speriata cu judecata

Aparent, nu poti sa ii arati unui gog ca e analfabet, ca te da in judecata. Incult publica o greseala de clasa a doua si se trezeste cu un text demn de alt analfabet

NE ADRESAM IN ACEST MOMENT PROPRIETARULUI ACESTUI SITE , RESPONSABIL PE PLAN JURIDIC PT CONTINUTUL ARTICOLELOR PUBLICATE PE ACEASTA ADRESA DE WEB.

bun. daca acest articol nu mai are subiect atunci ne asteptam ca acest articol sa dispara pina la finalul acestei zile.din acest moment comentariile dvs sint jignitoare si fara rost.
in caz contrar ne vedem nevoiti sa va actionam in instanta si sa cerem daune interese pt ca acest articol ne cauzeaza prejudicii prin :
denumirea site-ului dvs., vulgaritatea si impertinenta limbajului folosit, stilul tendentios si denigrator la adresa firmei noastre fara un motiv intemeiat.

oricum nu este treaba dvs “cheful de colaborat” al clientilor nostri. nu este problema dvs site-ul nostru . orice referire in continuare la adresa site-ului o vom considera ca un prejudiciu adus SC FUNNY-WEDDING SRL. libertatea de expresie inseamna a comenta constructiv si nu denigrator.
vedeti-va de treaba dvs si lasati site-ul nostru.
nu este problema dvs sa comentati “design-ul si functionalitatea” acestuia.
prostul moare de grija altuia si calatorul de drum lung.
mihai slav. https://zoso.ro/

Stiti de ce se practica in continuare la scara larga amenintarea cu judecata? Pentru ca a existat o perioada in istoria romaniei cand iti era frica de tribunale, unde existau multe sentinte date aiurea, multi judecatori corupti si asa mai departe. Acea perioada se numeste guvernarea PSD, cu starletele Stanoiu si Huza in rolurile principale.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. Si astazi justitia este exact la fel…

    00
  2. Haideti sa va zic cum sta treaba aici in Canada.
    Lumea da in judecata aproape pentru orice. Daca cineva nu poate inchide un geam da in judecata compania de rental, una a spus judecatorilor ca a dat cu capul de perete curentandu-se de aragaz (aici aragazul e pe curent electric) si in baza „spuselor” a primit 500mii de dolari de la compania de rental, pe strada daca te uiti curios la un cetatean de culoare ala te poate purta in judecata pentru discriminare – fara sa-i fi spus nimic de fapt. Daca omul merge cu cainele pe strada si cainele latra la tine il poti da in judecata ca te-ai speriat. Cazurile pot continua. Deci Romania nu este neaparat un caz aparte.

    00
  3. @WaTzaP:
    1. daca dadeai click pe link, ai fi vazut ca nu era zoso ala care a scris despre problema si ai fi evitat un comentariu aiurea.
    2. nu site-ul discutiei era topic-ul, ci datul in judecata.

    In concluzie, cred ca ai comentat doar pentru a-ti pune link spre minunea ta de blog.

    Am dreptate? :)

    00
  4. incearca si el, ce sa faca. solutia e simpla: unul din comentariile lui poate fi considerat calomnios, poate fi si el amenintat la fel de bine. deosebirea fiind ca articolul se bazeaza pe ceva real (nu mai poate sustine ca nu e adevarat pentru ca a recunoscut singur faptul ca a reparat agramatismul de pe site), in schimb calomnia nu poate fi retrasa decit prin scuze, altfel e fapt penal. ar fi amuzant sa fie determinat nenea asta sa publice scuze si autoumiliri :)

    00
  5. nu am apucat articolu in care ai zis toate alea, de site-u lor. dar intradevar, designu e de cacat. mai ales pentru o firma..care se da jupana in filmari si poze. e un site de 2 bani

    00
  6. Prostul tot prost ramane; la urma se va bucura pentru cei 20-30 de vizitatori pe care i-a castigat pe situl ala care arata ca o joaca de copilasi de clasa a doua ce abia au descoperit tastatura, monitorul, internetul…

    00
  7. Dar hai sa scriem toti despre acest site, vreau un site in care cineva propune o „tinta” si mai multi sa scriem despre ea!

    00
  8. Treci la judecata!

    00
  9. Absolut penibil tipul cu nuntile.

    00
  10. „libertatea de expresie inseamna a comenta constructiv si nu denigrator.”
    De aici deducem ca am avut la libertate de expresie inainte de 89 de ne-a iesit pe urechi. Sau nu? :)

    00
  11. @ alex

    1. nu prea
    2. am citit apoi, care era toata faza.
    3. poti vedea, ca nu e prima oara cand comentez..si nu tot timpu gresesc.
    4. eu nu il urmaresc prin feeder :), ca sa vad cand a aparut un articol nou. ca am prins articolu si nu avea comentarii, asta alta treaba. nu sufar de trafic :)

    00
  12. Ca idee cel care ameninta nu prea are cum sa dea in judecata situl, fiindca nu prea are cum.
    Situl are tld info si politica acestui tld permite „democratia asta”.

    In al 2-lea rand cum demonstreaza in instanta ca situl.info este oficial al lui X?, sa zicem dupa il gaseste fizic pe respectiv(Whois-ul nu ajuta,poate fi schimbat).

    Asa ca mesaj pt toti CREIERATII care cred ca pot da in judecata orice site pt fleacuri, nu e ca si cum ai da in judecata un magazin ca ti-a vandut inghetata stricata.

    00
  13. „Bine a-ti venit” looool

    00
  14. Tot amenintari cu judecata … dar nu prea am auzit sa dea roade … cel putin nu stiu pe cineva care si-a spus parerea si a fost judecat pentru asta =)) prostii

    00
  15. De fiecare data cand zic ca nu mai intru la tine pe blog, mai dau de un geniu dintr-asta. Traim intr-o tara pitoreasca n-am ce zice :-)

    00
  16. :P http://imgs.xkcd.com/comics/duty_calls.png

    In rest…. bullshit. As fi curios totusi sa stiu varsta persoanelor implicate in „problema”.

    00
  17. Daca ati sti cate greseli intalnesc in fiecare zi..ma mir cum de nu incep si eu sa scriu ca ei. Cred ca daca mai ramaneam pe saitul incepeam sa cred ca nu mai stiu eu gramatica si ca ei au dreptate. Nu degeaba se spune ca prostia este molipsitoare.

    00
  18. Cum fac si eu sa imi apara o poza la comentariu? Banuiesc, ca trebuie sa imi fac un cont dar nu vad niciunul pe pagina. Pls help me.

    00
  19. Inseamna ca Microsoft nu are avocati, la cate siteuri si bloguri sunt anti-Windows, nu ar mai avea nevoie sa scoata sisteme de operare, ar da in judecata pe toti care vorbesc de Windows de rau pentru ca le aduce prejudicii de imagine.
    Exista si alte modalitati de a raspunde la o nedreptate, tot in mod legal, cel mai simplu faci un blog anti-X, in care ii cauti greselile si i le critici.
    Procesele in Romania sunt o mare pierdere de timp si de bani, in timpul respectiv mai bine faci ceva mai productiv, in cazul lor, daca au designul si functionalitatea cu probleme, ar putea angaja alt webmaster.

    00
  20. @Sorin: sorinel, ce mai faci, mai baiatule? nu mi-ai raspuns la mailul ala…

  21. @Zoso nu fac grammar crash course pentru ca te faci tu ca nu intelegi ceva.
    Daca in atatia ani de blogging ai invatat ca e frumos sa procedezi asa, atunci inseamna ca nu ai invatat asa multe lucruri.
    Faza este ca mi-ai raspuns la un email pe care l-am trimis de pe alta adresa de email, e bine ca nu ai fite incat sa nu comunici informatii utile cu noii bloggeri.

    00
  22. @Sorin: de obicei, raspund cu aceeasi moneda sau mai rau. tu ai procedat gresit dupa ce ai spus prostii si ti-ai gasit, culmea, sa ma ameninti cu judecata.

  23. Una din greseli era datorata faptului ca inainte am scris Termeni de utilizare mi se pare si dupa am modificat, numai am emailul ca sa vad ce am mai gresit, insa de aceea mi-am dat seama dupa ce am dat send.

    00
  24. @Zoso nu imi amintesc sa fi folosit termenul de judecata sau instanta in email, a fost o amenintare voalata, ma gandeam sa fac un blog anti-zoso dar dupa m-am razgandit.

    00
  25. @Sorin: Sa faci un blog anti-zoso..nu ai fi primul nici ultimul..faza e ca nu te alegi decat cu aprecierea unor ratati frustrati pe succesul lui zoso. Apropo, pe tine nu o sa te pomeneasca Mircea Badea in emo-siunea aia a lui ;)

    00
  26. @Legionaru nu caut sa ma pomeneasca nimeni pentru ca raman fara banda la firma de hosting daca ma pomeneste, nu am server dedicat.
    Vezi cazul lui Ogica, isi face reclama gratuita la OTV dar ii merge in reluare siteul.

    00
  27. pai daca nu aveti sange in instalatie mai baieti :((( Ia spuneti-le cocalarilor respectivi dati-ma in judecata mancava-si ca am avocati, sa vedem daca va tine :P
    Dar daca voi nu aveti tupeu si va lasati dominati de niste retarzi, asta e stergetiva posturile, dati-va la fund ca va amenintat nush ce rural cu datul in judecata :P

    Ps: cautati-va dracu niste avocati buni si rugatii sa va dea in judecata :D

    00
  28. Legislativ, Executiv, Justitie. Pe dracu.
    Da-i bice cu Sorinel pustiu and stuff. :(

    00
  29. Salutari!

    Nu credeam ca o sa fiu amenintat (cu judecata in primul rand, dar acum si mai „direct”) de la un astfel de articol. Daca nu comenta si a doua oara, probabil totul murea in fasa. Dar asa… nu cred ca o sa se opreasca prea curand stimabilul domn.

    Si pentru cine intreba, pot sa raspund pentru mine: am 21 de ani, nu ma dau mai mare de atat. Probabil domnul Mihai Slav are undeva pe la 40, din moment ce a luptat pentru libertatea de exprimare la revolutie si acum ii este scarba pentru asta. Nu stiu insa cine nu se comporta conform varstei, si se joaca de-a „te spun lu’ mama!”.

    10x, everybody!

    00
  30. Eu zic ca e reclama mascata.

    00
  31. Asa zice si el acum, era cea mai simpla scapare. :) In orice caz, omul tot cu lipsuri elementare va ramane.

    00
  32. Dar-ar boala-n PSD
    Că ne-a mancat zilele.

    Câte cruci în cimitir
    Atâţia ani le voi de bir.

    Câte-n lună şi în stele
    atâţia ani de zăbrele.

    Câte-n stele şi în soare
    Atât să stea la răcoare!

    by Me.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube