Dansez pentru mine

via MA

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

40 comentarii

  1. Aia de la ProTv sunt varza pe langa asta. Lord of the dans. :-P

    00
  2. Hai frate… :) Lords of the dans, pana mea… Cum poti face asa ceva? (vorbesc de film)

    00
  3. mda, copie autohtona a unui clip cu un tip care a dansat in zeci de tari pe mapamond.

    00
  4. Asta e facut dupa ala care dansa in jurul lumii doar ca e cu buget restrans :) Arhi sigur era potrivit pentru asta. Nu pot uita break dance’ul lui pe manele :))

    00
  5. Au…ce coregrafie, ce stil, ce tinuta !! NOT!

    00
  6. iti faci trupa? :)

    00
  7. Imi aminteste de un tip care dansa in jurul lumii, tot asa, ca el. :D

    00
  8. ” Unde dracu’ e grasanu’ ” ? Chiar daca e copiat, este foarte tare.

    00
  9. Geniala varianta romaneasca a clipului, infatiseaza cu succes partile noastre mioritice :)

    00
  10. Corect. Pare copie dupa ala insa e mai mult un pamflet, o satira a Bucurestiului.

    00
  11. Cata mai copia. Vi se pare cunoscut https://www.wheretheheckismatt.com/ ? Lol.Si la sfarsit incearca sa adune si el niste omenire pe langa el…exact ca Matt ala care a venit primul cu idea. Tare.

    00
  12. Da` cine e asta ?

    00
  13. Cel care o fi venit cu ideea de a face acest filmulet, sigur a vazut filmuletul cu Matt. E o varianta romaneasca a ceea ce a facut Matt. Sariti toti in sus copie copie … doh. Faceti si voi copie din asta, hai sa va vad.

    00
  14. @drag0sh, pai vad ca si tu sari in sus ca e copie :)))

    00
  15. parodie dupa where za hell is matt? :)) se vede cat de rromaneasca e asta, dar e funny si interesant :) bravo tipului care a facut asa ceva.

    00
  16. Bah, astia sunt Bucurestii nostri. Nu e parodie, e tragedie. Asta e mahalaua europeana a anului 2008.
    Asta ne-a lasat Videanu, Basescu, Halaicu. Gunoaie, malluri si strazi distruse.

    Si daca sablonul e luat dupa Matt e interzis? Foarte tare ideea.

    00
  17. @VisUrat
    In primul rand cu ce se greseste ca se dau linkuri?
    In al doilea rand blogul lui zoso e plin de critica si nu te vad sa comentezi nimic la acest aspect.
    In al treilea rand omu’ vine si comenteaza postul intaia si intaia oara, si apoi comenteaza comentariile altora.

    Gresesc cumva?

    P.S.: las-o mai moale cu jignirile ca-i strici omului „audienta” pe blog

    00
  18. Omu’ din video pentru presedentie!

    00
  19. Aaa, pff, copie. Photoshop. Facatura.
    Geeez

    00
  20. Asta e mult mai tare decat aia de la „dansez pentru mine”

    00
  21. Zoso, vad ca si tu ai comentatori d`astia… In primul rand ori nu citeste niciunul comentariile precedente, ori sunt semi imbecili, ori comenteaza doar pentru un link aici si se repeta pentru ca altceva n`au ce spune…
    In al doilea rand critica, pentru ca romanul s`a nascut critic. Are n`are treaba, el tre` sa critice. Nu e unu` care sa spuna doar „Mi`a placut” sau „Nu mi`a placut”. Trebuie sa aduca toti in discutie ca`i copiat dupa filmul lui Matt, eventual sa mai dea un link catre el chiar daca au mai fost trei link`uri date deasupra…
    Surpriza baieti: toti au vazut filmuletul cu Matt, toti stiu ca filmul asta este o parodie dupa cel cu Matt. Nu trebuie 10 comentarii care sa spuna acelasi lucru si sa dea link la acelasi filmulet, dar de pe site`uri diferite…
    Gresesc cumva?

    00
  22. A reusit sa surprinda esenta, foarte tare filmul. Ar fi misto, asta ca o idee si putin diferit fata de cel original de afara, sa se stranga oameni din toata tara si sa danseze asa prin puncte strategice din Romania :D iar mai apoi toate clipurile sa fie lipite. Take that user generated content!

    00
  23. Interesant filmuleţul, imi place. Ideea omului a fost super!

    00
  24. Citesc de ceva vreme blogul asta, imi place. Ce nu imi place este ca vad tot timpul comentariile lipsite de profunzime ale acelorasi oameni. De ce ? Numai pentru a completa campul Website in speranta ca fac si ei trafic pe blogurile lor de 3 parale. Am si eu blog. De ce nu completez campul Website ? Realizez ca am un blog de cacat la fel ca 90% dintre comentatori.

    00
  25. E fain filmuletul, dar mai mult imi place varianta straina. Asta e romanesc pana la ultimul cadru.
    Tare asta: Dansez pentru mine! :)

    00
  26. @Giuco: Un om care nu comenteaza doar ca sa se alfe-n treaba (si sa ii apara numele cu link acolo) arunca un ochi si peste ce-au comentat ceilalti si apoi scrie ce-are de spus.

    Si doi… nu stiu… lasa cate unii impresia ca nu s-au prins ca e gluma (parodie) si vad toata treaba ca pe o conspiratie… cum ca ala ar fi furat ideea de la unu’ Matt si are unele interese ascunse.

    00
  27. offtopic
    Citesc de ceva vreme blogul asta, imi place. Ce nu imi place este ca vad tot timpul comentariile lipsite de profunzime ale acelorasi oameni. De ce ? Numai pentru a completa campul Website in speranta ca fac si ei trafic pe blogurile lor de 3 parale. Am si eu blog. De ce nu completez campul Website ? Realizez ca am un blog de cacat la fel ca 90% dintre comentatori.

    ontopic
    Partea cu resedinta „Gigi Becali” este cea mai tare. Oare paznicul ala de la poarta ce a gandit ? Ii dau una sau il las sa isi faca treaba ca e amarat ca mine.

    00
  28. Te mai dernjez cu un comentariu. In momentul in care scriu acest comentariu sunt 29 de comentarii. Doua sunt ale mele, deci 27 de comentarii ale altora. Unul este visurat, un blogger cunoscut deci iese din calcul. Au ramas 26 de comentarii. Doua sunt trackback, deci au ramas 24 de comentarii. Din 24 de comentarii 21 de comentatori au website. La un mic calcul 87.5% din comentatori au blog sau website. Aproximativ 90%. Deci am avut dreptate.

    00
  29. E foarte tare omu, face aproape ce face si Matt Harding, numai ca romanasu face acest lucru numa in Bucuresti. Daca sunteti curiosi cine e Matt Harding iata un link : https://www.wheretheheckismatt.com/

    00
  30. @Rashay: nu-ti inteleg logica. adica ok, realizezi ca ai un blog de cacat. dar de ce nu-ti completezi campul cu website? si de ce tii sa ne spui chestia asta?

    00
  31. Bai, mi s-a facut un dor de tara ceva de speriat:) (ce chestie, eu nu fac parte din cloaca de ipocriti veniti sa critice Bucurestiul…)
    Genial tipul:))
    (nu ma intereseaza ce a copiat, si asa nu am vazut originalul:P

    00
  32. @sidryane: iti trece repede.

  33. mah da’ urat e Bucureshtiu’

    00
  34. Man, se agraveaza…
    E adevarat ca mie imi lipsesc si oamenii cu care umblam prin locurile alea..
    Sry ca tot scriu la tine pe blog, dar al meu inca nu merge:))… just like a homeless:))… stai ca ma duc si pe la buddha:))

    00
  35. @sidryane: hai nu mai plange, muta-te pe blogspot sau wordpress…

  36. genial, clipul asta face cat zece spoturi cu fabulospirit si intregi bugete de promovare a romaniei si romanilor in strainatate

    00
  37. mie imi place muuuuuuuuuult. m-am spart de ras :P

    00
  38. Filmuletul surprinde foarte bine contrastele din tara in care traim si mai putin talentele de dansator ale domunului din imagine =)

    00
  39. clipul e super mai ales ca tipul din imagine este tata.foarte mandra de el si de clip.

    00
  40. Pe o alta fereastra cineva ridea de el ca-i un mosulica dar chiar daca ar fi asa se misca chiar bine pentru cei 60 de ani ai lui as vrea sa va vad pevoi care ……..toata ziua calculatorul si scaunele de prin cluburi sau terase , eu am o vorba VIATA INSEAMNA MISCARE DECI MISCATE

    Mosulica care danseaza

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube