Se va anula “În gura presei”?

Autorul său asta pare să spună pe blogul său. Cotidianul are câteva concluzii interesante pe tema asta, iar unii bloggeri au subliniat zilele trecute ipocrizia realizatorului tv, care înjură bloggerii dar îşi face blog.

Realizatorul se plângea într-o emisiune că şi-a făcut inutil mulţi duşmani şi că se agită degeaba, pentru că România nu se va schimba curând.

ps: observaţi tonul neutru, da?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

47 comentarii

  1. Mai bou ca Badea nu exista, aseră mi-a spus VisUrat să mă uit la emisiune în care BOUL de Badea a spus despre visurat ca e un bou, nu o dată ci de două ori. Oare Badea nu aude cum râde ? parcă e gay, sincer.

    00
  2. Se pare că mai are de lucrat şi la limba română

    00
  3. pare romanul tipic care se ia de romania, in lipsa de ceva mai bun de facut.

    00
  4. inseamna ca daca si-a facut un blog o sa avem un adversar teribil,deja am observat ca se bucura de un nr insemnat de vizitatori si asta fara sa faca mare lucru sau sa scrie ceva extraordinar,insa nu ar fi primul bloger care se impune prin lipsa de profunzime

    00
  5. Pentru un bonus pentru PFA, Badea si-ar face si twitter, facebook, hi5 si grup pe LinkedIn.

    De fapt ar fi bine sa-si faca, pentru ca daca-l „buleste astia” o sa trebuiasca sa-si puna emisiunea pe youtube :D

    00
  6. pai cum sa nu vanda daca noi,iata cata atentie îi acordam,deja sunt invidios si ma gandesc serios sa-mi inchid blog-ul,decat sa ma consider „coleg” cu unul ca el

    00
  7. Dumnezeule !! pai asta a facut trafic in 7 zile cat o sa fac eu in toata viata probabil :)) mai este corecta atunci blogosfera asta ?!!!!!!!!

    00
  8. si crezi ca merita?! na poate acum vb si frustrarea din mine,insa sincer nu mi se pare corect pentru ca el este genul de persoana care demult nu mai transmite nici un mesaj

    00
  9. cine bre?! eu?!

    00
  10. probabil si-a dat seama ca Romania nu il merita :-)

    00
  11. Nu prea cred ca se va inchide. Atata timp cat emisiunea asta apartine creierului lui Badea. Cat despre agitatie, ea va ramanea la fel.

    00
  12. Mi-ar parea rau daca s-ar desfinta, pentru ca intr-un fel e simpatic, cum se agita, cum imita, cum injura, cum se supara, cum rade… Dar asta cu blogul n-am inteles-o! Injuri bloggeri, ii faci in fel si chip, apoi intri in blogosfera, teoretic, si’a mancat fecalele.

    00
  13. virgil te referi dpdv material cand spui ca trebuie sa traiesti din asta sau ?!si eu am blog,insa nu din asta traiesc si mai ales nu ma consider nici amator sau poate doar asa cred eu,tu pare ca le stii mai bine pe astea :))

    00
  14. deduc ca omu` asta n-are principii..

    00
  15. @Virgil, ai in parte dreptate. Sunt multi idioti in blogosfera, dar daca ii consideri bloggeri doar pe cei care traiesc din asta, reduci blogosfera la cateva zeci de persoane, cel mult. Iar cei care traiesc din blogging, fac bani si de pe urma celor 99%, care sunt de caca*.

    00
  16. pai tocmai de asta am zis ca tu le stii mai bine,pentru ca eu nu stiu sa ma exprim si tu nu stii sa-ti temperezi repulsiile ,iar in ceea ce priveste rapunsul tau,stai linistit ca nu ma intereseaza,cred ca nici pe tine nu te mai intereseaza de mult timp…

    00
  17. geez, da’ cred că te’ai chinuit puţin să produci un text atât de lemnos!?!
    dacă asta înseamnă ton neutru, io’l vreau înapoi p’ăla normal! :)

    00
  18. daca spun cuvantul : „IPOCRIT” imi iau ban?

    00
  19. Si-a facut omu’ blog?asta chiar nu stiam. Si nici nu m-as fi asteptat, la cat s-a luat el de bloggeri de-a lungul timpului. In orice caz, emisiunea nu o sa se anuleze, pentru simplul fapt ca vinde. Orice s-ar spune, vinde.

    00
  20. Nu se la sa el de gura presei. E prea avantat in miezul problemelor. Oricum, si daca se lasa, va incepe alt proiect. Un talk show, sigur.

    00
  21. @florin: daca iti pui poalele in cap…poti

  22. Ce frumos te feresti bre sa ii faci trafic :)

    00
  23. Nu stiu de ce dar mie inca nu-mi vine sa cred ca blogul care a aparut ar fi al lui Badea. Totusi … ii urez succes cu el. Daca renunta la „In gura presei” cred ca incepe sa se ia de bloggeri pe blogul lui. Astept s-o vad si pe asta :-?

    00
  24. yey .. se inchide
    si se redeschide sub alt nume.
    Nu are voie ? :))

    00
  25. @mihaik93 Esti bou, sincer.
    @zoso Daca eu joc poker inseamna ca sunt un jucator profesionist de poker? Ca sa fii un blogger trebuie sa traiesti din asta. Amatorii au doar blog, dar nu sunt bloggeri.

    PS 99% din blogosfera e de cacat.

    00
  26. Subscriu la ce zice Virgil, exemplu, Andreea Raicu are blog si nu e „blogger”, asa ca terminati cu ideea asta idioata, cel putin momentat Badea nu e blogger, deal with it…

    00
  27. woohoo … sper sa bage Tonight Show in locul lui k imi era greu sa stau asa de tarziu sa ma uit la singura emisiune k lumea de pe A3 :)) gg

    00
  28. @Virgil Joc, jucator, if you play you’re a player. Cuvantul profesionist nu intra in discutie. Chiar deloc, pe nici un plan :D :D

    00
  29. PS corect e „niciun” dar am uitat acest mic detaliu

    00
  30. @florin
    Tu pare ca nu stii sa te exprimi. Ca sa-ti raspund trebuie sa inteleg ce vrei sa spui.

    00
  31. @.pm: de ce sunt retard ? ca am spus adevărul ? te-ai uitat măcar la emisiune seara trecută să vezi ce prostii a scos pe gură ?

    00
  32. Mihaik93 ai IQ-ul macar cat numarul de la pantofi?

    00
  33. virgil, pe acelasi principiu: violonisti sunt doar cei care concerteaza la ateneu?

    00
  34. Mihaik93 = retard.
    Si da.. badea si-a pus ceva cenusa in cap cand a inceput cu blogareala.. get over it.

    00
  35. in curand o sa vedeti cum da bucile la o parte ale celor pe care i-a injurat si incepe sa ii linga. pe blog.
    wanna bet? :D

    00
  36. @ Andrea
    Numai pentru ca niste „academicieni” retarzi au hotarat ca forma corecta e niciun, nicio, etc, nu inseamna ca trebuie sa acceptam toti asta, eu personal nu o sa folosesc niciodata in forma aia cuvantul „nici un”, pentru simplul motiv ca sunt defapt doua cuvinte separate si nu mi-e deloc natural sa le lipesc, in fine, astept urmatoarele manelizari ale limbii romane…

    00
  37. Uraaa ! Cercopitecul a invatat sa scrie !
    Acum nu-mi mai ramine decit sa vad si blogul lui Voiculescu si tai cablul la router.

    00
  38. Traficul lu’ bădiţă se datoreza tot blogosferei, bloggerilor. Parca vad ca se lauda ce tare e blogu lui. Ca daca il ignorau toti avea ) trafic. Sa faca măi SEO ca zoso, budha s.a. Si sa scrie cum trebe.(nu asa ca mine :P)
    P.S. Îmi apărea cuvântul „blogosferă” cu roşu şi am vrut să îl corectez: nu există în dicţionarul român de la Firefox. :)

    00
  39. cel putin din cate vad eu cu al meu creier micut este ca sunt omuleti care sunt anti badea si contra oricarui fapt care-l include dar ma indoiesc ca stiu si de ce. ei stiu ca bloggerii sunt impotriva lui si, pe langa ei, inca o gramada de vizitatori care sunt fideli acestora, deci sursa de socializare si trafic…

    00
  40. Tare sunt curios de viitorul blogului sau. Cred ca va avea mii de comentarii in care o sa-l injure bloggerii

    00
  41. scumpule, mircea badea NU si-a facut blog.

    00
  42. @ Mihaik93

    visurat este bou. daca ai fi fost atent la emisiunea si daca ai fi citit postarile lui visurat despre mircea badea, ai fi inteles. fii pe faza pe viitor

    00
  43. acum am vazut si blogul, retrag ce am zis mai sus

    00
  44. Daca acum ceva vreme imi placea sa vad In gura Presei pentru ca Badea era obiectiv in multe chestii, de la o vreme nu mai suport sa-l vad. Pt.ca a luat-o razna. Nu stie decat sa se planga si nu are solutii niciodata pentru ca este prea blazat. si emisiunea de la radio este un shit.
    Imi pare rau pt.el.

    00
  45. emisiunea ca emisiunea ca mai baga si cate una buna …dar cu blogu,…asta e ca l-a pus Felix sa faca blog ca de e campanie una alta

    00
  46. Nici eu nu mai agreez Mircea Badea. Era cel mai bun (video)blogger din spatiul media romanesc. Acum e doar un obosit care s-a rutinat. Nu sunt chiar sceptic cu privire la capacitatea lui de reinventare, dar daca ramane de unul singur s-ar putea sa ramana un anacronic.

    Oricum, astept cu interes sa il vad cum se manifesta ca blogger pe Internet, lipsit de componenta de video-blog de la TV.

    00
  47. @Byrger:

    ca face azi ce ieri injura, e problema lui, dar sunt tare curios cat de mult o sa-l tina si mai ales cat de bine.
    nu sunt fun dar nici nu-l detest. consider ca avem nevoie si de oameni ca el, pentru diversificarea peisajului si pentru buna dispozitie a curtenilor. :))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.