ce credite mai luăm

Cică în curând nu se vor mai da credite mari. Veniturile pe anul precedent + 20%. Nasol.

Citiţi despre salarii, economie şi credite sau despre branding când totul merge prost

Românii o duc al naibii de bine. Ia uitaţi-vă la ştiri să vedeţi ce aglomeraţie e la mare şi la munte.

Citeam undeva că deşi o duc prost, românii sunt optimişti că în 12 luni o vor duce mai bine. Unii au avut timp să răspundă la sondaj în timp ce mergeau să îşi facă un credit mic pentru a plăti întreţinerea.

Ia sa vedem câţi trimit smsuri la 1€ bucata ca să spună ce cred despre toate mizeriile apărute la TV.

View Full Size Image View Full Size Image

Apoi, aflu că Andreea NuŞtiuCum a fost bătută de Boschet. Repede, google, să vedem cine e. E una relativ simaptică. Eu o confundam cu aia care prezintă la Antena1 ceva matinal. Aia e Andreea Mantea. Asta e Andreea Spătaru. Mai sunt Andreea Marin, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Andreea Bănică, deja încep să nu mai fiu la curent cu toate muist vedetele din showbizul românesc.

Dan Negru şi-a adus 300 de cduri din SUA. Dan e un maimuţoi la tv, cui îi pasă de el? Cum cui? Fanelor! Proastelor şi proştilor care se uită la maimuţărelile lui!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Retarzii aia sunt niste lepre, niste jeguri.Nu valoreaza nici cat un scuipat, nici cat negrul de sub unghie.”Attention whores”, cum s-ar zice in engleza, numai ca in cazul Magdei (iq-ul ei cred ca e undeva intre 15 si 17) ea e „whore” atat la propriu, cat si la figurat, mai proasta decat prostia, si probabil cea mai futabila materie de pe planeta.

    00
  2. cam inutile informatiile despre nulitati, parera mea…

    00
  3. Exersezi stilul dadaist de postare?

    00
  4. Subscriu la parerea lui dan. Ar fi mai interesante solutiile de inlaturat prostia si de scos societatea din noroiul economic.

    00
  5. Soluţii de înlăturat prostia? Asta ar fi ok:

    00
  6. totusi dan negru mai scoate unele emisiuni in care merita sa le vezi =)) eu rad numai cand il vad cum tipa :))

    00
  7. lol, si aroganta tine de prostie, iar elita nu s-ar distinge daca n-ar fi plebea.. La educatie ar tre’ sa mai lucreze timpul!!

    00
  8. NOU
    #8

    Penibila faza cu vedete (a se citi muiste). Despre Andreea Balan am o parere foarte buna. Ca realizari nici nu se compara cu Antoneasca. S-a maturizat foarte mult in ultimii ani si chiar daca ramane cu imaginea unei pustoaice, merita tot respectul.

    00
  9. @geni: ai două posturi care se bat cap în cap.

    00
  10. @inbalarii: ti-as fi recunoscatoare daca m-ai lumina cu exemplificari

    00
  11. @geni: „Ar fi mai interesante solutiile de inlaturat prostia” cu „elita nu s-ar distinge daca n-ar fi plebea”. Hotărăşte-te ce vrei ;)

    00
  12. Păi dacă în Sinaia noaptea costă 400-600 de lei pentru două persoane… şi staţiunea e plină, ce vreţi? Românu e prost. Se afişează. Nu contează că serviciile nu valoarează atât. Cumpără el şi căcat ambalat în staniol. Că doar n-a muncit pentru banii ăia. Puxa mea, ne merităm soarta!

    Toţi labagiii, cocălarii, şmecherii şi şmenarii aruncă cu banii, iar oamenii „normali” SE IAU DUPĂ EI, să fie şi ei „în rând cu lumea”. Mi-e scârbă.

    În România, şmecheraşii dictează preţurile. Noi stăm şi sugem.

    00
  13. inbalarii@ multumesc. Hotarasc asa: aroganta e o prostie; iar prostia este utila in felul ei sa-ti construiasca profilul de elitist.

    00
  14. Niciodata nu am inteles cum de se plang romanii tot timpul ca nu au bani, ca un concediu costa enorm de mult si totusi pana la urma gasesc bani si pentru asta. Nu am inteleg de ce romanul prefera mai intai sa dea o raita pe la shopping in ziua in care a luat salariu in loc sa isi plateasca mai intai facturile ca la sfarsitul lunii sa nu isi ia imprumut sa plateasca intretinerea.

    Ultimele 2 stiri sunt de nebagat in seama. Un post TV stupid, din punctul meu de vedere, si un asa-zis „prezentator/moderator” de emisiuni nul.

    00
  15. Pentru Dan Diaconescu este util si cam atat.

    00
  16. Prabusirea pietei creditelor ipotecare si a catorva banci mari in domeniu din SUA, dar si din Europa, coroborate cu suprasolicitarea pana la inflamare a preturilor tranzactiilor imobiliare din Romania, mult umflate si nejustificate, lacomia bancilor si „ameteala” care i-a luat pe participantii la piata imobiliara, care in ultimii ani si-au inchipuit infantil ca, la nivel de pret platit / luat pe o proprietate imobiliara, totul …e „in sus”, evident ca la un moment dat…duc la recorectarea si asezarea pietei intr-o situatie de genul acesteia de la noi. In care, iata, piata e-n „picaj”…, mai cu seama pe rezdiential si, din acest segment, in special pe piata apartamentelor la bloc.

    Evident ca BNR nu poate asista doar…Ea incearca sa puna stavila poftei nebune de credite a romanilor, care se indatoreaza pe zeci de ani pentru „fiare” (electronice si masini), dar si pentru locuinte.
    Dau un exemplu simplu: un ap de 2 cam, luat pe credit de un cetatean cu 120.000 EUR in ian 2008, din care a pus 15.000 EUR cetateanul si banca i-a dat 105.000 EUR, se mai poate vinde azi cu vreo + / – 85.000 EUR, de ex, prin Militari sau Salajan. Daca acel cetatean nu mai poate sa dea bani bancii (faliment de srl unde lucreaza, demitere sau, fereasca Domnul, sotul/ sotia a patit „ceva”), banca scoate locuinta la vanzare si…mai recuperaza mult sub ce dat credit. Ca sa nu mai vorbim despre nefericitul cetatean…
    De gandit…
    Imi spunea cineva pe blog ca, fiind la CE de fotbal, a vazut vila de vanzare langa Klagenfurt la 95.000 EUR, la cheie si mobilata…Eu as sublinia ca sunt multe locatii europene, atat din Occident, cat si din centrul si sudul european (mai ales in Bulgaria si Turcia), unde piata chiar ofera solutii net mai bune ca la noi, pe preturi normale.
    Stati sa vedeti…si la noi; vara-i lunga!

    00
  17. Hai sa nu injuram DD-ul. E perfect pt Romania actuala. Uneori si mie imi prinde bine in doze mici. Tot ii injuram pe Gigi si OTV-ul. Fara ei nu ne-am fi distrat asa tare :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube