Romania coruptă? Niciodată!

Ăştia care scrie în The Economist că România e din ce în ce mai coruptă habar n-are despre ce vorbeşte! Păi a fost ei vreodată aici cu picioarele lor să vadă ce caşto e în ţara noastră? Pai şi atunci de ce vorbeşte aiurea, nenicule? Băi ăştia care scrieţi la ziarile astea, voi nu ştie să scrie în româneşte, să înţeleagă şi noi şi să vă înjurăm eu cu văru’ meu? Aoleu, mânca-ţi-aş, zice de Brusel, o fi neamtul ala din Belgia pe care l-am lăsat fără portofel? O fi supărat pe noi?

Cineva îmi spunea că Băsescu o să o ia pe coajă la alegeri. E posibil să fie aşa. Pe cine punem în loc? Pe bloggerul corupt sau pe doctorul cu capul în nori?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. „Trebuie sa recunoastem ca multe promisiuni facute inainte de aderarea la UE nu au fost respectate si asta nu s-a schimbat nici pana acum. Mai intai exista neajunsuri in privinta absorbtiei fondurilor in agricultura si a celor structurale. Dar ceea ce lipseste cu adevarat in Romania este lupta impotriva coruptiei. Curtea Constitutionala a decis ca Parlamentul trebuie sa aprobe inceperea urmaririi penale in cazul politicienilor de rang inalt. Cred ca este un mod gresit de abordare a imunitatii parlamentare care nu trebuie sa se aplice in cazurile de coruptie. De fapt, este un avantaj pentru acuzati sa-si dovedeasca nevinovatia in caz ca nu sunt culpabili. De aceea sunt dezamagit de ce se intampla in acest moment in Romania…”

    Sursa:

    00
  2. e si asta o metoda sa stimulezi electoratul sa-si miste fundul la vot, nu crezi? ;)

    00
  3. cu politica asta de obicei asa sta treaba: trebe ales raul cel mai mic, nu exista varianta buna si varianta rea.

    plm inca nu prea e nimeni capabil sa-l inlocuiasca pe baselu. mi-ar place orban, PARE bine intentionat.

    00
  4. Orice am face, anul ăsta câştigă PSD. Chiar dacă votăm PNL, PD-L sau PL-M.

    00
  5. daca Stolo isi face toate analizele din timp, poate la urmatoarele alegeri il tin rinichii si ma duc sa-l votez

    00
  6. NOU
    #6

    Treaba e la misto, sa-i arda un pic pe francezi!

    00
  7. Orice ar fi, eu cu PSD nu votez nici mort ….

    00
  8. Nu Nastaselu. Nastaselu sucks. Examinez optiunile ramase…Desi…Parca tot Base mi-ar placea. Pana acum nu e nici unul prea promitator. Ca si Constantinescu parea promitator cu Cheia lui, dar de fapt habar nu a avut sa conduca o tara si l-au folosit toti pe post de marioneta colectionara de pietricele.

    00
  9. Asta este vechea problema a Idiotului clasic roman, pe cine punem in loc ? De parca nu mai exista in tara asta cel putin in 100 de oameni la fel de buni (sau de slabi, dupa caz) ca cel pe care vrem sa-l schimbam. Daca nu se nastea tovarasul capitan de vas Romania ramanea fara presedinte !

    00
  10. NOU
    #10

    Traian Băsescu nu mai înjură guvernul, îl apără. Alianţa D.A. poate fi reînfiinţată?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube