despre “zosologie”

Termenul a fost creionat de Pavel Lucescu la “Politica 2.0”.

..după cum zice un sms de la Dragos Stanca

Ioan T. Morar mă citeşte şi recunoaşte

Şi la Şcoala de afaceri ePayment

Şi o părere doctă:

…they  moderate/filter  critical  comments  –  a  practice  labeled  as  “virtual  quasi-Nazism” – or  use  poplar  bloggers  to  help  their  election  campaign  (the  example  of Romania‟s “first blogger”, Zoso, who allegedly was used  in  the  recent – June 2008 –  local elections campaign to collect poplarity for one of the candidates).

Monica Barbovschi, Doctoral student, Babes-Bolyai University, Cluj.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Rabdare, sa faca cei de la dexonline update la site.

    00
  2. Sunt destul de interesante comentariile de la postul lui Ioan T.Morar, inclusiv cel despre ”mafia blogosferei” (nu dau link, e cam al zecelea comment)

    00
  3. @krossfire: a fost si pe aici, nu e nimic nou, am raspuns https://zoso.ro/teh-blogfather-speaks/

  4. Cred ca-l ratasem. Nici restul de commenturi nu sunt de lepadat :)

    00
  5. te referi la spammerul de FYT, care fura articole de la altii si spameaza toate blogurile cu linkurile lui?

  6. zosologie – ar veni stiinta care-l studiaza pe zoso

    00
  7. nah ca asta ai vrut de fapt. sa adaugi si tu un cuvant in dictionar.

    00
  8. păi după ce Google a ajuns cuvânt în limba lu’ Shakespear vorbită peste ocean, de ce n-ar ajunge şi zosologia cuvânt în limba lu’ Nea Mărin dintre Carpaţi?
    deci, fiind logici (cum spune o profă tâmpită de-a mea), de-aci deducem că Zoso e la fel de important pentru români cum e Google pentru americani :)) ?

    00
  9. Romanii sunt poeti…si uite cum se imbogateste dex-ul online. Ce oameni

    00
  10. coane, o cam iei pe aratura. parerea mea.

    00
  11. OK dude, am inteles. Esti cel mai citit blogger din romania, si eu te vizitez in fiecare zi, dar la toate astea un pic de modestie ar da un aer de noblete. Modestia e singurul lucru care nu prea iti da tarcoale. :-P Cu respect!

    00
  12. @Zoso Cine stie, peste cativa ani o sa invete ciorditorii la scoala despre neo-zosoism si zosoistica contemporana.

    Stiu, sunt obosit :D

    00
  13. @Florin Modesty doesn’t get you laid.

    00
  14. Deci vreau să spun că eşti un fenomen social periculos şi, pentru suma corectă, eşti dispus să manipulezi masele de proşti. :)):)):)) Whatever! :)):)):)) Ce nu se încadrează în ecuaţia dată de distinsa este că ai cititori relativ inteligenţi, dar, ca întotdeauna, în cel mai curat spirit românesc, trebuie să facem abstracţie de ei, pentru că ei, oamenii inteligenţi, sunt puţini iar proştii mulţi.

    Plus că distinsa vorbeşte fără acoperire. Are cumva idee ce înseamnă în engleză „allegedly”? Asta ca să vadă că este nevoie şi de argumente când face o afirmaţie.

    Oricum, dacă ai intrat deja în lucrări de doctorat înseamnă că ai valoare. Felicitări.

    00
  15. zoso, azi sunt avocatul diavolului. cu riscul de a ma repeta, de ce ce FYT e spammer ? ca nu are vreo contributie „originala” la blogosfera ? well, as i said b4, atata timp cat nu are vreun castig material din „globul” lui, nu-l poti acuza de nimic. cred ca sunt alti „biznizmeni” din rromania de care sa te legi. fii capitanul nostru …

    00
  16. FYT nu face obiectul zosologiei

    00
  17. Inseamna ca esti vedeta, ce sa mai! au aparut neologisme de la nickname-ul tau. in curand o sa faca si strada „Zoso ataca” :)

    00
  18. @canadianu’: el e exponentul unei noi zone a blogosferei. nu e singurul care fura de la altii si apoi prezinta acel continut ca fiind al lui.

  19. @hop: am impresia ca esti nu foarte putin imbecil. si insisti in tampenia ta. un motiv in plus sa iti fac vânt.

  20. cum fura ? poate nu mi-am dat eu seama in scurtul timp petrecut pe blogul lui, dar la baza fiecarui articol „furat” am vazut un nume sau adresa web. frumos ar fi sa puna si link, cum fac eu :D

    00
  21. @ Florin : Oamenii modesti au un motiv foarte serios pentru asta.. fara suparare :D

    Si, zoso, nu stiu daca ai fo primul , dar ai ajuns acolo. Si stim cu totii, ca greu nu e sa ajungi, ci greu e sa te mentii. Ca-n cura de slabire, ca sa ma-ntelegeti….

    00
  22. Cu tot respectul pentru zoso, cred ca e un pic prea mult

    00
  23. dacă zoso ar fi modest ar putea liniştit să-şi închidă blogul. eu nu pricep o chestie. care-i şpilu cu ciucaleţii care intră pe diferite bloguri ca să le spună autorilor cât de „de căcat” sunt. n-ai ce face cu timpul liber, frate? joacă un playstation, arde-o în faţă la non-stop. dacă omul are cu ce să se laude, să fie sănătos. poate la un moment dat îţi vine şi ţie rândul.

    00
  24. @SiBlondeleGandesc: }{

  25. Mai Zoso te-au folosit in campanie?!? SI care credeam ca si tu votezi Zero Barat in toamna. Vezi la mine pe blog ideea. Deja la Sibiu suntem multi care vom vota asa.

    00
  26. @Mazemania: asa se pare.

  27. @Mazemania

    Greşeşti. Este alegerea ta.

    00
  28. @brylu Daca nu ai inteles ce am vrut sa zic si ai tras concluzia ca am zis eu ca zoso ar fi „de cacat” atunci te las in lumea ta, nu ma mai chinui sa te fac sa intelegi.

    @SiBlondeleGandesc Da…oamenii modesti au un motiv pentru asta… ii zice CARACTER! Daca ti se pare ca doar cei care nu au motive de lauda sunt modesti, atunci te inseli. Asa suntem noi romanii, ne place sa ne creada lumea „bazati”. Din pacate de multe ori se potriveste vorba „afara e vopsit gardul, inauntru leopardul”. Nu zic ca e la fel si cu Zoso. ;-)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube