Să ne distrăm cu trustul Intact

Ce e mai amuzant decât brusc deontologii de la GSP, care au furat până acum tot (şi fură în continuare) şi acum urlă ca din gură de şarpe că sunt furaţi? Trustul Intact!

Hai să ne distrăm cu un mail de la Bogdan GAVRILA (da, numele se scrie cu MAJUSCULE) către popor:

From: Bogdan Gavrila
Sent: Tuesday, August 12, 2008 4:51 PM
To: bogdan.gavrila[@]antena1.ro
Subject: Notificari oficiale – incalcarea drepturilor de autor

Dragi colegi din online,

Incepand de astazi, trustul media Intact nu va mai tolera preluarea continutului video pe alte site-uri decat in baza unor acorduri stricte si convenite in prealabil.

In acest moment dorim sa ne cunoastem si sa legam o relatie amiabila prin care sa rezolvam problemele legate de drepturile de autor.

Pe aceasta cale va informez ca spre dumneavoastra au fost trimise prin posta notificari din partea avocatilor trustului Intact si ca va stau la dispozitie pentru orice tip de clarificari.

Va pot spune ca in acest moment ne dorim de la dumneavoastra urmatoarele:

  1. – stabilirea unui dialog constructiv si a unui parteneriat de lunga durata in vederea combaterii prirateriei online;
  2. – renuntarea la preluarea streamingului live Antena1, Antena2, Antena3, Antena International, EuforiaTv si GSPTV;
  3. – stergerea in totalitate sau redirectarea paginilor respective spre site-urile oficiale ale trustului;
  4. – stergetrea elementelor grafice ale trustului Intact (logo-uri, cartoane, etc);
  5. – stergerea continutului video produs de trustul Intact (ex: Mircea Badea, Observator, etc);
  6. – acces la datele de trafic ale site-urilor dumneavoastra;
  7. – acces la informatiile privind utilizatorii inregistrati care au vazut aceste materiale;
  8. – acces la informatiile privind utilizatorii inregistrati care au incarcat aceste materiale;
  9. – acces la informatiile privind castigurile din publicitatea online pe site-urile dumneavoastra;
  10. – ajutorul in identificarea piratilor (persoane fizice) care folosesc platforme peer-2-peer pentru streaming;
  11. – asumarea un cod de etica prin care drepturile de autor sa fie respectate pe Internetul romanesc;

Datorita faptului ca suntem colegi, dorim sa rezolvam aceste chestiuni intr-o maniera discreta si nu dorim sa ajungem sa apelam la autoritati. Va amintesc faptul ca programele tv sunt protejate de legea drepturilor de autor si intra sub sanctiunea dispozitiilor de natura penala prevazute de Legea nr. 8 / 1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Amintindu-va ca, in prezent, impacarea partilor NU mai inlatura raspunderea penala, asteptam sa va asumati chestiunile anterior mentionate si sa ma contactati in vederea remedierii situatiei.

Site-urile vizate de acest prim val de notificari sunt: Gecotv/ro, InGuraPresei/Net, Mufa-tv/ro, Federalro, Trilulilu/ro, 220ro, Ziare/com, Vedeta/ro, Acasa/ro, Hotnews/ro, Neogen/ro, Peteava/ro, Videospace/ro, Filebox/ro, Videohub/ro, Zbenga/ro, Phg/ro, Rol/ro, Iolmessenger/ro, Tve/ro, Ido/ro, Cool-tv/net, Tv-sport-online/net, Microbist/org, Ustream/tv, Tvonline24/net, Vanelus/com, Radiourionline/com.

Cu prietenie,

Bogdan GAVRILA

New Media Manager

Punctele 6-9 sunt absolut halucinante.

Punctul 11 e amuzant, că Intact fură de pe net tot ce poate şi acum, când are ceva ce ar vrea şi alţii să fure, se dă lovit.

Bogdan, imaginilea astea de unde sunt? Unu, doi…şi mai sunt câteva sute asupra cărora nu aveţi drepturi, dar le folosiţi. Ia să îmi daţi acces la datele voastre de trafic şi la încasări, să văd eu cum stă treaba! Să văd câţi bani aţi câştigat voi că îmi folosiţi poza asta fără permisiunea mea

ps: şi n-ar strica să verifici de 2-3 ori înainte de a trimit un email din ăsta să nu îţi fi scapat ceva greşeli prin el…

 

 

 

 

 

 

update: reacţia d-nului GAVRILĂ, semnatarul scrisoricii, la câteva ore după ce am scris cele de mai sus:

Our approach was discreet and we didn’t want to make a big fuzz over this but since Valentin Petcu (romanian blogger) managed to get a copy of my e-mail to third parties and published it on his blog (thank you for promoting this issue and backing us in the fight against piracy), here are some info on the matter.

Right! Cine îl crede că unii s-au speriat atât de mult încât i-au dat repede tot ce voia? Nimeni? Hai nu fiţi aşa negativişti, poate ăia cu cool-tv-adsense le-au spus tot!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. WTF? A vazut prea multe „filme” cu Viacom vs Youtube & altii (vezi 7 si 8) ?

    00
  2. Ce ar fi sa facem un fel de pact intre noi si sa stergem toti de pe site-uri tot ce este in legatura cu INTACT? M-am saturat de toate figurile lor de cacat.

    00
  3. Asa se intampla la noi in tara, hotii striga hotii…
    Sunt curios cate din site-urile alea vor scoate materialele alea caror drepturi de autor sunt detinute de Intact. Eu pariez ca procentul o sa fie undeva pe la 15-20%

    00
  4. Astia ma socheaza profund! Nu se uita mai intai in gradina la ei si apoi la altii:| Acum am vazut ca site-ul unui prieten se afla in lista aia …

    00
  5. permiteti-mi sa mor putin de ras… http://randaclay.com/bahamas.png vs. captura lui zoso:

    00
  6. Asa e romanul, cand are ceva tine la el si se bate in piept ca e al lui dar cand nu are fura de peste tot…..
    Bine decat sa zic ca asa e romanul mai degraba as zice asa e INTACT!

    00
  7. Ok. In locul celor avizati, as face o echipa sa monitorizeze siturile intact, iar cand apar cel putin 3 bucati de continut fara drepturi sa ne inspiram din viacom vs youtube iar apoi sa vezi daca se mai trezesc avocatii trustului intact sa elaboreze notificari ce vizeaza gradina vecinului.
    Ba traim in Romania si nimeni niciodata nu va schimba nimic, nici un trust nici un avocat, nici un om, nimeni, nimeni. De ce? Pt ca 2 copii primesc educatie buna de-acasa, dar alti 200 n-o primesc deloc.

    00
  8. Ce tampenie. Intr-adevar, punctele 6-9 sunt de o stupiditate uriasa.
    Ca sa nu mai spun de lista celor „atentionati”. UStream.TV? Hai s-o vad si pe asta.

    Mestere Bodgan, compozitor de atentionari, vezi ca va mai fura unii continut video produs de voi, le zice Youtube.com. Am vazut eu la ei si Mircea Badea si Observator. P-aia nu-i atentionezi? Si vezi ca mai e un hot mare de tot, am vazut ca pune emisiuni de la voi pe blog-ul lui. Ciutacu ii zice. Ah, lucreaza la voi? Si eu care credeam ca doar se baga-n seama.

    Si inca o chestie, daca nu va convine ca sunt preluate materialele video din site-urile voastre, de ce cacat nu scoateti optiunile de LINK si EMBED din playerele Flash?

    Sictir.

    00
  9. Am primit si eu mailul, si este intradevar o stupizenie, dar cel putin trebuia sa ne trimita email pe adresa persoanala nu la unii la adsensele de mail ale hostingului.

    00
  10. Stupidity never stops amazing me…

    00
  11. as vrea sa zic ca Bogdan s-a lovit la cap … dar banii conteaza :)

    nu ca ar fi vorba de prea multi bani, dar … eh … asa e cand n-ai si sare unul las ca iti dau eu … vrei sa fi sclav si sa te faci de koko?

    Ce succes va avea? Astia preiau modelul Protv si incearca sa-l aplice ca sa spere ca vor avea succes. Atunci cum te pui cu hotnews?

    PS. Bogdan daca iti dai demisia acum, te asigur eu mai bine :)

    00
  12. Diferenta dintre cei de pe internet si acest trust e dat de numarul avocatilor impresionanti care pot aplica legea pe care-i detine Intact.

    00
  13. disperarea nu e de la Badea sau Observator, care oricum sunt citati doar cand se face misto de ei (ceea ce, au stabilit Carcotasii de mult, nu intra la incalariea legii drepturiloe de autor)

    problema e ca au dat ca prostii milioane de dolari pe liga 1, iar audientele sunt la pamant – cu largul concurs al companiilor de cablu concurente

    plus ca n-ar investi niste milioane si in o teava mai buna pentru siteurile lor, ca sa nu le mai pice la fiecare meci mai rasarit

    00
  14. O adunatura de retarzi acolo. Stiu pentru ca am lucrat mai demult pentru ei, cred ca a fost singurul site pe care l-au avut care nu era furat de niciunde, l-au schimbat ulterior cu o ciordeala de ProSieben. Nu ma mira nesimtirea astuia.

    In alta ordine de idei, exista solutii legale: watermark pe imagine sau imaginea taiata. Eu de regula cind pun o fotografie cropuiesc marginile. E simplu pe urma de dovedit care este originalul, pentru ca EXIF-ul poate fi contrafacut. Bineinteles, asta ar implica tribunale, avocati si alte cheltuieli. Pe linga asta, nu strica nici un copyright notice pus la vedere pe bloguri.

    Eu cred ca daca ar exista o forma oarecare de asociere intre cei care creaza continut (mari si mici, nu conteaza), ciorditorii ar putea fi opriti. Altfel, nu ne ramine decit sa ne plingem mereu ca uite ce-am patit.

    00
  15. Si inca ceva legat de chestia asta:
    7 – acces la informatiile privind utilizatorii inregistrati care au vazut aceste materiale;
    utilizatorii, fie ei inregistrati sau nu, atita vreme cit sint in Romania si platesc cablu, digisomething, boom sau mai stiu eu ce, platesc implicit si continutul trustului Intact. Parte din ce platesti pentru cablu reprezinta exact drepturile de autor. Rau e sa fii prost

    00
  16. Asta cred ca e bancul anului. Ceva mai comic de atat nu am citit de multa vreme. Vezi ce fac 100 de milioane dintr-un om?

    @Javrette, mai sunt o groaza. faza cu delfinul de pe antena3 e luat exact din tutorial.

    00
  17. Zi-i mai bine sa bage pe serverul pentru Antena 3 si partea I din „National Treasure”, ca doar n-o sa incep cu partea a II-a :-)
    Si mai multa muzica daca se poate, ca nu fac nimic cu Green Day-ul de saptamana trecuta.

    Nici nu vreau sa-mi aduc aminte de preluarile care le faceau de pe YouTube (fara sa dea un URL complet). Pe deasupra sunt aproape sigur ca tot ei uploadau secventele respective.

    La punctul 9, cred ca vor si ei partea leului. Adica daca ai scos si tu un ban (de pe urma lor), vor si ei o mica cota. Deh, deontologismul costa :-D

    00
  18. NOU
    #18

    @cristian: da’ io n-am apucat sa iau greenday :((, ca mi-e mi-ar fi ajuns o saptamana, ca asa-s io, mai capos

    00
  19. Dar ce mai nou este la moda, cam la toate televiziunile, ziarele, sa ia articole, filmulete, poze…numai au oamenii subiecte, si vor mai muuulti bani!! bani multi si castigati prin furt:)…e asta e natia noastra ce sa-i faci :-J

    00
  20. @Alex C – haisictir.com

    Si inca o chestie, daca nu va convine ca sunt preluate materialele video din site-urile voastre, de ce cacat nu scoateti optiunile de LINK si EMBED din playerele Flash?

    Sictir.

    Amice, tu cu cine te certi?

    00
  21. „here are some info on the matter” – pe astia cine naiba ii invata engleza?

    00
  22. Nu mai e tovarasul Felix turnatorul-securist responsabil de ce se intampla la Antene, acum SEFUL e tovarasa Camelia Voiculescu, ea taie si spinzura p`acolo numai ca se tine deoparte de camerele de filmat

    Numai probleme va face femeia aia, are saminta in ea…de scandal

    Ce tupeu jegos pe astia de la Intact, auzi la ei, sa le spui citi vizitatori ai si
    citi bani faci :-)

    00
  23. deci asa aflu si eu unde pot sa vad gsptv 1 2 si 3, daca sunt undeva unde nu am cablu de la rds… :D

    00
  24. au uitat un site … ar trebuie sa apara si youtube.com in lista

    00
  25. sa facem un pact, sa luptam impotriva pirateriei si sa fumam pipa pacii … ce de cacao …

    00
  26. byubay, din ce tutorial e faza cu delfinul?

    00
  27. Ba, baietii astia sunt chiar idioti. Pe principiul, e luna august – lumea sufera din multe puncte de de vedere – seful vine la Gavrila Bogdan si ii zice – Ba, pufarinule! Tu freci menta? – Nu, sefu. Uitati aici ce am facut, am scris un mail de tota frumusetea. Va place? – Da. Marsi in concediu atunci – Sa traiti, sefu!

    Abia astept sa-mi vina citatia sa ma perzint pentru declaratii pentru ca am uplodat niste Mircea Badea pe Trilu. Abia astept sa-mi vina citatia sa merg sa dau declaratie pentru ca am vizionat niste Mircea Badea pe trilu. Ma intreb, ala era in toate facultatile mintale cand a scris minunatia aia?

    De ce nu merge cu Youtube? Au incercat si acolo, dar aia le-au taiat macaroana din start, au sters materialul si le-au dat cu flit – ce informatii – ce castiguri din publicitate – ce vorbarie – Pa. Aici a zis ca poate – poate scoate ceva.

    Bai pufarinule, vorbeste cu Zoso sa-ti dea toate informatiile despre astia care-ti trag la mumu prin comentarii – poate – poate – cine stie. Ah, inca ceva – sa nu uiti sa il interbi cat face din publicitate.

    Boule.

    00
  28. tampitii de la VDTonline fura constant poze de la reviste pentru barbati, nu cer permisiunea sa le foloseasca, aia de la reviste le bat obrazul, astia de la vdtonline zic ‘sorry,nu mai facem’ si peste 2-3 zile iar fura. sa ne lasa cu imPRESIILE lor.

    00
  29. Ma gandesc eu acum…
    Bogdan asta stie ce a vrut sa spuna cu cele 11 puncte de acolo? Prin cel de-al saselea intrece limita penibilului. Iar nici la celelalte nu e departe.

    In plus, vad ca ameninta cu actionarea in instanta a celor care le folosesc materialele. O sa le fie greu sa obtina ceva din posibilele procese pe care le vor intenta, tinand cont ca legea 8/1996, invocata de ei are foarte multe scapari.

    De altfel, o puteti gasi aici: http://www.legi-internet.ro/lg8_1996.htm

    00
  30. foarte frumos din partea lor…se fac de cacao in modul asta

    00
  31. Partea „tare” este ca le-au dat acum o idee si celor de la ProSport :))

    00
  32. tare aia cu ustream, o sa sara Hunstable in sus,cand o sa auda,

    00
  33. Da … cei de la Intact vor ca toate site-urile mai sus mentionate sa se inchida, si asa sa ramana doar ei pe web-ul romanesc, si asa au de gand sa inceapa „proiecte grandioase pe Internet” !!!

    00
  34. NOU
    #34

    Zoso, pe AutoF1 au folosit un thumbnail, deci e voie. Daca pun thumbnail, dau un Desaturate pe poza sau o rotesc un pic, e de fapt a lor. :P

    00
  35. Citat: „Our approach was discreet and we didn’t want to make a big fuzz over this but since Valentin Petcu (romanian blogger) managed to get a copy of my e-mail to third parties and published it on his blog (thank you for promoting this issue and backing us in the fight against piracy), here are some info on the matter.”
    Dl Gavrila, cel care a scris aceste minunate randuri, se pare ca nu prea are habar de limba engleza… Unu la mana: „we didn’t want to make a big fuzz”… poate „fuss” nene, ca fuzz inseamna cu totul altceva si nu este corect folosit in acest context (dak dl Gavrila nu ma crede, atunci sa dea search pe Google). Doi la mana, eu nu prea cred k a vrut sa scrie „managed to get a copy of my e-mail TO third parties”, desi aici s-ar putea sa ma insel. Totusi, raman la idea ca probabil a vrut sa zica „FROM third parties”, ca daca e sa ne luam dupa ceea ce spune acest „domn”, ar insemna ca V. Petcu a trimis altor persoane ceva copii ale e-mail-ului respectiv (lucru care mie personal mi s-ar parea aiurea, mai ales k a postat e-mail-ul aici, unde il poate citi oricine). Trei la mana: „here are info” iar e gresit. Corect este „here IS some info on the matter”. Chiar daca nea’ Caisa… aaa… Gavrila… stie k in lb romana se spune „aici gasiti niste informatii legate de acest subiect” (notice the plural form of the Romanian verb), asta nu inseamna ca aceste cuvinte se traduc mot-a-mot in engleza.

    Nu mai stau sa ma leg si de restul chestiilor pe care le-a scris, k m-as intinde prea mult. Plus ca deja s-au luat altii de lucrurile respective :D .

    Deci, „domnule” Gavrila, va rog sa mai puneti mana pe o carte de engleza din cand in cand, sau, daca nu, sa va angajati pe cineva care cunoaste mai bine aceasta limba.

    P.S.: Zoso, u rule!

    00
  36. mi se pare comic că Bogdan Gavrilă are un blog în engleză, în care scrie de Antena 1, GSP tv, Mircea Badea etc. oare interesează pe cineva din America ce fac sluguţele lui Voiculescu?

    00
  37. Thanks Ioana, e fuzzy de tot Bodganelu, cu engleza invatata la St.Ghe.

    00
  38. Zoso, tipul care ti-a trimis mail-ul nu stie sa citeasca pana la capat ?

    Prezentul mesaj constituie o Informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a INTACT MEDIA SRL. Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. INTACT MEDIA SRL nu este raspunzatoare pentru orice modificari care pot fi aduse prezentului mesaj si nici pentru intarzierile care pot surveni in receptionarea acestuia.

    Pe scurt pentru cei care nu au timp sa citeasca: Daca dezvalui informatii confidentiale esti pasibil de amenda sau puscarie penala.
    Aviz amatorilor !

    00
  39. @matei: ha ha ha!

  40. Unul din subiectele arzatoare ale blogosferei este furtul de continut:
    ba ca jurnalistii fura de pe blog-uri, ba ca jurnalistii fura de la alti jurnalisti sau ca jurnalistii fura de pe site-urile din afara.
    Se striga ca se vrea dreptate si cu fiecare filmulet pus pe site sa scrii si sursa, cu fiecare articol luat de pe BBC sa scrii si sursa si cu fiecare email publicat pe site sa scrii si sursa.

    Ma bucur ca razi si ca multi sunt de parere ca un mail personal poate fi publicat oricand si fara consimtamantul autorului, atunci nu ai avea nici un fel de problema sa scrii numele si mail-ul celui care ti-a dat informatia.

    Oricine poate arata cu degetul ca esti un manancator de gogosi iar acum esti pentru ca prezinti un mail fara semnatura si fara autenticitate.

    Cat despre domnisoara care face comentarii la partea de exprimare in engleza a lui Gavrila, sa ne scuteasca de clisee. Le-am vazut de prea multe ori ca sa fie ceva nou.

    00
  41. @matei: nu e un mail personal. este un mail trimis unor oameni. e posibil ca eu sa fiu unul dintre destinatari. tu vorbesti aiurea.

  42. @matei, e fix zero ce spui matale relativ la texul ala adăugat la finalul mailului. Daca ai avea sânje-n vână, ai da textul legii care incriminează forward-ul la români.

    00
  43. @matei

    pai si daca i l-a dat unul dintre cei care l-au primit? din cate stiu e, daca ti-a adresat cineva o scrisoare/un e-mail ai dreptul sa faci ce vrei ma departe. inclusiv sa-i dai un fwd lui zoso, sa-l publice pe blog, sa nu razi ca prostul, singur, de ce aberatii citit….

    00
  44. Doar sunt gasca slujilor proaste care asculta de motanelu felix :)) . Atata stiu atata fac .

    00
  45. Esti nemultumit de atitudinea GSPtv, RDS-RCS, trust INTACT (Antena1, 2 si 3) in ceea ce priveste transmiterea meciurilor din LIga I de Fotba? Intra pe http://www.antiGSPtv.ro si exprima-ti opinia acolo!

    00
  46. Spre deosebire de restul copilasilor care venereaza statuia marelui blogger in viata Zoso (nimic personal maistre, doar urasc fancluburile), am sa fac vreo doua comentarii mai la obiect.

    In primul rand daca Intact fura sau nu la randul lor, e o chestiune relevanta doar moral. Da, sunt ipocriti. Daca vreti sa fiti cu cucul mare, faceti-le reclamatii la ORDA cu detalii specifice legat de continutul pe care il folosesc ilegal si nu mai dati din papagal aiurea. Toata Romania foloseste imagini luate de pe web fara acord scris sau macar verbal. E o traditie si o obisnuinta. Imi bag mana in foc ca mare parte din cei care arunca cu cacat ca Intact sunt ipocriti au si ei continut care incalca drepturile de copyright garla, fie pe site-ul lor sau pe PC. Ir elevant. Va intereseaza, aveti cai legale.

    In al doilea rand, chestia cu drepturile de copyright pastea Trilulilu si alte site-uri care fie preiau continut inregistrat fie live de multa vreme. Inafara treaba asta e ceva destul de obisnuit. Singurul motiv pentru care multe site-uri nu-si iau box este pentru ca nu sunt destul de semnificative ca sa trezeasca interes. Youtube insa este. Motiv pentru care isi ia frecvent box. Prin box aici se intelege somatii cu stergerea continutului fiindca Youtube la fel ca Trilulilu si alte site-uri din lista aia care au avut inteligenta necesara de a posta un disclaimer pe site, nu sunt legal responsabile pentru continutul postat de utilizatori. Indiferent de conceptul vostru (care probabil coincide in masura cu al meu) legat de ce ar trebui sa fie opensource si ce nu, daca creatorul materialului specifica faptul ca nu ai voie sa il preiei/refolosesti fara permisiune, nu ai voie, punct.

    Ca sa luam cererile pe rand:

    1-5 : perfect legal, si „rezonabil”
    6-8 : se executa doar cu ordin judecatoresc
    9 : aberatie, la fel doar motivat si cu ordin judecatoresc
    10: asta e un fel de cerere de voluntariat, nu prezinta nici o obligatie, oricum probabil nu stie nici domnul Gavrila despre ce vorbeste aici
    11: chestie generalisima care se contrazice de fapt cu natura majoritatii site-urilor din lista respectiva. daca inlaturi continutul luat fara acord de pe Trilulilu ce mai ramane? Macar Youtube are user-generated content, Trilulilu cam slab la capitolu asta, se hraneste tot cu clipuri funny samd.

    Rezumatul: probabil n-o sa se concretizeze la nimic, dar ideea ramane ca daca o sa vrea vreodata sa se concretizeze si o sa fie dispusi sa scoata banul pentru procese, foarte probabil o sa se concretizeze. ma indoiesc ca o sa se deranjeze cineva vreodata sa vina dupa utilizatorii de rand, mici sanse, asta doar daca are cineva vreo agenda politica de desfasurat pe tema asta.

    Legat de:

    ” In plus, vad ca ameninta cu actionarea in instanta a celor care le folosesc materialele. O sa le fie greu sa obtina ceva din posibilele procese pe care le vor intenta, tinand cont ca legea 8/1996, invocata de ei are foarte multe scapari.

    De altfel, o puteti gasi aici: http://www.legi-internet.ro/lg8_1996.htm

    Eu as zice ca avand in vedere ca orice continut video generat si difuzat de Intact cade in mod clar in posesia lor ca si drepturi de copyright (din cate stiu angajatii semneaza waivere prin care renunta la orice drepturi), nu prea vad nici o neclaritate in asta. De vreme ce continutul e preluat de o terta parte fara aprobare si facut public printr-un intermediar (site web) mie mi se pare destul de evident ilegala treaba si deci foarte mari sanse ca instanta sa le dea ce vor (mai ales ca exista si factori de influenta :)).

    Incheind, nu vreau ca ce am scris sa fie o sustinere a Intact, dar lucrurile trebuie privite cu obiectivism, indiferent ca ne place sau nu de personajele care se prezinta. Lumea care preia sau foloseste material fara drept de autor se expune in mod implicit unui risc, de vremea ce legile exista, national si international. Ca unele lucruri sunt mai morale si altele mai putin e alta discutie.

    PS: Domnisoara Ioana, daca tot ii dati domnului Gavrila lectii de scriere si vocabular englezesc, nu ati dori in amabilitatea d-voastra sa nu mai maltratati limba romana si sa scrieti CA nu K si eventual nici pe cea engleza si sa scrieti YOU nu U? Doar o idee, legata de treaba cu paiul din ochiul altuia. Faptul ca d-l Gavrila nu stie a scrie engleza corect e rusinos pentru un „new media manager” dar si pentru tine ca roman e la fel de rusinos sa scrii deformat.

    Parola. Pe propria piele.

    00
  47. Este fix pla ce spui tu matei. In mail nu a aparut asa ceva. Minti ca un copil mic.

    00
  48. Se pare ca multi s-au speriat si au scos gsp-urile. Pe cool tv linkul catre streamul gsp redirecteaza spre siteul prosport. S-ar putea sa isi ia salariul Bogdan pana la urma…

    00
  49. :) scoateti toate linkurile catre toate siteurile intact ! niciun redirect nimic! sua daca puneti link acolo unde este cazul, folositi pentru o vreme rel=”nofollow”.
    Apoi mai vorbim peste 4-5 luni. Sa vedem cum vor mai sta cu traficul :P

    00
  50. Am scris si eu un mic articol despre Antena 3 vs Trilulilu si in special pentru acel domn cu ideii multe :))

    00
  51. :)) zau bai matei? un mail apartine numai si numai expeditorului? adicalea destinatarul nu are nici un drept nu? eventual daca publica ala o scrisoare in care i se spune numai tampenii, o sa fie tras la raspundere, civila si penala nu alta :)), zau mai??

    aviz cracanatilor

    00
  52. NOU
    #52

    Esti nemultumit de atitudinea GSPtv, RDS-RCS, trust INTACT (Antena1, 2 si 3) in ceea ce priveste transmiterea meciurilor din LIga I de Fotba? Intra pe http://www.antiGSPtv.ro si exprima-ti opinia acolo!

    00
  53. Ma cac pe mine de ras!
    Stie jiji ce stie cand spune „antena prostituata”!

    Financiarul lui felix nu a fost furat cumva? Vezi
    Din nefericire pt ei cei de la Iasi nu au vrut sa le cedeze si domenul, fapt pt care au gasit solutia .. financiarul.com dom`le:) Pã bune! e financiaru` asta a lu` felix un cotidian de interes mondial! stau si ma gandesc, daca nu era liber .com ce faceau? sfin.ro/financiarul? ca tot sunt aceiasi redactori, in aceeasi cladire, acelasi patronaj, aceiasi dtp-isti… Edi Pastia Senior editor la sf, si director la urmatoarele doua etaje (2,1).
    Ce ma face sa ma cac si mai rau..tot de ras! e faptul ca baga ei in unele articole „colegii de la saptamanalul s fin au publicat in nr X..” or „colegii” de la sfin sunt tot ei! De cacat! …si cand ma gandesc ca trei ani de zile i-am suportat… nu o spun pt ca am plecat de la ei, sau pt ca as avea ceva cu ei..dar efectiv sunt de cacat.
    Il felicit pe Mihai Craiu ca a iesit din adunatura asta de limbincuristi! au pus doi in locul lui: Gabriela strambeanu stirea si marius stiuca..chestie din care imi iese ca pt ceea ce facea el este nevoie de doi…limbincuristi.
    gabi stirea oricum nu avea loc de nimeni acolo, nici macar de baiatu` de la poarta, si de ala se impiedica si i-a facut „cheie” sa plece:)
    Vorba aia, zi intact si trage apa

    00
  54. Cei din trustul Intact, cu precadere cei de la GSP care in trecut au furat imagini video din liga 1 si din alte competitii sau posturi tv sunt:
    1. Analfabeti
    2. Incompetenti
    3. Securisti

    Ca urmare, trebuie murit cu ei de gat si mers pe principiul ca mai bine sa moara mama lor decat a noastra.

    00
  55. NOU
    #55

    LOL de LOL

    Cum adica apartine trustului Intact? Pai sa nu-l mai trimita. Aia e o tampenie. In primul rand, daca vorbim de confidentialitate, aceasta trebuie sa fie cu acordul partilor. Daca acelui mail nu i-a precedat un altul in care sa zica „bai Gogule, iti trimit un mail urmator, dar e confidential, esti de acord?”. Si Gogu raspunde „da sau nu”. Abia de atunci e confidential. Daca Gogu zice nu, atunci nu se mai trimite mailul sau exista posibilitatea ca el sa fie facut public. atata timp cat nu exista un acord prealabil in ce priveste confidentialitatea e fix pix acel scris.

    00
  56. off-topic oarecum: zoso, se practica in multe companii (multinationale si nu numai) ca numele de familie sa fie scris cu CAPS. motivul e f simplu, in unele tari, numele par atat de ciudate incat nu faci diferenta intre nume de familie si nume mic. de ex, daca iti scrie vreun chinez (Sao Mao Ping Pong) de la sucursala din beijing, cum ii raspunzi inapoi? Dear Sao Mao Ping Pong? In schimb, daca in numele lui apare PING cu CAPS, ii vei scrie Dear Mr Ping. anyway, din cand in cand mai intru pe site-ul tau, si ma gandeam sa iti spun chestia asta for future reference. numai bine! PS: daca s-a mai spus chestia asta, sorry, my bad

    00
  57. Daca vezi cum cineva fura, nu inseamna ca asta iti da si tie dreptul sa furi.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube