Onanistul Tucă are iar puseuri

După o carieră cinstită de onanişti, bloggeri autohtoni s-au dedat la ceva mai dulce, dar şi ceva mai picant, ceva dulce-picant în acord cu frustrările acumulate în lungile ore de meditaţie din faţa calculatorului cu mâna pe şoricel, şi uite aşa, un băiat care era cât p-aci să fie jurnalist dacă n-ar fi fost labagiu s-a trezit c-a postat pe blogul său un filmuleţ, o mică, dar adevărată capodoperă a unui gen jurnalistic rar întâlnit, e vorba despre un filmuleţ porno, sau, dacă vreţi, o înscenare pusă la cale de unul dintre cele două personaje…(nu stiu unde sa tai, “editorialul” nu are decat un singur punct)

Stimate jurnalist onanist, să înţelegem din rândurile incoerente de mai sus că îl faci labagiu pe colegul tău de la Antena3, care a publicat primul filmul? Scoate mâna din pantaloni şi ochelarii de cal şi nu mai mânca rahat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Tuca cred ca a suferit cand era mic. Probabil isi lua prea multe palme peste freza. Sau ii scotea cineva bretelele alea si il biciuia cu ele. Si-a ramas cu sechele…

    00
  2. Insa atunci cand a pus-o pe admirabila lui angajata sa se bage pe sub pielea lui Cioaca, timp de un an de zile, doar pentru a obtine un interviu in exclusivitate, dl. Tuca a daruit Romaniei o lectie despre „adevaratele capodopere jurnalistice”?!
    M-a surpins cinismul tipei dar si ipocrizia lui Tuca.
    Cat despre filmuletul in discutie… Sa arunce cu pietre „cei ce se simt fara pacat”.
    Imaginile lasa loc de interpretari. Pana la identificarea „masculului feroce”, dar si a celui care a realizat filmarea, subiectul chiar nu mi se pare interesant.

    00
  3. @Marian M: poate l-a abuzat unchiul felix cand era mic.

  4. Nu ii baga de seama, vorbeste doar invidia din astia ca el!

    00
  5. Eu cred ca l-a abuzat Dan Diaconescu ca de la el a invatat Tuca meserie.

    00
  6. Inca o mostra de jurnalism de calitatea a la Intact. Nedocumentat, omu’ incearca sa atace nefondat in lipsa de argumente si dintr-o anitpatie personala fata de bloguri, dar ajunge a-si ataca propriul trust. Give us more please!

    00
  7. Ăsta (tucî muică) nu e suficient de idiot/şi sau s-a documentat tot aşa cum s-au documentat aia de la Antena 2 : ioskap.blogspot.com/2016/09/iata- filmuletul-cine-o-fi.html

    00
  8. @a: grr, intri in spam, gaseste-ti un nick mai lung si un email care sa nu fie gay.

  9. Eu inca ma mai intreb cum poate un jurnalist din Antena sa atace un membru PSD? Nu cred ca a actionat altfel decat la ordin… Dar al cui ordin? :D

    00
  10. @Ariciul Indignat: la comanda aripii care avea filmul :)

  11. Deja ma enerveaza Tuca asta cu injuriile lui adresate bloggerilor. De parca eu sunt nevoit sa-mi dezvolt site-ul dupa regulile lui si a jurnalistilor din Romania. Sa mearga la oi.

    00
  12. Promit sa fac un site, http://www.pentrutuca.ro, in care sa respect mereu regulile deontologiei… Cum ar fi sa nu atac niciodata seful sau partidul patronului trustului la care lucrez…

    00
  13. asta nu stie ce zice ;))) saracul

    00
  14. aseara erau vreo 10 comentarii la editorilul lui pe site iar acum dimineata nu mai e nici unul, cred ca s-a trezit tuca cu fatza la covor azi dimieata…

    00
  15. si ce? a zis un lucru fals? nu esti onanist?

    00
  16. „ei sunt cei care vor aduce pe micile ecrane ideea de penetrare în văzul tuturor” …momentan a fost vorba de sex oral:))
    dupa ce ca e frustrat saracu, a uitat si cum sa scrie…ii prevad o stralucita cariera la unul din ziarele care se distribuie gratuit la metrou.
    Tare trist.

    00
  17. In comparatie cu Marius Tuca, voi nu va ridicati nici pana la gleznele lui..e usor ‘a scrie versuri’ ascuns in spatele un pc..e usor sa injuri tot ce-ti iese in cale..e usor sa te dai mare si rotund..dar defapt voi n-aveti niciun pic de valoare..ati uitat ce emisiuni facea Tuca..rusine!

    00
  18. Ma freddy, in comentariul tau sunt mai multe probleme. In primul zici de emisiunile pe care le facea Tuca, si intr-adevar erau bune pentru vremea aia, dar cuvantul de ordine e „facea”, asta pentru ca acum nu mai e in stare sa faca, si a dovedit-o. In al doilea rand de data asta Tuca e cel care a injurat mai rau ca la usa cortului. Si in al treilea rand, daca e asa usor sa scrii in spatele unui PC de ce nu face si Tuca asta? De ce se incapataneaza sa se lupte cu tot internetul din cauza faptului ca ii subtiaza lui veniturile?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube