Nu sunteţi destul de convinşi să mergeţi la vot?

Aflati aici de ce ar trebui să va exercitaţi dreptul la vot.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Domnul Morar zice foarte bine! (ca de obicei). Dar din pacate, motivatia votului de anul asta, va fi tot ca de obicei: din doua rele, aleg raul cel mai mic!

    00
  2. atunci ar fi ok sa mergem si sa votam la misto…partidul verde ?

    00
  3. Pai nu are rost sa ma prezint la vot, caci de fiecare data s-a intamplat ceea ce am prevazut. Adica tot boii ne conduc, De ce sa mai stric tusul stampilei daca grosul voturilor vine de la suedejii carora le-au dat bere si mici?
    Eventual as putea merge si sa nu votez. Se numeste votul alb. Vezi explicatia aici: http://citynews.ro/politica-13/votul-alb-protest-impotriva-fraudarii-alegerilor-24780

    00
  4. @pixel – este o optiune si votul in alb… dar cat crezi ca dureaza sa fraudeze votul ala in alb? mai bine le scri un mesaj decat sa lasi votul alb si sa puna ei stampila pe buletinul de vot in locul tau

    00
  5. cine stie cu cat pot sa-mi vand votul?

    00
  6. de data asta avem si votul in alb, o alta forma de protest.
    dar eu tot am sa votez pe cineva :D

    00
  7. Aceleasi argumente rasuflate, nu insufletitoare. Dupa cum zicea un comentator acolo, rationamentul d-lui Morar e dus doar pana la jumatate. Pe jumatatea acoperita are dreptate. Pe jumatatea cealalta, omisa, n-ar avea: argumentele sale sunt, de fapt, „du-te la vot in incercarea de a contracara actiunea altora” (scopul general al oricarui vot) si „du-te la vot ca sa nu zici ca n-ai votat”. Nimic nou, acelasi indemn la VOTUL IMPOTRIVA a ceva, nu PENTRU ceva.
    Dl. Morar (se face ca) uita ca NU MAI AI DEMULT CU CINE VOTA IN ROMANIA (celebra teza a „raului cel mai mic „), fara a sti sigur ca, de fapt, iti faci singur un rau nou. L-ai spart pe Vadim sau Iliescu sau Basescu sau Tariceanu, votand un „altul”? Bravo! Si? Tocmai ai creat premisele nasterii unui nou Vadim sau Iliescu sau Basescu sau Tariceanu.

    Nu votez nu pentru ca vreau sa pedepsesc clasa politica (da, ii doare in curcubeu, elegant spus). Nu votez dintr-un motiv mult mai pur si cinstit: sunt satul sa-mi fac rau singur. Punct.

    00
  8. Orice am zice la vot trebuie sa ne ducem, nu avem nicio scuza, dintre doi hoti l-am putea alege pe cel cu principii.

    00
  9. tot despre alegeri, dar dintr-o alta perspectiva (scuze pentru propaganda):

    00
  10. @sid aici ai dreptate, initial am crezut ca exista un patratel(alb) unde sa stampilezi pentru votul in alb:(
    dar si inainte si acum o sa se practice metoda anularii voturilor prin aplicarea unei stampile in plus de cei care numara voturile plus multe altele
    deci tot noi pierdem

    00
  11. NOU
    #11

    Şi dacă mă duc pe cine să votez? Nu i-am găsit nici pe net pe cei care candidează la mine în colegiu!
    Să votez cu partidul preferat? Hmm… E prea mare luxul de a avea un partid preferat!

    00
  12. @Autogreen: that just entered the competition „The silliest words ever spoken. Like, ever”. And has great chances to the title :)

    00
  13. Acum citiva ani, cind a murit mama mea, a trebuit sa vizitez o firma de pompe funebre.Ma uitam fara entuziasm la oferta bogata de cosciuge.Vazindu-mi reticenta vinzatoarea de acolo incearca sa ma ajute intrebindu-ma: care va place?
    Am ramas tablou,mi se parea cea mai timpita intrebare pe care o auzisem vreodata,dar in ciuda faptului ca nu-mi placea nici un model(si nu cred ca exista cineva normal la cap caruia sa-i placa asa ceva)am plecat cu unul de acolo.
    Cam asa e si cu votul,iti place nu-ti place tot vei vota(chiar stind acasa).
    Personal prefer sa-mi asum alegerile chiar si cind sint neplacute.

    00
  14. Apropo de subiect ….

    Tu votezi?

    00
  15. in text s-a strecurat o eroare: de ce ar trebui să va exercitaţi dreptul la vot.

    Corect este: de ce ar trebui să va excitati dreptul la vot.

    00
  16. Eu…tot nu sunt convins si nici alegerile din anul acesta nu ma vor prinde intr-o sectie de votare.

    00
  17. Demult chiar eram si eu un „suparat” politic care credea ca de aia „au murit aia la revolutie” ca sa putem noi vota. Insa uite ca de cand mi-a iesit uletinu si pana acum a ot votat si degeaba! Oare ar trebui sa imi „reconfigurez” ideile si idealurile politice?

    00
  18. @Liviu: Chiar crezi sincer că voturile în alb nu vor migra la unul sau la altul? Nu ced că acesta este o opţiune viabilă.

    00
  19. Singurul mod in care pot fi taxati la vot actualii parlamentari ar fi votul negativ. Propun sa mergem la vot si stampilam (numai odata) orice inafara de PD-L, PSD, PNL, PRM, PNG sau PC. Sigur ii va durea votul negativ, mai mult decat absenta de la vot, toate astea in conditiile in care fiecare partid cheltuie sute de mii, poate chiar milioane de euro pe campania electorala.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.