quickies

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Frumoase ceasuri, Vacheroanele alea de 150 de lei sunt o nebunie, sper ca nu se corodeaza prea tare la primul party la care o sa dansez zece minute…

    00
  2. Rolex Cosmograph Daytona – 150 Lei
    mai jos: Pretu originalului : 22 950 euro
    ceas! :D

    00
  3. Pe mine m-au enervat ăia cu pădurea lor, da-le-ar Dumnezeu o inundaţie thriller cu 14 metri de apă deasupra acoperişului, nu altceva. Şi vreo 800 de ani de secetă, după ce îi calcă lăcustele şi gândacii de colorado, în timpul unei invazii masive de şobolani mutanţi!

    Nişte dobitoci!

    00
  4. Alea-s ceasuri de badpitzi :)) Bleah
    Mi se pare normal să plăteşti biletul RATB. E o dovadă de bun simţ faţă de tine! Dacă foloseşti un bun care costă, iar tu refuzi să te achiţi de datorie se numeşte furt. Hoţii sunt huliţi şi pentru 1,3 lei chiar n-are sens să te înjoseşti, fie şi în faţa controlorilor.

    00
  5. serios? s-a relansat neogen? cand?

    :)))

    00
  6. unde-s cretinii care zice ca jegul din rromania e prezent numai la esaloanele superioare ?
    InnOcente*, iti vine sa crezi ca exista oameni care merg la biserica, tin post, etc si bla bla bla, si care nu composteaza bilet ratb ? si care bineinteles ca sunt si patrioti …

    00
  7. am uitat sa mai zic ca aceiasi oameni se „pastreaza” pana la casatorie, dar o iau in gura. rar am mai vazut atata ipocrizie …

    00
  8. NOU
    #8

    Reporterii ăia bătuți au meritat-o. Sau nu au meritat-o, dar clar au căutat-o.
    Dacă te apuci să fugărești galeria Stelei să faci un reportaj de rahat și te alegi cu un lanț peste picioare de la un individ dubios, nu se cheamă că ai făcut reportaj și te-ai sacrificat pentru bine general. Se spune că doar ai căutat-o.

    Dacă Adelin Petrișor pleacă mâine în Afganistan și se întoarce cu un glonț în cap, se poate spune: a căutat-o.

    Așa și cu reporterașii ăștia de la Realitatea… Ce credeau? Că fac reportajul secolului? Că iau un Pulitzer? Doar au căutat-o.

    00
  9. Stai sa ii vezi aci in Cehia cum composteaza lumea un bilet de 10kc(1,4 lei) pentru o statie.si inca o chestie interesanta. biletul e pe timp nu pe linie. 1,4 lei – 10 min. 2 lei – 60 min. Cu cel de 60 min acoperi tot orasul, si poti sa schimbi cate autobuze/tramvaie vrei. Cel mai eficient e abonamentul de 140 RON/3 luni. Te plimbi intr’o veselie. Dar e si adevarat ca aici se poate chema transport in comun. Tramvaie/autobuze la ore-minute fixe. Pagina de net unde poti sa afli la ce ora ai autobuzul/tramvaiul, si tot asa….
    Dar cu speranta traim asa ca sper sa ajung sa vad si asa ceva in romania.

    00
  10. si dupa se plang ca muile ca le-a luat potopu casa si cer ajutoare, ajutoare pe care mai tarziu le vand ca sa aiba bani la batista…pt ce dracului vor sa faca astia bani?….aaaa… ca au pensiile mici…pai daca nu le-a placut cartea…care carte?…care se invata in scolile din romania?….care romania?….

    00
  11. @programare sociala
    iti dau perfecta dreptate. auzi dom’le ce tupeu pe aia, sa se duca ei sa filmeze ceva intr-un loc public intr-o tara (teoretic, ca practic orice om inteligent stie ca nu e) din UE. clar si-au cautat-o. data aviatoare sa lase anchetele pe mana profesionistilor din pulitia rromana si sa stea in bucacatresti si sa filmeze vedete, esiuviuri, pe mihaela si otis, etc.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.