Schimba Fontul, castigator la Internetics

Un proiect la care au participat Arhi si Piticu a castigat ceva in Internetics. Spre bucuria baietilor de la Selenis si celorlalti competenti in comunicare online.

Lista de castigatori e aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. NOU
    #1

    Nu am astfel de bucurii. As reaminti ca nu am criticat niciodata calitatea/eficienta/etc. acestei campanii. Am vorbit doar despre etica (mai bine zis lipsa eticii) Microsoft. Atat.

    00
  2. shhh, i’m hunting wabbits :D
    acuma, sa il invat eu pe domnul dehelean ca o campanie este un tot integrat, gandit de la inceput in toate detaliile, ar fi deplasat.. ma marginesc sa constat si eu, ca novicele.

    00
  3. Bravo lor! Felicitari! Vad ca si Fungift.ro a luat ceva premii!

    00
  4. @Dragos Dehelean: campania s-a facut unde s-a facut. asta a fost o parte integrata.

  5. hm, deci internetics e inca etalon?

    00
  6. Dragos, cum adica… tu ai vorbit doar de etica?! Dar n-ai criticat calitatea/eficienta/etc?
    Si io care credeam ca etica se leaga de alea… ca unde nu e etica, n-ai nici calitate, nici eficienta, nici etc.
    Si vezi ca am ™© pe termenul „etica”.

    00
  7. @Blegoo: LOL. N-ai eficienta unde nu-i etica… Eu zic ca nu stapanesti semantica bine! Documenteaza-te un pic citind niste chestii despre companiile producatoare de pesticide/insecticide/blablacide, despre companiile din industria petrolului and so on.

    @Zoso: parca acum ceva vreme, cand a castigat radioul ala fantoma, n-ai uitat sa precizezi ca Internetics-ul e organizat de Cosmote, cred ca ar fi fost fair sa spui si acum ca Microsoft a sponsorizat Internetics-ul. :) Asa, de dragul teoriei conspiratiei. :))

    00
  8. @Cosmin: nu, ca idee.

  9. Şi eOk.ro a câştigaaaaaaat! Yeeey! :-)
    (nu m-am putut abţine să nu mă bucur şi aici!)

    00
  10. Castiga Webstyler „fara numar”, bravo lor, baieti destepti…bravo tuturor celor ce au apucat cate ceva din strachina internetics…suntem convinsi ca acest „cerbul de aur” al web-ului romanesc ROMANESC o sa scoata la lumina adevaratele valori..evident prin munca si sudoare…Multumesc lui Dumnezeu ca exista acest concurs…Cel mai tare … Il iubesc…Sa fim optimisti… poate la anu… nu o sa mai fie… si … ce ne facem….. offf… e greu …dar trecem si peste asta

    00
  11. schimba fontul e super ok…

    00
  12. da, multumim familiei care a fost alaturi de noi prietenilor, fara de care nu s-ar fi putu intampla,multumim lui osama, obama si nu in ultimul rand lui DD, acest Dan Diaconescu, acest Selenum al internetului rromanesc

    00
  13. @Florin Grozea: un pic de decenta?

  14. Zoso, unde ai vazut tu decenta la cocalari, vedete, pitipoance si parlamentari?

    00
  15. Pentru sanatatea mintala a internetului romanesc eu as impune un moratoriu: 5 ani de acum incolo sunt interzise orice concursuri, orice topuri sau premii.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.