Diferenţa dintre Berlin şi Bucureşti

O diferenţă grăbită şi de mare efect între cele două metropole.

Şi desigur, mai e şi asta:

(19:21:10) <HABEEB> apartament-piata-iancului.html
(19:21:12) <HABEEB> ieftin
(19:25:31) <soup_nazi> 900€ pe luna?
(19:25:41) <soup_nazi> pana mea, de banii astia stau in centru in berlin!
(19:27:27) <HABEEB> iancului e peste berlin
(19:27:36) <HABEEB> iancului e un fel de hamptons bucurestean
(19:27:38) <HABEEB> :B

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Interesant video.

    00
  2. „Stiti cum e acuma in Militari?” :))))))))))))))))))))

    00
  3. dar tu cu ce scop te-ai mutat acol ? sa o gasesti pe Elodia ? :-) … deja numai e de interes cazu, potzi sa vii inapoi in .ro :-P

    00
  4. Nu prea ai cum sa combati diferentele majore dintre Berlin si Bucuresti cand e vorba de cocalaricism si lipsa de respect.

    00
  5. Sa-ti traiasca, te-ai ajuns! Faci parte din clasa burghezo-mosiereasca!! :))

    00
  6. Foarte sugestiv filmuletul iar discutia de mai sus arata de ce la noi m2 ajunge sa coste si 2500euro chiar si daca este langa ghena de gunoi.Important e ca stai acolo unde fitzele sunt la ele acasa.

    00
  7. Zoso, poate au si ei un militari al lor?
    Si eu stau de 2 luni intr-o alta tara si mie mi se pare ca oamenii sunt la fel peste tot; daca nu e gutza e 50 de centi, daca nu e masina ultimul racnet, e una jegoasa cu vreo trei pistolari (la propriu) in ea – depends on the neighbourhood. Diferenta majora intre cele doua tipuri de tari este urmatoarea – in cartiere de genul celor pe care l-ai aratat, in momentul in care e zgomot pe undeva se autosesizeaza politia si in tari ca Germania sau SUA, „you don’t mess with tha police!” (am vazut-o in actiune in ambele tari) La noi, si in centru e uneori ca in Militari…

    00
  8. Io am auzit azi Frank Sinatra in spatele blocului. Cred totusi ca a fost un vizitator, nu prea avem vecini care sa asculte si muzica … :D
    Acum mi-e asa de ciuda ca n-am prea fost atenta la orele de germana. Azi iti faceam cu mana din blocul de langa :P

    00
  9. Doar traim in Romania „Tara tuturor posibilitatilor, jegoase si mizere”

    00
  10. Foarte bine ca te-ai mutat! Vin si eu cand pot!

    00
  11. Diferenta intre berlin si bucuresti e ca nemtii cand le-a fost greu au pus mana pe lopata si au muncit, romanii au pus pla pe spinare si au plecat unde e mai usor si nu e de munca asa mult.

    Stii de ce sunt nemtii destepti ? Ca si-au pus tara la punct si-si angajeaza sclavi turci si romani sa le munceasca ;)

    00
  12. in Boston, intr-un cartier nici prea prea nici foarte foarte, ap. cu un dormitor + living acum 2 ani, era 1000 $ pe luna. iancului ce-i drept…

    00
  13. aaaahhh … Romaniaaaa.. ce tzara frumoasa. Cred ca daca m`ash muta in alta tara nu ash putea trai fara sa aud acele bagamiashi …. `n m… de sofer … si flgmele de care te lipesti pe trotuar si bataile care le vezi intre aurolaci pe la gara de nord, suedejii care iti vand tot felu de „bijuterii pretioase”, … si sa nu mai vb ca ash muri fara stirile de la ora 5. :))
    Romania … o tara exceptionala.!!!

    00
  14. :)) aia nu e din militari, in militari e mai rau.

    00
  15. Sa luam factorul „somaj”…… in Bucuresti: 4%; in Berlin: 14%. Am studiat si eu problema emigrarii pe motiv de „m-am saturat de rrrrromania”; in domeniul IT acolo mai sunt disponibile doar joburile care nu au putut fi exportate in tarile cu forta de munca ieftina si anume slujbe hiper-specializate pentru care se cer chiar si 10 ani de experienta in domenii restranse (ex: imagistica medicala, etc). In Romania in schimb pentru IT-isti e chiar lux: joburi pe toate drumurile, firme mari, salarii mult peste media pe economie. Probabil si acolo sunt firme mari si salarii la fel; doar ca nu exista pur si simplu…. joburi. Iar nenea care cere 900 de euro pentru 3 camere in Iancului stie (sau macar „simte”) asta.

    00
  16. Apartament duplex in Brno intr-un cartier relativ aproape de centru ( 25 minute cu transportul in comun, 15 minute cu masina ) costa 1000 E cu tot cu utilitati. Romania are preturile ei foarte foarte piperata pentru ca se stie ca vor exista oameni care vor plati.

    00
  17. Vilă, 5 camere, 2 băi, garaj dublu, etc etc etc, la numai 540 de lire pe lună.
    A, în Irlanda de Nord.

    00
  18. ap cu 5 camere si garaj in madrid:700€.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube