goana după programatori

Intre Vodanet si RCGroup e un concurs de cine are cei mai multi programatori. Vodanet tocmai au angajat 26 de bucati, RCG au 50.

Da cineva mai mult?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. moama, aia se pot apuca de scris kerneluri noi :o

    00
  2. Mai sunt programatori in Romania, interesting….
    G.

    00
  3. Nu era mai simplu sa angajeze doi-trei 1337 coderi si doar atat ?
    Sunt curios,ce salariu are un coder php in medie,in Romania ? dar unul de C++ ?

    00
  4. E trist… atâţia programatori şi tot de căcat sunt :-D

  5. Programatori sau scripteri? :)
    E totusi o diferenta…

    00
  6. depinde…

    00
  7. Ar trebui sa ne zica exact cati juniori, seniori, arhitecti si gurus au fiecare :P A, si pe ce specializari! Programatori sunt pe piata, evident, insa prin companii, nu in evidenta oficiului de somaj. Cine decarteaza cat trebuie, are de unde alege. Cine nu, deplange criza de forta de munca. C-asa-i in tenis!

    00
  8. Stiam eu ca se cauta programatorii, insa exemplul de mai sus pare stupid.

    Ce fac cu toti oamenii astia ? ce anume programaza toti ? php ?

    00
  9. wtf does anybody care? Pe banii lor fac ce vreau.

    00
  10. Il repet pe ABS :

    Programatori sau scripter-i? PHP e scripting..

    00
  11. depinde ce vor sa faca si ce strategie au in cap. probabil ca in realiate sint juniori, mid level, senior, lead, qa/testers ceea ce face sens.

    00
  12. NOU
    #13

    @Zoso & @Andrei Rinea: hai să le spunem developeri. Evităm confuzii şi polemici :D

    00
  13. Ok, recunosc ca am fost cam „flamy”… :)

    00
  14. Prin „programatori” înțelegându-se, firește, oameni care știu că un fișier CSS nu aparține vreunul club sportiv școlar, nu?

    Din câte știu eu, web-ul românesc colcăie de „programatori” din ăștia. Și când ai un proiect mai mare, nici dacă dai bani cu lopata nu găsești pe cineva în stare să ți-l facă.

    00
  15. @Viorel si nu numai :

    Stiti ce ma deranjeaza puternic? Faptul ca multi inteleg prin programator acel om care scrie aplicatii web. Firefox, Opera, Internet Explorer, Linux, Windows samd sunt scrise tot de programatori care insa nu fac site-uri. Si sunt mult mai greu de facut astfel de soft-uri decat un site. Pur si simplu se ignora asta si e aiurea.

    00
  16. E ca in bancul ala cu bicicleta de la Radio Erevan :).
    E adevarat ca s-au angajat multi programatori, dar nu la Vodanet- Vodanet nu prea mai exista (de fapt e numai ele.ro care e in Java) ci la Netbridge Development si concursul nu e care da mai mult ci cine ia mai multi :)

    00
  17. @Andrei Rinea: Stai flex. Toţi, în sinea noastră, ne credem programatori. Dar de fiecare dată se trezeşte unul mai cu moţ să ne spună că el e mai programator :D
    Eu, sunt front end developer. Vine gigi care face PHP şi îmi spune că eu nu fac programare. Ce face EL e programare. Vine gigi2 care programează Java. Istoria se repetă. După aia mai vine alt gigi, să-i zicem gigi3. Care este C#. Primii 3 nu suntem programatori. Doar el este! Mai apare un gigel4 care este C++, după care încă unu’ cu ASM şi ne face pe toţi :D

    Cred că este o chestie doar aşa, de ochii lumii. Nu contează dacă te numeşti scripter (mă duce cu gândul la script kiddies :| ) sau programator. Cel mai important este să-ţi faci treaba cât mai bine…

    00
  18. denumirea programator e perimata.
    Foarte rar mai scrie cineva programe…d-alea de le faceai in DOS si ciclai pina bagai getchar :) Sau din alea in foxpro unde cautai produsul dupa cheia introdusa de la tastatura.

    E mai corecta denumirea de developer sau dezvoltator…ca scrii low level code, ca scrii CSS, ca scrii componente, dezvolti ceva.

    Si deoarece softul e un domeniu foarte vast, intervine superspecializarea…

    00
  19. from wiki:
    PHP is a computer scripting language originally designed for producing dynamic web pages. It is for server-side scripting, but can be used from a command line interface or in standalone graphical applications.

    A scripting language, script language or extension language, is a programming language that controls a software application.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.