Şoferule român, îţi doresc moartea!

În videoul de mai jos nu mă deranjează că omul e descurcăreţ şi îi place riscul. E treaba lui, nu e cazul să fiu gelos pe el, dă-i înainte, fiecare pe tabla şi pe permisul lui.

Îi doresc în schimb moartea pentru că la un moment dat o să ajungă undeva unde n-o să mai poata merge pe trotuar, de obicei la semafor, şi acolo o să iasă cu botul înainte şi o să oprească şirul cerlor care stau cuminţi la coada ca să treacă el. Şi eu pierd cu orele din cauza cocalarilor de acest gen.

via romania curata

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Stalpisori din bucati de sina de cale ferata la fiecare 50m. :) Ieftin. Eficient. Durabil.

    00
  2. Doamne ce terminat!Chiar asa grabit si insistent e amul ala?..Are un tupeu maret,si isi asuma riscul nu gluma.

    00
  3. E prea tare blogul tau zoso.Il citesc de mult timp,si il frecventez farte des,insa pana acum nu cred ca am lasat vreun comentariu.Sper sa mai vorbim.Multa bafta in continuare!

    00
  4. Mai nasol era cand se intalneau cu ceilalti cocalari care aveau masina parcata pe trotuar..deoarece nimeni nu-i mai lasau sa intre in coloana….jungla.

    00
  5. cred ca daca ma apuc sa filmez cel putin zece dobitoci din astia pe zi inregistrez (culmea ca politia nu ii vede niciodata). si mai tare ma enerveaza boii din coloana care ii lasa sa intre in fata lor. pm incurajati-i sa se comporte asa poate maine-poimaine o omoara pe ma-ta pe trotuarul unde s-a suit cu masina si asa o sa fii multumit ca il lasai sa intre in fata ta.
    in ritmul asta in curand astfel de specimene vor ajunge pe linia de metrou sau pe pista de la otopeni.

    00
  6. Amenda nu mai tine la astia, o soluti mai buna ar fi biciuirea la p**a goala in public. Oare chiar credeti ca vom scapa vreodata de infectia asta? Este o boala, a grandomaniei si smecheriei ce ii afecteaza pe toti…
    politia romana a ajuns mai rau ca niciodata, un simplu teatru de marionete, mascarici in slujba smecherilor. Moarte tuturor carnatilor de pe sosele (acelea care sunt…) !!!

    00
  7. In general incerc sa fiu o doamna si sa las alti soferi sa se incadreze in coloana, daca nu au prioritate. Pe genul asta de nesimtiti insa nu ii las niciodata. Ca au calcat linia continua sau naiba stie ce rahat au facut, n-au decat sa astepte linistiti pana trec eu.

    Pe astia nu ii vede politia (ca tot ziceati voi pe aici). Absolut idioti.

    00
  8. @mihi64 camere video pe „rutele” astea, cu amenda prin posta.

    00
  9. unde-s imaginile alea cu politia care merge pe trotuar la apaca? alea`s interesante … alea`s de dat … ca daca si politistii fac asa … dee ce sa nu faca oricine.

    00
  10. =)) doar in Romania vezi asa ceva

    00
  11. O banda cu tepi extrem de ascutite bine camuflate, sub un morman mic de frunze.

    Omului caruia ii place riscul nu e descurcaret, e doar „fucking retarded”

    00
  12. cristoase, ce tzara de vis! mereu mi-am dorit sa traiesc in anarhie, ma mut la voi !

    00
  13. Eu cand am de-a face cu din astia nu-i las niciodata sa se mai bage inapoi, oricat de insistenti ar fi. Din pacate se gaseste mereu cate un marinimos caruia i se face mila si le da voie sa se bage la loc.

    00
  14. esti prea radical. eu le-as dori toate rotile taiate. sa vezi atunci nervi ;)

    00
  15. @Robintel: ete p-asta n-o cred. Stii cum e cu vitejii dupa razboi.. Dar locatia e splaiul Independentei, dinspre calea Vacaresti spre targul de masini Autovit, e coada acolo in fiecare dupa-amiaza. Plimba-te p-acolo intr-o zi, sigur gasesti destui d-astia. Si mie mi-ar placea sa se primeasca bolovani in parbriz vreun smecher d-asta, dar nu cred c-o sa se intample prea curand.

