Nu mergeţi la vot?

Uitati aici un motiv destul de bun.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. „Romania neinstruita”?! Serios?
    Uite asa reincepe lupta de clasa (nu ca s-ar fi oprit). Mie personal imi convine, abia astept sa aliniez la perete vreo cativa „instruiti” d-astia, cu pareri prea bune despre sine si pareri idioate despre proletariat.
    G.

    00
  2. Serios? Bine, ma, daca zici tu si Morar asa o sa fac… S-a trezit cumva nea Morar dupa 20 ani ca aia voteaza? Ma intreb ce o sa mai zica peste alti 20…

    00
  3. Eu merg la vot. Pentru mine nu decide nimeni, decât eu.

    00
  4. Mie asta mi se pare un motiv sa votez.

    00
  5. pentru ce sa merg la vot? ei vin sa vorbeasca cu oamenii numai la alegeri si in momentele grele cica sa le dea o mana de ajutor , voi sta linistit acasa

    00
  6. trebuie sa mergem la vot! chiar daca vom alege din 2 rele, trebuie sa mergem!

    00
  7. Am si eu o mica intrebare. Am 18 ani si as vrea sa stiu daca pot merge la vot chiar daca nu am primit acea carte de alegator. Mai este sau nu nevoie de acest detaliu? Unii dintre prietenii mei au primit, insa eu nu. Multumesc!

    00
  8. @dragos: cu buletinul e suficient. chestia aia numita „cartea de alegator” e doar asa de fantezie. pana acum nu s-a votat pe baza ei si nici nu cred ca se va vota in uramtorii 200 de ani. ca asa-i la noi.

    00
  9. Flotare logica:
    Din moment ce mie mi-e scarba si mi se rupe de toata multimea de ce mi s-ar indoi ca o anume submultime a ei va fi aleasa de prosti in locul meu?

    „Trebuie sa mergi” – slogan
    „Aleg altii” – caremeter indicates record low
    „Orice vot conteaza” – nu si cand toate optinile sunt identice
    „Un efort mic” – rezultat nul, raport defavorabil
    „Responsabilitate, obligatie, bla bla” – am copii de care nu stiu?

    00
  10. […]Deştepţii nu au ce alege, proştii au![…] citat din sursa, putin dus la extrem, dar cam adevarat. Nu am sa merg la vot, acum doua saptamani aveam de gand sa merg, dar cand am vazut acel video cu manelisti „ei cu ei , noi cu voi” sau cum ii mai zice … sa voteze cine vrea, dar oricine ar iesi nu se va schimba nimic.

    00
  11. Pai decat sa votez eu niste hotzi si incompetenti mai bine ii las pe ei.

    00
  12. Multumesc pentru raspuns.

    00
  13. Dom’lor, votati!! VOTATI!!! dar votati pe cineva care a facut ceva dezinteresat, sau in cazul in care nu aveti pe cine (si mai mult ca sigur cam asa e), votati pe cei fara nici o sansa, pentru ca e posibil ca aia sa fie pusi acolo doar ca sa castige cine trebuie… Eu votez partidul ecologist (verde). De-aia.. De kiki… Ca sa nu iasa Felix, Nastase, Vadim, Frunda, Marko, etc…
    Votati cu cap..

    00
  14. @Ghost: Atunci degeaba votezi, daca stii din start ca respectivii vor pierde. Votul tau va fi realocat catre „Felix, Nastase, Vadim, Frunda, Marko, etc…”

    00
  15. Problema este corecta, dar ce te faci frate ca:
    – prostii sunt mai multi
    – fiind prosti, se simt obligati sa voteze (stiu ei mai bine!!!)
    – democratia ne obliga sa le acordam drept de vot
    – democratia a fost inventata de intelectuali

    00
  16. o sa merg la vot. nu stiu cine candideaza, dar merg ca sa nu iasa marko bela. numai uitandu-ma la el simt ca vrea raul romanilor, e de un antiromanism exagerat. ceea ce e mai rau decat candidatii pt ciolan.

    00
  17. Platon a rezolvat dilema aceasta : Dacă te consideri prea deştept ca să nu implici în politică, atunci să nu te miri că vei fi condus de proşti.
    numai bine.

    00
  18. Atena lui Platon era un oras-republica, un fel de comuna mai mare din zilele noastre. „Politica” lui era de fapt o afacere obsteasca. Dar da bine sa-l citezi azi, in alt context, in care termenii imprumutati din Grecia antica au capatat alte semnificatii.

    E surprinzator ca dupa trei mii de ani noi am ajuns sa ne alegem inca liderii dupa poplaritate si nu dupa competente. De ce nu se da examen pentru postul de parlamentar, sau macar o testare minima, eliminatorie, pentru cei care doresc sa candideze: limba romana, limbi straine, istorie, geografie etc.? Pentru orice post din administratia publica se dau examene, numai parlamentarii sunt alesi oricat de inculti si de incompetenti ar fi. De parca nu ar conta cat de capabili sunt. Si ne mai miram ca aproape intreaga clasa politica e compusa din ratati profesional si activisti buni (doar) de dat din gura…

    N-am ce alege din pleava asta. Nu imi risipesc votul pe gaste.

    00
  19. Orbserv ca numai in preajma alegerilor isi da toata lumea cu parerea despre politica, in rest ne doare’n brishca, asteptam alegerile urmatoare.
    Poate pe linga petitiile care se fac pentru a aduce anumite trupe sa ne in(cinte), facem PETITIA PETITIILOR , sa se introduca sesiune de examinare dura pentru viitorii parlamentari si politicieni. Poate in felul asta vom avea o conducere mai educata, informata si cu mai mult bun simt.
    Hmmm, poate data viitoare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.