Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

78 comentarii

  1. aici cred că ai făcut-o de oaie. Nici măcar nu e funny. Sau eventual o dai şi cu ca Becali „sugi .. sugi o bomboană …”

    00
  2. Genial! Vreau sa vad imaginea asta pusa pe blocuri si, de ce nu, proiectata pe gazon la derbyuri.

    00
  3. Io nu fumez dar ma gandesc sa ma apuc si sa ma las imediat..

    00
  4. OMG…are si ea ca tot omul…mama, tata, sot, copil chiar.
    Chiar nu-si da seama!?

    00
  5. ba ce bou am fost. m-am lasat acum mai bine de 2 saptamani, pe 24 august mai precis, de nervi ca a pierdut arsenal. eram cu o prietena, era 1 dimineata si am jurat in fata bisericii. am martori, m-a vazut Dumnezeu, m-am apucat de sport, o sa tina. si cand te gandesti ca puteam sa primesc si o muie :(
    emoxx is sad [:(] [=((]

    00
  6. Serviciul asta e si pentru minori nu ? :))

    00
  7. Pentru lasat de pipa, narghilea si trabuc se ofera vre-un bonus?

    00
  8. de maine sa vezi cum cresc vanzarile la tzigari doar ca sa se poata lasa de fumat si sa le iasa si o muie facuta de raduleasca @-)

    00
  9. ne lasam toti pana ne-o suge si ne apucam iar asteptand urmatoarea diva cu urmatoarea oferta

    00
  10. NOU
    #10

    Promit ca ma apuc de fumat, numai sa nu mi-o suga Raduleasca.

    00
  11. Poza asta ar trebui sa o puna pe pachetele de tigari, nu urateniile actuale.

    00
  12. Andreea Marin, zana zanelor, cand ne face si ea o asemenea surpriza?

    00
  13. numai la noi se poate sa existe o astfel de „diva”. ce e asta frate. mai are si copil.

    00
  14. E super Mihaela !!
    E o tipa tare misto !!

    00
  15. Hai ba copii… voi chiar credeti tot ce vedeti pe internet? :)

    00
  16. S-o suga pe ea canalul de nasoala. Acum imi dau seama de la ce are vocea aia groasa, de la Carpati fara.

    00
  17. :)) Cum să credeţi, mă, că e pe bune? Ce naiba, doar a trecut canicula!

  18. Aia cu dezbracatu asa ii, dar aia u o sug ii facatura zoso!
    :)

    00
  19. mda…ca si Napster,as vrea sa vad asta intr-un ziar,pe un bloc,pe un panou de advertising :D la prima vedere, da ca o gluma, facuta de un tembel pe net,la a doua vedere,la fel…nu stiu daca e adevarat sau nu , dar cred nu … la urma toata,si daca sa zicem ca ar face asta,are copil,familie,e totusi vedeta ….nu se gandeste oare la consecinte? revin…nu cred ca ar face asta,nu cred ca alea sutn cuvintele ei ;))

    00
  20. @ABS: si tu acuma … lasa lumea sa viseze frumos :-)

    00
  21. NOU
    #21

    Asta chiar ar fii o campanie anti-fumat foarte agresiva :P

    00
  22. Oh, crap, Mufică iar îmi foloseşte adresa de mail! :D

  23. hahahaha.. deci foarte tare poza am scris si eu despre asta dar nu am gasit poza :p Campanie antifumat cu Mihaela Radulescu

    00
  24. Were za fak is the originalitatea din voi sugativelor?!

    00
  25. de mult nu mai vazusem ceva sa ma faca sa rad pe blogul asta, in afara de filmuletul cu caministii.

    00
  26. Ce sa suga? Voi chiar credeti ca tot ce zboara se mananca?

    00
  27. e trucata, evident, insa misto ideea… :)

    00
  28. Ma apuc si ma si las. Mihaelo, da un semn cand poti.

    00
  29. @bogdan imaginea nu e trucata, e reala, crede-ma

    00
  30. am vazut ieri imaginea maaare pe un bloc pe magheru, dar mergeam repede si nu am citit ce scrie.Vi s-a indeplinit dorinta baieti.Chiar ma gandeam,cum are tipa tupeu sa apara asa pe un afis de 10 metri..

    00
  31. si daca m-am lasat mai demult?

    00
  32. daca te-ai lasat mai de mult,te apuci iar,si te lasi,si iar te apuci,si iar te lasi ….pana cand o sa ti se acreasca sa iti tii „scula” in gura Mihaelei.
    Ar trebui sa faca mai multe vedete campanii din astea:))

    00
  33. Apropo de imagine, unii nu numai ca au luat-o si.au pus-o pe blog fara precizarea sursei – , dar nici nu s-au prins ca sloganul e trucat. Asa ca au scris la status: Mihaela promite sa ti-o suga daca te lasi de tigari (nu te speria, sloganul e pe bune)”. Mda…

    00
  34. @jarod: daca asa au invatat la ma-sa acasa…

  35. woow woow..ce simt de observare are nenea jarod.
    Recunosc sursa am omis sa o precizez..dar la partea de status daca faci o analiza pe text cred ca ti-a cam scapat ceva..nu crezi ??

    00
  36. deci ati vazut ce a provocat poza aceasta pe antena 2? Au dat-o in bara cei de la o emisiune, „Scoala Vietii” care are ca tema azi, fumatul, si au aratat poza pe post si chiar au si citit mesajul. Apoi a intrat Mihaela Radulescu in direct si i-a facut neprofesionisti si i-a acuzat ca nu-si verifica sursele….Deci cum frate sa dai pe post poza aia, si din acelasi trust … fara sa o verifici? A fost super faza, uitati-va la reluarea emisiunii…daca o vor mai da astia :))

    00
  37. de ce raduleasca? o alina plugaru era mai potrivita :) hai sa incercam si o andreea mantea.

    00
  38. degradant. si nu ma refer la presupusul mesaj al mihaelei radulescu, pe care il cunosc chiar bine ca si concept de campanie. predictia mea totusi este ca postul asta o sa adune mai multi prosti decat neispiratul vlog cu borcanul.

    00
  39. Prea de prost gust reclama. . . Mihaela Radulescu era parca una din vedetele noastre,frumoasa si desteapta. Ea chiar se putea numi V.I.P. . . m’a dezamagit cu asta . Cand am citit nu mi’a venit sa cred, ba chiar am citit iar si iar si IAR ! Aiurea . . . chiar mi’am imaginat’o sugand o p … . M’am gandit pentru un moment ( ce’i drept ) ce le va oferi femeilor care e lasa de fumat . . m’as lasa pentru asta .Dar mihaela nu mai e ce’a fost .

    00
  40. Cmon, se vede clar ca cele doua linii de text, cele cu suptul, sunt adaugate de cineva, it’s so obvious (caractere mai sharp, alt font)! Dar na, ma rog, pentru un pic de trafic scriem orice.

    00
  41. Da, ave13, asa e Zoso, trafic din nimicuri si alti cateva zeci/sute de fraieri care il comenteaza in speranta unui trafic si pe site-ul/blogul lor.

    Ar trebui sa il pupe zilnic in fund pe Badea ca i-a facut reclama si a ajuns „mare bloger” scriind rahaturi pe care sa le comentezii alti fraieri asemenea-i :)

    Sa nu o uitam si pe varianta feminina, Andressa care ar trebui sa urmeze sfaturile comentatorilor de pe ProSport :)

    Hai sictir!

    00
  42. Am auzit ca pentru reclama asta , Raduleasca a primit 800 000 de euro ? O fi adevarat?

    00
  43. Am auzit ca Raduleasca a primit 800 000 euro pt. acesta campanie …O fi adevarat? Ce-a mai pus-o Mazare pe tot City Mall-ul… :)

    00
  44. ok, m-am apucat de tigari, am fumat cam 1 pachet si sunt pregatit sa ma las… mihaela te astept sa mi-o sugi

    00
  45. Bai, chiar nu aveti pic de rusine voi! Tind sa cred ca voi nu respectati pe nimeni, nicio femeie,nicio persoana. Daca aparea imaginea mamei tale in locul Mihaelei Radulescu, ti-ar fi placut sa o vada o tara intreaga?! Da-o la naiba de treaba. „Buna. Ma numesc X mare si sunt mama lui X mic, si promit ca ti-o sug daca te lasi de tigari!”…Hmmm, frumos, nu? Sa va fie rusine, va bateti joc de Mihaela, si de femei in general!

    00
  46. Sper sa dea in judecata BLOGUL pentru vreo 10 milioane $ sa-l sature pe admin sa lase in public asa ceva..Se pare ca nu se cunoaste legea pe aici..Admine..verifica-ti contul…hehe..da-i minte ca in rest are de toate

    00
  47. deci voi ati observat marlania ??? de ce nu a pus si o vedeta masculina sa zica femilor ca le-o linge daca se lasa de fumat??? il punea pe Banica, se lasa si el si raduleasca si faceau un 69 ca pe vremuri. :)))

    Sa fiti oameni!

    00
  48. Figura lui Zoso ar da bine pe spatele pachetelor de tigari..ar fi o gluma buna

    00
  49. Si uite cati bagatori de seama intre comentariile de la 50 pana la sfarsit. Numai looooooseri care il pun in blogroll pe „marele” zoso, „it’s a must”, un fel de coca-pitzi a blogurilor. Toate lepadaturile s-au strans pe acest blog sa il linga undeva pe proprietar pentru trafic. Asa’s romanii, copiatori si neoriginali, becalieni.

    00
  50. [..] Nu stiu daca si astia s-au inspirat de aici [..]

    00
  51. Si totusi raposatul dan iosif nu a renuntat la tigari…..

    00
  52. cate tevatura… mult zgomot pentru…

    00
  53. ..sincer mie mi se pare discriminatorie campania.. femeile cu ce se aleg supt ..?? :D

    00
  54. 2 handicapatii realizatorii emisiunii, ar trebui zburati pe geam.
    cat poti fi de retardat sa dai pe post asa ceva si sa o mai suni pe femeie sa o intrebi.

    ce dumnezeu are si ea sot si copil.
    si pana la urma ne place nu ne place de ea, a ajuns unde a ajuns prin forte proprii, mijloacele nu conteaza si nu le comentez

    00
  55. cine stie, poate va da aia care au suferit consecinte in judecata si astia ca tine se invatza minte… :))

    00
  56. Mihaela – no such great person
    but
    This picture – not funny !!!!!

    00
  57. carcotasule! esti putin cam dur, nu crezi? btw, faptul ca si tu ai comentat/scris aci te auto-include in grupul de „fraieri”. asculta aci o vorba de la un alt fraier: daca duduile astea pozeaza intr-o zi in Playboy (cum facu si coana Mihaela) apoi sa nu se mire daca, atunci cand pozeaza in mame eroine si salvatoarele natiunii, se mai trezeste cate un „fraier” si le coboara cam pe unde le este locul: in genunchi. Howgh!

    00
  58. @Nyx: draga Nyx, si pt. tine este valabila replica pe care i-am dat-o lui carcotasu. oameni buni, incercati sa vedeti mai clar ce se intampla in ziua de azi in tara asta! nu-l mai acuzati pe zoso ba de una, ba de alta! macar el ii face pe oameni sa zambeasca si, de ce nu, sa gandeasca! toate pipitzele care au aratat fundul tarii asteia prin reviste sau ziare NU trebuie nicidecum sa se supere si nici macar sa se mire atunci cand li se mai intampla (si) astfel de lucruri, care le aduc cam pe unde le este de fapt locul: in genunchi. Howgh!

    00
  59. daca mi-o suge raduleasca ma las in fiecare zi de fumat…numai sa mi-o suga zilnic !

    00
  60. Zoso, am vazut azi stirea cu scandalul de la Antena. Ma intrebam daca M. Radulescu ar putea sa te dea in judecata pentru ca i-ai folosit imaginea.

    00
  61. Mihaela daca ai fi o femeie onesta si serioasa nu ai aparea tot timpul aproape goala in mai toate revistele , stii cine se dezbraca asa usor ca tine CURVELE , VREI SA ARATI INCONTINUARE A CEEA CE AI FOST ANI IN SIR
    NU AI DIN CE SA FACI BANI DECAT DIN POZAT , NU-TIPOTI LASA NARAVUL , CE BARBAT AI ? VAI CAPUL LUI DACA II PLACE SA-SI VADA NEVASTA DEZBRACATA IN FIECARE ZI PE TOATE GARDURILE , DACA AI AVEA CREIER L-AI FOLOSI SA-TI CASTIGI EXISTENTA, E MAI USOR SA TE DEZBRACI , ITI STA IN CARACTER, FACI SI TU CE TE DUCE CAPUL

    00
  62. cei care cred ca mesajul de mai sus este adevarat sunt adevarati cretini romani, sunteti prea obositi pentru tara asta, plecati in p#&@ mea afara si lasati oamenii care stiu sa faca ceva bun sa-l faca pana la capat… iar restul care comenteaza contra Mihaela Radulescu mergeti in pana mea si cautati-va un loc de munca si nu mai aberati atat… idiotilor…

    00
  63. Ma, tipa e misto, dar reclama e cam obscena. mai dati-o-n colo de treaba.

    00
  64. Pai daca are mama, tata, sot, copil… de ce pozeaza’n chizda goala?

    00
  65. vorba lui Mircea Badea ala care a avut conflicte cu tine Zoso daca asta pozeaza gola nu o sa se lase nimeni de fumat ba mai grav o sa se apuce mai multi sa fumeze:))

    00
  66. Bah, voi chiar sunteti dusi cu pluta? Pai astia sunt banii europenilor! Au baietii finantzare au semantura, avem banii Europei antifumant pe mana. Hai bah nene sa facem lovele. E la fel ca antispaga.ro sau nudaspaga.ro! Avem pe cine avem ce sa cheltuim… credeti ca o intereseaza pe c…va asta ca se lasa cineva… nu nene … ea o sa i-o suga lu ala carre sare la cap… ca e pe bani nene… si nerambursabili pe deasupra…

    00
  67. Maine poimine ,o sa avem o campanie infertilitate sau planificare familiala in Romania , a MR ,cu sloganul ” INCEARCA CU MINE „

    00
  68. bai, eu nu sunt de acord cu poza. pentru ca, asa cum au spus-o altii, are o familie. eu daca mi-as vedea mama asa dezbracata pe un afis (oricat de abine ar arata), mi-ar fi rusine, zau. putina decenta. asadar, ce scrie sub e ea e pur si simplu ce a meritat.

    00
  69. NOU
    #69

    faraoanca e tabagista, altfel de ce zice : daca va fi „prinsa” fumand ???

    00
  70. Raduleasca face nazuri degeaba, si textul original facea aluzie la sex, Zoso doar a trecut de la aluzie la afirmarea bruta a ceea ce exista deja in subtext. La virsta ei, Mihaela Radulescu putea sa se abtina sa socheze cu imagini gerontofile fumatorii deja tracasati de campania asta plina de scirbosenii…!

    00
  71. Sa fiu sincera nu mi se pare asa o maaare crima. Excluzand gafa..situatia e comica de-a dreptul. O Doamna cu un statut si pozitie sociala, cu clasa si pretentii nu pozeaza semin(uda) si sexy ca intr-o reclama playboy pe panouri lipite de cladirile din toata tara. Se subantelege tenta erotica din aceasta imagine…inclusiv o oarecare invitatie (Mihaela Radulescu nu pozeaza in picioare, ci culcata, si draga de ea intr-o pereche de chilotzei rosii….ca in reclamele altor produse care nu au nici o legatura cu fumatul)…De unde concluzia clara ca s-a dorit o asociere erotica. In cazul asta (ma rog nu atat de obscena)…Si cum sunt romanii glumeti si pusi pe sotii, niste baieti cu capul in nori, au gresit asocierea…Ce vina au ei , ca nu era cea dorita de Mihaela Radulescu??? In cazul in care s-ar fi glumit (gafat) pe seama unei alte moderatoare, nevasta nu stiu carui inginer sunetist, sunt sigura ca baietii Antenei2 nu ar fi fost pusi la zid….
    In alta ordine de idei, se fac glume pe seama celebrittilor, oamenilor politici, sefilor de state, personalitatilor de renume…Asta este pretul celebritatii.
    Oare nu asta era ideea?

    00
  72. Daca este sa ma iau dupa City mall-ul din Costanta ticsit de panourile nevesti-sii pozata goala, mall care este in exclusivitate proprietatea lui Elan Swartzenegar asta…. inseamna sa ma gandesc automat ca el o sprijina sa faca fatza .. in sexcampania asta….In cazul asta poate presteaza si Domnul Elan ceva pentru fumatori…poate el face spate.

    00
  73. Daca Mihalea promite ca o suge daca ne lasam de fumat, atunci promit ca ma apuc si eu de fumat mai intai… :))

    00
  74. nu sunt vre o mare fana a mihaelei radulescu in schimb stiu k poza nu a fost facuta cu scopul de a fi prelucrata de totzi frustratzii. sfatul meu pentru cel care a facut asta ar fi sa apeleza la un sexolog si abia apoi sa se apuce de prelucrat poze ;)

    00
  75. Acest afis este si in orasul Iasi, doar ca nush care dracu a modificat`o. nu este deloc asa.. nush pt ce ati modificat`o

    00
  76. reactie de fumator, pun pariu. fantastic, ea fumeaza si ne sfatuieste sa nu facem la fel. ce ipocrita dom’le, sa vrea binele altora! si ia te uita, i se vad chiloteii pe panouri prin oras! huoo, curva, ordinara! la plaja mai merge cineva sau e prea hardcore pentru unii?

    campania asta urmareste impactul imediat (desi cred ca e cam supraevaluat personajul) si n-au facut-o pentru ca se crede asta buricul pamantului. mesajul e slabut dar si daca prinde la 100 de persoane tot e ceva. atrocitati nu cred ca poti pune pe panouri billboard asa ca le-a ramas eterna obsesie: sexul. probabil au dat un mare chix, dar totusi, de la o simpla campanie pe care n-a conceput-o dansa la grosolania facuta aici e cale destul de lunga.

    00
  77. Bai, frustratilor, nu e treaba voastra viata personala a Mihaelei Radulescu…”pasarea malai viseaza…”

    00
  78. Am 5 ani de cand fumez, si nu vreau sa ma las nici in ruptul capului, chiar daca vrea sa ma ajute Raduleasca…oricum nota 10 la originalitate….

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube