Cadouri electorale

Dacă în Ferentari merge să dai telefoane ieftine, mă gândesc că aseară în Cotroceni sau Băneasa s-au dat iPhoane sau N95uri.

Faza şi mai nasoală e că telefoanele astea sunt tot din banii noştri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. un vot din ferentari are aceeasi pondere cu unul din Baneasa, prin urmare e mai rentabil sa dai 10 telefoane ieftine in Ferentari decat unul scump in Baneasa. Mai ales ca cei din Baneasa s-ar putea sa nu aprecieze gestul la fel de mult.

    00
  2. Mie mi-au adus un nokia 1209 si o cartela, cadou de sf. Andrei, astia de la psd. Ce gainari.

    00
  3. Pentru cei care nu stiu, telefoanele din retelele CDMA nu au SIM deci nu pot fi folosite in alte retele.
    In alta ordine de idei, un telefon din reteaua zapp, daca nu este insotit de catre actele de provenienta, nu poate fi reintrodus in sistem.
    Adica, pe scurt, daca nu l-ai cumparat tu sau nu ai acte de vanzare intre cel care l-a cumparat si tine nu-l poti folosi.
    In cconcluzie = bani dati degeaba. Nu stiu cat au costat telefoanele acelea dar sunt convins ca la Vodafone sau Orange se puteau gasii solutii cu cartele pre pay destul de accesibile. O alegere proasta facuta de PSD si parca e facuta in bataie de joc: OMG mi-au dat astia telefon moka! Ok, cool. Dar acum ce fac cu el?

    00
  4. heh pe mine m-a spaguit primarele care este cu o pocnitoare de telefon (vodafone parca, ala cel mai ietin) + cartela la alegerile pt primarie. au venit niste pustani la usa, intins pungulitza, „votatzi vanghelie”, pa. aseara, ghici ce? pe-acelasi sistem, numa ca de data asta in cutiutza era un tensiometru digital, chipurile de la ecaterina andronescu, profund ingrijorata de sanatatea mea :)

    00
  5. la cum stau lucrurile in privinta negocierilor pentru noul guvern, nu vad pe nimeni facand cadouri, dimpotriva…

    00
  6. Si in sectorul 2 POP GEORGIAN de la PSD a dat telefoane mobile, de data asta cu cartele Vodafone.

    Evident Ontanu garanteaza pentru el.

    Detalii aici:

    00
  7. Si cand te gandesti ca unii nu au ce manca sau unde dormi iar ei dau telefoane moka. Nu zic .. nu strica nimanui un telefon dar mai bine ar da la cei saraci case si mancare decat sa dea la cei ce nu au nevoie telefoane. Asa e in politica … tot ala care are primeste :)

    00
  8. AlinutZ, asa e, chiar nu am nevoie de telefon, ce am imi ajunge. Intr-un fel stau si ma gandesc de ce l-am luat si imi dau seama ca eram mai mult curios sa vad ce mai da PSD, asta dupa ce aflasem ca vineri pe zi s-au dat tricouri la Unirea si geci la Sebastian.
    Stiam mai de mult ca PSD obisnuieste sa dea telefoane. la alegerile locale au dat telefoane si cartele Cosmote.

    00
  9. oricum,bine ca se termina…

    00
  10. trist este ca in Romania anului 2008, oamenii se calca in picioare atunci cand, cei care cersesc stampile cu „votat„ pe numele lor, impart umilitor farfurii de plastic cu sarmale sau mici. Odata la 4 ani, vedem acelesi fete mereu insetate de dorinta de a controla destine dintr-un scaun confortabil, coborand din masini luxoase, pasind prin noroi cu pantofii de firma. Asta se intampla o data la 4 ani.In rest, pantofii lor stralucesc a imbuibare… Si, culmea, din ce in ce mai multa lume se inghesuie cu mana intinsa inspre plasele cu sigla unui partid, in care le sunt servite sperante sub forma unei sticle de ulei, a unei pungi cu faina sau cu zahar.Domnilor, ce ati facut cu oamenii? Le-ati vandut din nou iluzii, platite de noi cu nopti nedormite de grija zilei de maine… Daca anul acesta s-au strans mai multi romani la pomana electorala decat in alti ani, inseamna ca e din ce in ce mai noapte si mai frig… Ne zambiti din nou, de pe stalpi, de pe fluturasi impartiti de tineri care nu mai cred in voi,dar care din nevoia de a plati studiile ingheata in piete pentru a imprastia hartii cu numele vostru, ca mai apoi sa va intoarceti spatele nepasatori. E bine totusi cand va vedem si pe voi mielusei cersind atentie, pacat ca se termina. De saptamana viitoare masinile voastre cu geamuri fumurii se vor pune din nou in miscare iar de pe pantofii vostri se vor sterge definitiv urmele plimbarilor printre Oamenii de rand.

    00
  11. He he…si eu am primit de Sf. Andrei de la PSD un telefon Nokia 1209…le-am spus frumos celor de la mediafax de stire..le-am dat si cateva poze. Intrebarea mea e urmatoarea – „cadourile” astea fiind ilegale unde pot face plangere? Mi se pare ingrozitor ce fac ei, incearca sa cumpere voturi si nu le poti face nimic. Anyway imi place cum catalogheaza Reuters-ul PSD-ul – ex-communist party :D

    00
  12. Daca e moca e bine. Eu as primi telefoanele alea, da’ pe ei nu i-as vota, numa asa .. sa fiu mai hot ca ei.

    00
  13. cartele nu le da?

    00
  14. Au ei grija sa le ia inapoi.

    00
  15. Ba da. In sectorul 2. :)
    Telefoane si cartele vodafone. Celalalt comentariu al meu asteapta inca aprobarea divina. Pusesem acolo link catre poze. :)

    00
  16. Cum sa dai tu psd telefoane in reteaua CDMA? cineva sa le spuna pds-istilor ca reteaua CDMA de la Zapp e un STANDARD AMERICAN de la Qualcomm. Nu ma asteptam asa ceva de la niste socialisti de provenienta sovietica.

    E ca si cum Ceausescu ar fi dat ciungi americane muncitorilor fruntasi.
    Unde e linia politica a partidului?

    La urmatoarele alegeri ma astept ca psd sa dea vize pentru America binecuvantate de Ilici.

    00
  17. sfat practic: Luati telefonul pomana de la psd cand plecati in America, ca acolo merge de duduie.

    00
  18. Cum ziceam, dacă îi primeşti mita electorală nu înseamnă că şi votezi cu acea persoană :)

    00
  19. Eu n-am primit telefon, doar o umbrela png-ista

    00
  20. „Pomeni”…? Nu e nimic de pomana, nimeni nu da de pomana. Nici Gigi in Ferentari macar…Da doar pentru interes.
    Iar PSD stie…ce si cum, doar sunt cuibul de securisti/comunisti aciuiti la ei si PC, au „meserie”.

    00
  21. Politica e o curva, scuzati expresia, face ce vrea din om

    00
  22. Uite aici (e ontopic, nu-mi fac reclama :) ):

    00
  23. Buey , ce noroc au unii ! Mie nu mi-au dat nimic astia , iar eu n-as face nazuri la nimic . Oricum , daca mi-ar fi dat un pix sau o bricheta , asta ar fi fost tot „castigul” pe patru ani din partea acestor politicieni jegosi . Asa ca , orice vi se da , luati , ca apoi 4 ani doar o sa vi se ia ,insa de mii de ori mai mult!!

    00
  24. @bondoc: pai si ei din banii cui fura, bai, votant de psd?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube