Tăriceanu 2.0 şi Dragoş Dincă 0.5

Tăriceanu îmi da un mail prin care mă invită la ora 15.00 la o conferinţă live pe trilulilu, în care va răspunde la întrebările puse online. Asta pentru că nu mai poate apărea la tv în campania electorală.

El este Dragos Dincă. E un penelist tânăr, care vrea să facă lucruri bune. Ascultaţi cu atenţie materialul video. Se pare că Onţanu se foloseşte de funcţia lui pentru a face campanie politică. La fel cum a făcut Iliescu în 2004. La fel cum face Tăriceanu, şeful lui Dragoş. Despre care nimeni nu ştie dacă face o vizită în calitate de candidat sau de prim-ministru. Dragoş, pentru a putea face ceva în România, trebuie întâi să ai curat în casă. Nu poţi avea gunoiul de 1 metru în partid şi tu să ieşi afară şi să ceri autorităţilor sa se sesize pentru că adversarii politici fac ce face şi şeful tău. E trist. Arată că eşti un om mic.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. NOU
    #1

    Hai să stabilim o chestie. Una e să-ți pui moaca pe afișe sau să scrii garantat Vanghelie, dar când trimiți scrisoare cu antetul primăriei e altă poveste.

    Ca să mă înțelegi mai bine, Ciutacu poate să scrie ce vrea el pe blog, dar când îți vine factură cu antetul Intact, plătești, că e treabă oficială.

    00
  2. NOU
    #2

    Nu știu cine îi face campania online lui Tăriceanu, dar este mult înaintea celorlalți candidați când vine vorba de prezență online.
    Ar fi totuși fain dacă Tăriceanu ar avea personal propria implicare în campania electorală online.

    00
  3. @programare sociala
    Ar fi misto daca tariceanu ar avea ceva implicare in politica

    00
  4. NOU
    #4

    Apropo de ce zice nenea Lars, traiesc intr-un oras care isi iubeste primarul. Altfel nu ar fi iesit atatea mandate la rand, din primul tur, cu un procent covarsitor.

    Peste tot în țară, pe modelul garantat Vanghelie, au apărut „garanțiile” primarilor din zonă. Mi se pare puțin deplasată treaba.
    Dar când primești acasă scrisoare, in cutia poștală (aia fizică) și când o deschizi găsești recomandarea primarului mult iubit privind susținerea unor candidați PSD (care pur și simplu au cazieru’ moral pătat în acuzații de corupție, trafic de influență, tunuri, etc) te enervezi. Parcă nu îți mai iubești primarul așa mult. :)

    Deci, ca să concluzionez, nu știu de ce unii primari au acceptat să intre în mocirla candidaților mizerabili.
    Ar fi fost mai înțelept să stea afară din ea.
    Să spună: „Bă băeți, eu stau la primărie, îmi e bine, am scaunul asigurat. Voi candidați anul ăsta, succes, eu nu mă compromit!”.

    00
  5. NOU
    #5

    …Cu smecheri „teleportati” de la Vama (Banu, la sect 5, nume predestinat?!- actual director „prin concurs”-Nicolaescu, la spital) sau Dinca (mama-mama!)…s.a. vrea PNL sa „iasa” la liman. Jalnic…

    Insa, problema acestor alegeri, dincolo de…cele curente (criza, interna+de „afara”…), rezida in pericolul „intrarii” lacheilor comunisti iar in parlament (ia uita-te la Serban Nicolaie sau Nicolae, naiba stie…, cel mai retrograd paralamentar actual,mai comunist ca tatucu’ si idolul sau, Ilici) si a altor „specimene” rare de la PSD (judete de gen Vaslui, Vrancea, Olt, Dolj etc…sunt „focare” la propriu, la saraci, mita efectiva si verbala „tine” cel mai bine, iar zecile de primari de acolo ai PSD…”stiu” meserie, multi de dinainte de ’89)…

    Taranu’ si oamenii mai nevoiasi, pensionaru’ mai „vechi”…, stampilatori de baza ai PSD si tatucului Ilici (chiar retras, e „sef”…) nu au problema de prezenta la vot. In orase, unde electoratul e majoritar necomunist, multi ar putea s-o „taie”, 1 Decembrie e luni, 3 zile libere…

    Poate ca ar trebui sa se mai gandeasca de doua ori: chefuri mai sunt, muntele nu dispare…”maine” etc: VOTEZI, ca sa contezi, chiar daca nu e idealul nici la „fetzele” dreptei, totusi…, tara alege intr-o si pentru o perioada esentiala in evolutia ei, de probleme acutizate etc. E nevoie de strangerea randurilor si responsabilitate, de minte si chibzuinta.

    Oricat ar putea fi…si asa cum nu place la reprezentantii dreptei PD-L si PNL, la cei ai PSD ai tatucului Ilici, ai lui Hrebe, Mitrea, Nastase, Vanghelie etc, cu aripa secu gen Felix Motanu’, Rodica Stanoiu etc, „smen” Dan Ioan Popescu, Popescu-Piedone etc…, ce ar putea face stanga romaneasca azi, nereformata, ramasa pe mana unor asemenea specimene de politicieni, altceva decat au facut in istorie comunistii? Si ce era intre 2000-2004, epoca „mirifica” a PSD, Nastase + Iliescu?! Remember!

    Dreptul la vot e…un drept. Bine e sa fie utilizat.

    00
  6. aha… si presiuni din partea partidului n-or fi?
    Poate la urmatorul mandat nu-l mai recunoaste cetateanu’ fara culorile partidului.
    Poate i se urca tot consiliul in cap..

    Isi asigura si eu fotoliu din toate directiile din care pot.

    00
  7. ati intrat pe transmisia live de pe triluliulu de azi de la 3?

    se gatuie transmisia la 3 secunde, cred ca is „putin” depasiti baietii de la trilulilu

    00
  8. @balonul – da, ce spui tu suna frumos. Hai sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa ne hotarasca soarta… DAR ce sa votezi? PSD nu votez din principiu, pentru ca sunt niste javre si nu sunt de acord cu nimic din ce zic; PNL parca ar fi mai ok ideologic, dar cand vad ce idioti sunt cei de la conducere, e clar ca nu am cum sa-i votez; daca ma uit la ce au facut bun pentru mine, parca as alege PD-L, dar cand ma uit la cine candidaza din partea lor in colegiul meu (Spam Urban), parca imi vine sa imi dau cu tesla-n coa…te.
    Concluzia: ce fac? Iar ma duc sa nu votez pro, ci contra? Ma duc sa votez cu candidatii PNG, doar ca sa demonstrez ca nu sunt de acord cu PNL, PSD, PDL? Sau stau linistit in casa cu baxul de bere?

    00
  9. Confirm cele prezentate de PNL-ist (doar locuiesc pe Lacul Tei). M-au inebunit cu DVD-uri, CD-uri, jucarii, baloane, scrisori de la primar etc.

    00
  10. Scuze … TYPO… „innebunit”

    00
  11. NOU
    #11

    @ Alex:

    Stai…cu baxul. Dar, apoi…, taci. Patru ani. Sau alt bax sau… :) . Intrucat nu contezi, de nu votezi.
    Dar poate te razgandesti si mergi sa stampilezi duminica. Oriunde, asa fragila cum e decizia de luat…, cu oameni NEideali care sunt, cu subiectivismul fiecaruia, tot trebuie sa votam. Altfel…, mucles: secera-ciocanul! :)

    00
  12. NOU
    #12

    @ ABS:

    …sorry, ne-am „botezat” gresit reciproc…

    00
  13. E penibila reactia blogosferei la invitatia lui Calin Popescu Tariceanu. Aveti pretentia sa va intitulati promotori ai subiectelor sociale, care sa responsabilizeze utilizatorii de online si totusi va comportati ridicol la o invitatie care vine de la (TOTUSI!!!) premierul in functie al tarii. Nu putem sa ne consolidam societatea pana nu intelegem ca politica e parte din aceasta. Daca nu avem nici macar bunul simt sa ne respectam reprezentantii, sa nu avem atunci vreo pretentie la un dialog decent, la orice nivel (online, pe blogosfera, sau in viata de zi cu zi).

    00
  14. Sunt un incepator in politica, dar macar stiu ca am dus o campanie curata si am dreptul sa strig atunci cand ceilalti nu fac acelasi lucru… in Colegiul 5 unde candidez eu, nu la Dabuleni sau Gruiu.

    00
  15. Cineva trebuie totusi sa inceapa curatenia, sau macar sa fie curat intre toti ceilalti jegosi. De ce sa nu-i acordam credit unuia ca Dragos Dinca? Altfel nu vom sti niciodata daca „se poate’ sau nu.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube