Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Nu stiu daca voluntar au ba, dar a iesi foarte hazlie fraza de la pctul 2 :))

    00
  2. la asta ma gandeam si eu acum, dar totusi cred ca e intentionata

    00
  3. În Plzen (oraș micuț, unde se face cea mai bună bere imho), la intrarea în fiecare parc sunt ‘la liber’ pungi de hârtie taman pentru adunat mizeria cățeilor.

    Simplu și civilizat.

    00
  4. se recomanda arme? se pare ca vin vremuri grele. :)

    00
  5. cand o sa puna si tomberoane speciale pentru a arunca, caca de caine atunci sa dea si amenzi. doar nu o sa merg cu cacatul in buzunar pana acasa, nu? sunt de acord cu legea, dar sa ai pe ce sa o faci. Deci sa puna si cosuri de colectare a excrementelor de caine. Pe site-ul primariei nu am vazut nici o discutie despre asa ceva. poate nu m-am uitat bine, dar ma indoiesc.

    00
  6. nice… un magazin online de arme :cool:
    /me is out to gear up :D

    00
  7. @andra Ce mentalitate de excrement ai.
    D-asta sunt muntii plini de gunoaie, d-asta e padurea baneasa perpetuu si in ciuda tuturor ecologizarilor plina de gunoaie, d-aia e romania plina de gunoaie. Ca nu pot „oameni” ca tine sa-si duca jegul pana la primul tomberon.
    G.

    00
  8. SUnt multe magazine online de amre dar mai nou armele cu aer comprimat si cele cu bile (profesionale) necesita la randul lor permise (similar cu cele cu gloante de cauciuc si gaz vandute pana acum). Permisele nu se mai acorda decat pe 6 luni si tine numai de tine sa le faci.

    00
  9. Geo puti si intelegi.

    00
  10. Amenzile sunt in functie de marimea cacatilor?

    00
  11. @ andra ba da, andra, asta se asteapta de la tine, sa cari mizeriile (sticle/alte jeguri) in ceva pana la primul tomberon. Nimeni nu o sa-ti dea mura-n gura.

    Fuck, m-am speriat cu magazinul ala de arme.Ma gandeam sa-mi iau si eu pentru ca, daca armele alea ar fi fost reale si pretul ar fi fost acelasi, fuck it, toti ciumpalacii si-ar fi luat un smg sa se dea mare la mac.

    00
  12. Imi cer scuze dar LOOOL.

    In Bucuresti doar acum au dat lege cu stransul mizeriei dupa caine?

    In Timisoara exista o asemenea hotarare de vreo 5 ani deja. Eu am caine de 7 ani si din start am plecat cu ideea ca adun dupa el daca se „usureaza” unde nu are voie.

    Faza cu amenda e tipic romaneasca. Se da amnda in functie de talia cainelui si de marimea rahatului? Pfffff.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.