    00
  16. Eu week-end-ul asta am vazut la autogara la militari cum un individ care nu vroia sa mai astepte la semafor ca sa intoarca, a decis sa o taie pe trotuar printre pietonii care asteptau la semafor, pietonii care au trebuit sa sa sara in parti ca in filme sa nu fie calcati.
    Si la intoarere in bucuresti autostrada Pitesti-bucuresti era blocata asa ca toti cocalari o luau pe banda de urgenta ca sunt smecheri.
    Si robintel, nu cred ca ii aruncai cu piatra in parbriz, ca era o sansa sa iasa ala din masina cu un pistol si sa treaga in tine cum s-a intamplat la intersectie la Iancului cand un sofer a impuscat un pieton care trecea pe verde ca l-a injurat ca nu i-a dat prioritate. Asta e Romania, tara in care legea se aplica numai pentru unii. Asa ca daca nu cunosti pe cine trebuie, daca ii dadeai cu piatra in parbriz te baga ala si in spital si dupa ce ieseai intrai si putin la parnaie.
    Si nu cred ca Zoso e radical, eu unu as organiza executii publice transmise live pe toate posturile pentru astia. Ca indivizii astia omoara copilul pe trecerea de pietoni si nu au nicio problema.Asa ca nu ma impresioneaza accidentele de tipul aluia din Constanta care a intrat cu Porshe-ul SUV in pom si a murit ca boul, si apoi toti il plangeau ca vai ce copil bun era si avea numai 10 la facultatea aia particulara.

    00
  17. V-ati pus si problema: la ce ne ajuta un trotuar atat de lat incat pot trece masini pe el ?! De ce nu se mai face o banda de circulatie pt masini si un trotuar ingust si sigur pt pietoni. Dupa cum se vede in film, traficul pietonal e „infernal”

    00
  18. Nesimţire până dincolo de limita absurdului. Domane ce bolovan în parbriz i-aş fi dat dacă eram pieton şi trecea pe trotuar…

    00
  19. Tipul de filma se putea da jos si sa-l opreasca … Poate rezolva ceva :))

    00
  20. si pe Splaiul Dambovitei intre Semanatoarea si Crangasi incepand cu 17.30 se circula deja „regulamentar” pe trotuar

    dovezi:

    Apropos: persoana care a filmat a trimis filmuletele la politia rutiera si acestia au raspuns ca vor pune stalpi. Inca nu sunt stalpii probabil va dura si va dura si va dura

    00
  21. Am facut treaba asta si nu imi e rusine sa recunosc, e un risc pe care eu mi-il asum, pot avea probleme cu politia pot avea probleme la masina, nu cer ca cineva sa inteleaga treaba asta, nu ar avea cum, soferi de weekend si cei care se duc pana la servici si inapoi nu au cum sa inteleaga cum e sa iti castigi painea facand 100-150-200 de km zilnic in bucuresti,
    Sunt multi oameni care folosesc masina din comoditate, prefera sa faca 2 ore pana la munca cand ar putea sa faca lejer 20 de min cu metroul, sunt oameni care ar putea sa mearga pe jos sau cu bicicleta si ei merg cu masina.
    Asa ca incercati sa intelegeti ca problema nu e un amarastean care trebuie sa recurga la chestii d’astea pt as putea castiga painea.

    Toti o ardem mai nou eco da tot cu masia mergem eu sunt nesimntit da voi sunteti ipocriti.

    00
  22. @unu: la cat de bou si de analfabet esti iti doresc si eu ce ti-a dorit zoso in titlu, adica sa ajungi unul din astia:
    https://www.realitatea.net/
    sau mai bine intr-o zi sa o nimeresti pe ma-ta pe trotuar si sa o iei putin pe parbiz.

    00
  23. Amenda in posta cu poza.
    Zi-ne Zoso daca ai aflat cum s-au cumintit soferii din Gemania, ca nici ei nu sunt sfinti. Au fost arsi cu amenzi si reguli de circulatie stricte si legi aplicate pana s-au obisnuit sa le respecte.

    00
  24. Ha, in sfarsit cineva i-a filmat. „Minunea” se petrece pe Splaiul Unirii, dinspre intersectia cu Mihai Bravu catre intersectia cu Calea Vitan. Dobitocii, daca vad ca sunt 20 de masini la stop sau 5 tot pe acolo o iau. Ajung la semafor si prind pe cate unul care nu e atent si i se baga in fata. Am renuntat sa mai merg pe acolo (era drumul de intoarcere catre casa, dupa serviciu) caci se bloca intersectia de la atatia destepti si de la cati mai treceau si pe rosu.
    La Nerva Traian se intampla la fel doar ca pe linia de tramvai. le e lene sa stea la coada la semafor ca toti „prostii” si o iau pe langa refugiu. Ajung in intersectie pe rosu si fac dreapta, merg inainte catre fostul Connex sau fac stanga catre pasajul Marasesti incurcandu-i pe toti cei care fac stanga si au stat, normal, la stop, pe banda de stanga. Daca mai vine si vreun tramvai atunci sa vezi distractie. De cate ori am circulat pe acolo nu am vazut decat o singura data un politist ca i-a venit unuia din spate si l-a tras pe dreapta ca sa il amendeze. Atat, iar acolo se intampla zilnic, la orice ora, aproape de 10 ori pe minut, sa treaca un destept pe linia de tramvai, depasind coloana oprita la semafor. Daca numai acolo ar sta cativa politisti, un sfert din bucuresteni ar ramane fara permis 30 de zile. Altii ar mai ramane fara carnet la intersectia splaiului unirii cu bd. marasesti. Caci si acolo se trece pe rosu intr-o veselie.

    00
  25. Pai asta e la ordinea zilei in Bucuresti, eram intr-o zi pe trotuar si fumam linistit o tigare si mergeam agale cand vad din fata venind po ditamai masina in viteza PE TROTUAR ! si era undeva prin zona centrala!
    Imaginea e cam asa: dambovita, sens cu 2 benzi, trotuar si el mergea frate pe trotuar …daca era ocupat si trotuarul cred ca o lua prin dambovita

    00
  26. eu cand zic ca TOT poporul ala de unul de nesimtiti, curve, hoti si cocalari, nu ma crede nimeni, ziceti ca numai cei de la conducere sunt asa ……. NU, nu numai cei de la conducere, TOT poporul e asa. nu trebuie sa ai 2000 eur/luna salar ca sa arunci pachetul de tigari la cosul aflat la 20 de m mai incolo, nu trebuie sa ai 2000 eur/luna salar ca sa circuli regulamentar, etc.
    asa ca nu mai dati vina pe cei de la conducere, TOTI sunteti asa. inclusiv unii dintre voi care ajung prin tari straine

    00
  27. Interesant filmulet dar cunoastem prea bine situatia din romania.Eu traiesc in Elvetia si nu am vazut pe nimeni sa depaseasca limita de viteza chiar daca e 50km/h sau sa vad o masina parcata pe trotuar.Deci se poate.La noi de ce nu se poate oare?

    00
  28. @unu
    mai ales ala cu gipanul negru cred ca se grabea saracu’ sa-si castige painea …

    00
  29. @canadianu’
    Si tu cum esti?

    00
  30. @ foto,
    foto trebuie sa intelegi ca soferii din germania au o alternativa, tu, eu si restu soferilor din romania nu avem.
    Nu poti amenda pe cineva care parcheaza aiurea pt ca tu ca ,autiritate, nu ii oferi acestuia posibilitatea de a parca regulamentar.In germania e 2 E ora de parcare daca stai 2 ore a 2 ora e 3 E daca stai 3 ore a 3 a ora e 4 E si asa mai departe. Ideea e ca nu ai cum sa opresti manifestariile de genul acesta ale soferilor, nemtii nu sunt nemti degeaba ei si-au dat seama ca nu au cum sa combata indisciplina in trafic si au atacat problema altfel,preturi mari la asigurarea obligatorie pt incepatori, parcari scumpe,scoala de soferi e in jur de 2000 de E. De mentionat ca ei au mai multi km de piste de biciclisti in berlin decat avem noi de autostrada in romania, daca vrei sa iti inchiriezi o bicicleta prima ora (cam cat dureaza sa ajungi unde doresti) e gratis iar dupa e 0.50 E.
    EI AU ALTERNATIVE!!

    @ georgel007
    din numele tau imi dau seama ca nu merita sa intru in polemici cu tine.
    E de retinut ca pe trotuarul ala nu merge nimeni(ma refer la pietoni:) )
    Incearca sa porti o discutie constructiva, daca injuri nu ajuti roblema cu nimic si cine stiie poate face o vena poc.

    Sa revenim, principala problema e ca suntem o natie de comozi nascuti cu „posteriorul” in masina sunt multi care in loc sa foloseasca metroul si sa faca 20 de min pan’ la munca aleg masina si fac 2 ore, sunt multi care muncesc si in pauza de pranz nu pot face o comanda trebuie sa mearga neaparat la un local in centru’, sunt multi care au la o familie de 4 persoane 2, 3, sau chiar 4 masini + alea care le au de la firma si ironia sortii ca majoritatea lor (corporatisti in mare parte) o ard eco cu SUV cu motor de 4L .

    vreau sa inchii in aceiasi nota:
    EU SUNT NESIMNTIT DA VOI SUNTETI IPOCRITI

    00
  31. Aş îndrăzni să spun bucureştean şi nu român. Şi pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti mă enervează la culme ăia ce merg prin Petrom. Nu pot să-i suport.

    00
  32. TRANILOR DACA NU VA PLACE CAPITALA SI AGLOMERATIA STATI LA VOI IN CATUNELE LINISTITE SI CIRCULATI LINISTITI PE CAMPIE NUMAI AGLOMERATI CAPITALA.NUMARUL DE TARANI SUFOCA TRAFICUL .

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube