bani pe post .com

Acum cateva zile aruncam o idee in eter si se pare ca deja cineva a pus-o in aplicare.

Banipepost.com e un (alt) site de paid reviews aparut azi in peisajul online romanesc. Succesul unui asemenea site depinde insa de cine il conduce si cine il foloseste. Fara un spokesman si cateva povesti de succes cu bani incasati, e condamnat la mediocritate. Pentru ca mai sunt cateva care merg pe aceleasi principii si de care nu a auzit nimeni.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Probabil vor fi asaltati de bloggeri mici si mediocri cu inregistrarile, insa advertiserii vor fi ceva mai reticenti decat in strainatate.

    In plus, TOS-ul lor imi cere mie sa printez contractul si sa il trimit la ei…

    00
  2. Serviciul pe care l-am lansat astazi e atat pentru bloggerii mici cat si pentru cei mari. Referitor la Contract, asa cere legea romaneasca. Eu l-as scoate bucuros daca as putea plati bloggerii legal in alt mod.

    00
  3. @Mihai G: ai cautat prin spam?

  4. mie mi se pare o idee relativ proasta. pentru ca:

    – Daca tot echivalam blogosfera cu presa traditionala, ar trebui ca respectivele articole sa fie marcate cu un „PROMOTIONAL”, „ADVERTORIAL” etc. Altfel e vechea si frumoasa spaga, chit ca e cu contract.
    – Omoara toata ideea de PR. Daca nu reusesti sa faci sa se scrie despre produsul tau de bine pe gratis, degeaba dai bani. S-ar putea ca directorul de marketing sa fie satisfacut (afisari, numar de articole, etc.), dar pana la urma nu asta e scopul. Eu as concedia un asemenea director de marketing.
    – Omoara credibilitatea bloggerilor. Lumea ii citeste pentru ca sunt autentici in ceea ce spun si cred. daca iau bani, deja totul e privit cu rezerve. Varianta cu produsele date la testat e mult mai corecta (faza cu masinile de ex. – a generat buzz, nu li s-a impus sa scrie intr-un anumit fel, etc.). Daca dai bani sa se scrie despre tine, o sa ajungi sa ceri articolele pentru „corectura” inainte.

    pot sa mai am idei

    PS: nu-mi vine nici o notificare pe mail cand mai scrie cineva pe aici

    00
  5. @razvanserbu: faci niste greseli strategice destul de mari incat sa ai un succes limitat spre mic. dar nu e nimic, toti invatam din mers.

  6. @zoso: de data asta am folosit varianta uncheck/check si a mers… o fi de la firefox

    00
  7. Zoso, sunt oricand incantat sa invat de la oricine stie mai multe ca mine. Pe de alta parte, asta imi aduce aminte si de o vorba de demult: „cine nu munceste nu greseste – el merita sa fie promovat” :D

    00
  8. @iPhoneUser: nu m-am inscris.

  9. daaa! este superba aceasta idee. poti avea deplina incredere in unii care nu prea stiu sa scrie: „FI platit pentru…”

    00
  10. bine ca maninca doar i-urile si nu zerourile:) eu m-am inscris sa vedem ce o sa fie si cum o sa fie. problema majora, dupa capul meu, e asortarea „reclamei” cu continutul blogului. aici e aici, pentru ca intervine lacomia si „norma”. o sa vedem. oricum pina nu sari in apa nu inveti sa-noti.

    00
  11. Te-ai inscris si tu zoso?! Asta este postul despre care vorbesti despre serviciu?!

    00
  12. ma gandeam eu. Oricum, cam de la tine a aflat toata lumea. :D

    00
  13. Da, m-am înscris eu, și de acum o să fiu bogat: Putred, la ce articole interesante despre ce fac eu la servici scriu. Chestia e că s-a activat contul de ieri, dar când dau la posturi, nimic! Și am scris!

    00
  14. Ar merge ideea, dar: 1.pagina de contact nu functioneaza, de aceea scriu aici;
    2.textul mai trebuie purecat de greseli de scriere si gramaticale (da mai bine la partea cu iluzia de „profi”);
    3. daca aveti deja clienti, o pagina de „testimonials” nu ar strica.
    Spor!

    00
  15. Eu cred ca (virgula) companiile nu citesc si nici nu le intereseaza ce se scrie pe bloguri despre ele. Poate doar o mica parte din companii, insa nu destul de mult ca sa conteze.
    Succes celor din tabara BPP si voi urmari proiectul sa vad cum evolueaza.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)