Dan vrea cutii

După ce campania cu colectarea pliantelor electorale a avut succes, Dan Dumitrescu, candidat la Camera Deputaţilor în sectorul 1, are nevoie de cutii.

De aceea, dacă aveţi cutii goale prin casă, Dan se va afla în Herăstrau sâmbătă şi duminică pentru a le colecta de la voi.

Pe mine mă unge pe suflet când văd imaginile astea.

reciclam voturi 2

Chiar dacă Dan nu va câştiga, rămâne ideea unei campanii mişto pe care ar trebui să o transformăm în ceva constant. Cât costa o cutie sau un coş de gunoi care să fie pus sub cutiile de scrisori, pentru a putea arunca acolo mizeriile care ne sunt îndesate în cutia poştala?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Sa stii ca nu-i chiar o idee noua. Unde stau eu, in 13 septembrie, avem o cutie pentru pliante si cataloage la intrarea in scara. Mai prost se sta la partea cu reciclarea – se arunca pliantele cu celelalte gunoaie. Reciclat… wishful thinking.
    Mai nou, aia care impart pliante cu politicieni vin si ni le pun la usa.

    00
  2. Interesanta iodeea, macar face ceva folositor.. Bravo lui si sper sa fie reala actiunea…

    00
  3. Asta este cel mai bun lucru pe care l-a facut un politician in cariera lui. Sa speram ca se recicleaza cu adevarat, deoarece costurile logistice pentru colectarea gunoiului sunt destul de mari.

    00
  4. @Bogdan: stiu ca nu e. numai ca e noua la noi.

  5. Foarte ecologist din partea lui. Oricum macar omu are sange in el sa faca publice gandurile noastre. E bun sa ne reprezinte!

    00
  6. foarte bine!
    si in special pliantele electorale ca pe degeaba le fac!numai minciuni…

    00
  7. Io aş vrea să văd o campanie electorală fără pliante. Atâţia copaci doborâţi degeaba…

    00
  8. Chiar in seara asta, cand am venit si am deschis cutia postala, i-am zis unui prieten ca in timp ce unii se chinuie cu actiuni eco si reciclat hartia, altii nu mai stiu cum s-o iroseasca mai bine. Mesaje electorale peste tot. Astia fac mizerie si in campanie, one way or another:))

    00
  9. Ar mai fi idee, le adunăm toţi, toate ofertele şi pliantele, intr-un sac seprat şi le ducem la reciclat…că oricum altceva mai bun de făcut nu avem cu ele. Sau le ducem la gunoi să faca oameni străzi focul cu ele…

    00
  10. Heh , peste 4 ani candidez si eu la parlament ! Cu idei populiste si idioate , care vad ca prind , sigur o sa am si eu un loc acolo . Cum naiba sa il credeti pe imbecilul asta ? E atat de usor sa observi ca e imagine doar si ca ala o sa fie ca restul dupa alegeri . Cum naiba sa prinda in halul asta campania lui ?

    00
  11. @Liviu: O campanie electorală se bazează pe imagini, pentru a induce în subconştientul alegătorului imaginea şi chipul candidatului. A funcţionat şi pentru tine, semn că nu l-ai trecut cu vederea şi ai comentat aici pe blog!

    00
  12. Io zic ca ar trebui sa cunosti omul si de abia dupa aia sa arunci cu cacao in ‘mnealui! Sambata si Duminica la ora 12 la intrarea in Herastrau ai sansa! Asa ca ia o cutie si hai acolo! ;)

    00
  13. misto ideea de a folosi dracia in campanie.
    noi avem la bloc cutie pentru kkturi de cand a aparut carefour/metro/sellgros in beve, ei ne spameaza mai mult.
    eu mi-am pus o eticheta pe casuta postala, ceva de genul : „nu bagati nimic ce nu are macar numele meu trecut”. cat de cat este respectata.

    00
  14. super tare ideea. in tineretului unde stau eu, au aparut astefl dew cutii acum o saptamana. doar ca oameni de „bun simt” , le-au distrus

    00
  15. oooof, iar oftez pt ca pun saptamanal o cutie de carton sub cutiile postale si pt ca eu duc la reciclat gunoiul ( plastic si hartie si sticla) o duceam si pe asta la hartii numai ca femeia de servici, vecinii nu stiu ce mama dracului fac cu ea ca dispare dupa o zi! urasc oamenii din tara asta , sincer! am obosit

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube