Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. draci, la mine pe wireless se misca mai repede decat exemplul din dreapta….

    00
  2. iphone-ul e un esec…

    00
  3. Un ceas de butonat Safari pe 3G-ul iti omara nervii si buzunarul. Asta daca ai norocul sa prinzi semnal bun. Singura utilitate ar fi messul si emailul, care oricum se misca cat de cat si pe edge. Pe mine 3G-ul nu ma coafeaza deloc. As alege totusi iPhonul nou doar pentru bateria mai buna si gps. Sa speram ca apare TomTom-ul ala compatibil odata, ca harta cu romania au destul de detaliata.

    00
  4. iPhone e telefon, daca era un esec nu se vindeau atatea bucati

    00
  5. @felix: Motorola e no 1 in state. Rings a bell?

    00
  6. d-aia e reclama. sa exagereze totul. asa sunt toate reclamele. ceteva exemple:

    – tocmai am venit de la un film in multiplex. pe afise iti arata un ditai paharu de cola full de gheata. cand ti-l da in realitate sa te bucuri daca e rece macar

    – la mc orice burger din reclame e ideal. cand primesti bigmacu in realitate sa bucuri daca are toate componentele si e cat de cat intr-o forma compacta. cu greu il scoti din cutia lui fara sa scapi din el.

    – in toate afisele de la inghetata iti arata niste cupe rotunde, frumoase, iti curge apa-n gura. cand ceri o inghetata ia o spatula si se chinuie sa-ti puna o chestie pe cornet. nici n-au auzit macar de o forma d-aia banala.

    00
  7. NOU
    #7

    Un filmuleț din categoria: „deschide bine ochii”. Mulțam. :)

    00
  8. am trecut de la nokia(smartphones) la htc, asus,motorola si iphone. toate sunt misto dar pot sa spun cu mana pe inima ca de pe iphone se copiaza cel mai bine :)) am descarcat doc-uri si pdf-uri de peste 6Mb, asta in caz ca nu gaseam ceva pe google. restu pana la iphone erau praf la capitolu viteza.

    00
  9. @ipo: iphone se vinde de un an, motorola are in spate ceva istorie, sa avem rabdare sa mai treca ceva vreme

    00
  10. @ipo motorola sunt cele mai varza telefoane.. in toate pctele de vedere :) (nu conteaza cata istorie are in spate).. va sugerez Nokia N95 sau iPhone..

    cat despre filmulet nus ce sa zic.. nu e chiar asa dar nici departe.. acuma sa fim serios.. ganditi-va ca orice reclama care se face la TV sau prin filmulete pe internet e mai rapida ca varianta reala.. n-are rost sa comentam fenomenul :)

    00
  11. Al meu se „misca” super fast…asa ca mi se pare total aiurea video-ul.

    00
  12. nu tot ce vezi intr-o reclama e real =) reclama e facuta sa vanda produsul nu sa-l prezinte ca si in realitate =) cine ar arata intr-o reclama ca telefonul face hang =))

    00
  13. eu am 6gb / luna pe 3G… si am facut tethering cu el pe youtube etc.. cam 100 kb/s.. asta in canada… si da. 3G + GPS este visul implinit pt mine cel putin. Sunt mult mai dezvoltati in US / Canada cu location din cauza ca EXISTA harti pe google :) daca sunt in downtown si vreau sa incerc ceva nou de mancat… bag ce fel de mancare caut si imi gaseste locatia cu GPS si imi recomanda chestii in jurul meu… sau ascult radio online (192 kbps = joy joy) in masina oriunde as fi.. folosesc GPS-ul ca sa imi inregistrez locatia cand fac poze de exemplu… exportez fisierul si fac geotagging la poze… face atat de multe chestii care, din pacate, in romania nu sunt asa de dezvoltate… deci binenteles ca romanul oarecare isi da cu super parerea ca „iPhone sucks”… ma rog.. o fi RAZR-ul mai bun… who knows :D sau luati-va un instinct… am vazut cum decodeaza pagini simple de net.. este „super”…

    00
  14. @pixu: Nu te omoara 3G-ul la buzunar ci compania de telefonie care nu bunavoieste sa aiba planuri de date.

    00
  15. NOU
    #15

    asta e o anti-reclama.. am si eu iPhone si pot sa spun ca se misca impecabil pe wireless, iar pe 3G se misca acceptabil. Videoclipul din dreapta arata de parca ar merge pe EDGE, care intr-adevar este lent, dar isi face treaba.

    Ah si .. iPhone e mai mult.. altceva, decat telefon. Eu folosesc pe el VNC, ascult muzica, google maps… va depasi motorola foarte foarte lejer..

    00
  16. Probabil ca stiti vorba aia cu telefoanele, pe piata exista doua tipuri de telefoane Nokia si restul, asa ca eu tot la Nokia raman nici daca imi dati voi doua iPhone pe nokia meu N95 nu-l dau.

    00
  17. Am gasit niste preturi informative pentru iPhone in shopurile Orange.
    Este pretul standard, adica daca va fi vandut fara oferta, la oferta va fi un pret mai mic decat acesta.
    In bucuresti se va vinde doar in Orange Concept Store.
    lei cu TVA euro fara TVA
    Apple iPhone 3G 8GB 1833 434
    Apple iPhone 3G 16GB black 2153 510
    Apple iPhone 3G 16GB white 2153 510

    00
  18. Nu ştiu ce să zic de film. Un coleg de-al meu de muncă, chinezoi get-beget, are unul 3G pe care-l foloseşte pentru cercetare (pe lângă ălea 40 de Nokia) şi lui chiar îi merge ca în reclamă.

    Google Maps s-a deschis instantaneu, la fel şi GMail (prin browser), etc. Eu am rămas surprins.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.