acuma la Yahoo Messenger.

    00
  11. NOU
    #11

    La cati romani folosesc yahoo.com in comparatie cu alte state ar putea sa scrie si in romana direct pe yahoo.com. :)

    00
  12. uite am si eu problema !!!o prietena are cont pe hi5 si cineva ai intrat pe contul ei si a postat la pozele ei doar injuri si nu vreti sa mai stiti ce ,mai scrie (cred ca fostul ei pr)si acum are alta parola si nu mai poate sterge comentu la poza.rugaminetea mea la voi ii sami spuneti cum pot sa intru in contact cu yahoo sau cu cineva care sa stearga contu ca fata ii distrusa

    00
  13. NOU
    #13

    buna ziua sunt Cezar si am un ID cezar_cezarone care mia fost blocat va rog frumos daca se poate sa-mi deblocati ID va astept cu un mail la adressa cezar_one97@yahoo.com

    00
  14. Din eroare am trecut pe New-all-Yahoo.
    Va rog,daca sunteti amabil as vrea sa revin pe Yahoo clasic si nu ma descurc din setarile calculatorului.
    Cu stima,
    Ion Nica Pitesti

    00
  15. Buna,
    Am nevoie de o informatie. In birou am 2 calculatoare. Pe unul functioneaza perfec mail-ul iar ce celalalt reusesc sa il pornesc si cand incerc sa caut un mail, oricare, pur si simplu nu mai reusesc. Se blocheaza si imi scrie incontinuu LOADING MAIL. There appears to be a problem loading the email „UniCredit Leasing: Aveti facturi noi”, iar asta apare daca incerc sa deschid orice mail nedeschis.
    Va rog ajutati-ma deoarece doar cu mail-ul lucrez in firma

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube