Concedieri la Google

Google has been quietly laying off staff and up to 10,000 jobs could be on the chopping block according to sources.  Since August, hundreds of employees have been laid off and there are reports that about 500 of them were recruiters for Google.

De aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Se ingroasa treaba.

    00
  2. Se intorc romanii acasa…

    00
  3. E destul de logic : Youtube e cam la 70% din profitul asteptat, publicitatea online pierde masiv (si nu doar aia contextuala a la AdSense) iar pachetele software pe care se baza Google nu sunt inca mare lucru. Pe moment doar HTC G1 e pe Android si e mai mult un experiment SUA decat o chestie care sa aduca profit serios.

    00
  4. E trist totusi ca ” the best workplace on Earth” nu-si mai permite sa-si tina angajatii in sauna.

    00
  5. parca vad ca dau si astia faliment…

    00
  6. Nu mai unde sa tina banii..

    00
  7. Se pare ca nu e treaba chiar asa de roz nici la ei

    00
  8. Trist…

    00
  9. Teoria Conspiratiei: eu sint convins demult ca Google este de fapt uncle Sam, cu alt parpalac. Le-a servit interesele la un moment dat, dar acum, cu schimbarile politice care urmeaza odata cu venirea lui Obama, plus recesiunea economica, probabil ca deja se aloca mai putine fonduri blackops, si Serghei ce sa faca, sa dea de el? Ar da, dar nu cred ca are suficient pt. toti…

    00
  10. de aia m-au indexat la o luna dupa „infiintare”? :)

    00
  11. Pai daca si google face disponibilizari, ce sa ne mai asteptam de la Pitestiul nostru? Eram sigur ca atunci cand America va face febra, Europa va fi deja cu kk la pantalon. Si asa a fost.

    00
  12. Pai… si… Vivi… (snif, snif) … ?

    00
  13. …Cu harta aia poetica… (pardon…) politica, vreau sa zic?
    Un volum de versuri, ceva?

    00
  14. Google are o strategie foarte de interesanta de HR (10000 joburi „temporare”) care nu ma mir ca a trecut neobservata pana acum; daca nu era criza, nu cred ca se sesiza nimeni legat de situatie

    00
  15. Hmz… li s-a cam urcat la cap in ultimul timp… pacat ca problemele astea lovesc in angajati…

    00
  16. @jimmy: e grav ce spui, realizezi ce-nseamna asta, nu? :)

    00
  17. Hehe, cand zicea unu’ din IT-ul romanesc ca in urmatoarele luni o sa cada bomba si peste marile firme de IT, au zis cu totii ca e nebun, ca nu, IT-ul e bine si chiar prospera. Iaca, se apropie…
    Stai sa vezi cand incep sa ramana cei de aici fara contracte. De fapt, it’s already happening.

    00
  18. Google a inceput sa se gandeasca la treaba asta de acum cel putin 6 luni. La ei nu este efectul crizei…este ceva gandit de mai demult. Faptul ca a aparut si criza..nu faec decat sa dovedeasca ca Google poate sa gandeasca in avans.

    Deja au renuntat la proiecte care nu au evoluat cum si-au dorit ei; gen Lively (inchis foarte recent) si SearchMash care erau prea mari si nu aveau rezultate.

    Evident ca rstructurarea va avea doar e efcte benefice pentru Google.

    00
  19. Mosu, vestile rele circula repede

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.