BestFest, prima zi

  • Aşadar, suntem în cortul vipurilor, după nişte peripeţii cu brăţările de la mână, bem un suc şi ne relaxăm. Lume puţină momentan.
  • Apollo 440 fac show electrizant, chiar dacă nu e foarte multa lume, dat fiind ora…Băieţii îşi fac treaba bine, chitaristul dă semne că s-ar pricepe. Solistul s-a urcat pe o schelă la un moment dat şi cânta de acolo.
  • Emagic cică nu ne lasă să punem pozele noastre, că ne dau ei.
  • Lumea s-a strans la Alanis, care e într-o formă de zile mari, tropăie pe scena, cântă la chitară, aleargă de colo-colo… N-am înţeles de ce atâtea măsuri de precauţie, da, are curul mare, asta e, n-a murit nimeni din asta!
  • Organizarea e ok, chiar dacă au fost mici hickupuri la început (de genul brăţărilor colorate, alea sunt bune ca să intraţi aici, nu aveţi din alea de nu ştiu care; am ajuns până la urmă să am 3 brăţări pe mână, de intrare, de presă şi de vip).
  • Există şi o rampă pentru persoanele în scaune cu rotile.
  • Emagic s-au ţinut de cuvânt şi au pus poze. Cica rămâne în continuare regula să nu facem poze la feţele artiştilor, deci dacă vedeţi asemenea poze pe aici, să ştiţi că nu sunt pe bune, sunt de la alte concerte. Sper ca piticu să se descurce, că până îi dă Vîntu bani de un laptop care să şi funcţioneze fără priză mai e…
  • La  “Hand in my Pocket” toata lumea era cu mâinile pe sus…
  • V-am spus că blogam de pe netul clicknetului, care a dat wireless la tot cartierul? Bun aşa, de vreo 2 ori m-am pus în fund pe jos, am scos laptopul şi am urcat 3 poze şi 2 păreri pe blog.
  • Cypress Hill au rupt. Era plin de pantaloni largi pe acolo. Lume mai puţină ca la Alanis, dar mai dedicaţi şi mai inimoşi.
  • la una din piese mirosea puternic a iarbă, că deh, aşa era melodia…
  • mulţi oameni din online, de la metropotami, fry, seceleanu, morrison, anurim, buddha, pyuric
  • vedete nu prea, i-am zărit pe dj dox şi grasu xxl
  • genial standul AXE, în care se încearca să se spele bărbaţi. Desi demoazelele erau îmbietoare şi bucuroase că au trecut bacul, nu se încumeta nimeni. Motivul e simplu. E o campanie imbecilă. Adica bărbaţii sunt nespălaţi sau cum? Sau doar ăia care cumpără Axe? Şi de ce nişte anorexice minore? Să fie un semn rău că în prima zi de Bestfest nu am văzut pe nimeni spălându-se?
  • Peste tot se făcea sampling, peste tot erau berării şi sucării mobile, La ieşire, se dădea Cola zero rece. Bun aşa!
  • Dimpreună cu viorel, am ajuns acasă aduşi de Kia lui Piticu :)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. NOU
    #1

    VIP, nice!

    00
  2. super, vrem mai multe stiri :D

    00
  3. incearca bestfest.ro

    00
  4. cred ca s-au strans oamenii cu laptopurile sa ia net :)
    nu mi se pare ca s-a ingrasat alanis.

    00
  5. @RedBloodedFaerie: a jcam facut fundul mare…

  6. :(( pacat as fi venit si eu, dar Baia Mare – Bucuresti … ca mult drum :)) oricum vine Sarbatoarea Castanlor si va vad cum veniti in Baia Mare :)) ! Faine pozele

    00
  7. geni, dar americanii cum se distreaza de ziua Romaniei?

    00
  8. Uite cum se distreaza romanul cu wireless de Ziua Americii!! Super!

    00
  9. ei nu au coincidente de gen, fac eventual confuzii : Budapest – Bucharest si popcorn

    00
  10. eeee Husar e live blogging :D adica el acolo noi aici, no glumesc, acum ce ai vrea lasa ca e bine macar atat, cateva poze comentari si povestiri in timp real.. e bine la mai mare

    00
  11. asa zic si eu SID …pacat ca nu sunt din capitala :(

    00
  12. Fine poze!

    Pacat ca nu sunt in Bucuresti!!!

    00
  13. Uhm.. s-a auzit foarte nasol la Cypress!

    00
  14. @on1×1: depinde unde ai stat, la mine s-a auzit bine.

  15. Stai ca-ti fac eu lista cu vedete, o culeg acum de prin ce am Twitteruit :D In ordinea in care i-am vazut: Dana Rogoz (Abramburica), Nashu de la Sistem, Dan Fintescu, Dox, K-Gula, Raku si Yolo…
    La piesa aia de la Cypress Hill mirosea puternic nu doar pe scena, ci si in public :| Unde stateam eu si Buddha cel putin…ooooohooo! Oricum, genial showul baietilor, mi-a placut la nebunie :D Pacat doar ca n-au cantat si „Lowrider” sau „Tequila Sunrise” :( P.S. la mine s-a auzit genial recitalul lor

    00
  16. @Pyuric: din ce ai zis tu acolo, doar abramburica si kgula…

  17. Da, ma rog, nu prea poti folosi termenul „vedete” cand vine vorba de Romania… persoane publice :)

    00
  18. Si oamenii de la OCS erau la Unkle.

    00
  19. @ipo: ke zycy m4ne?

  20. Ardeleni nu erau? Sau ei se duc numai la super concertele de la Cluj and stuff? :P
    Ma gandeam sa iti dau si eu un mail sau sa las un comment cam asa: „Zoso, kum ai facut sa iei invitatie gratis si bratzara VYP si press k vreau si io, am blog si il citesc toti colegii din a 9-a Be si am si bancuri si filme de pe youtube. Dak imi spui cum fac sa merg moka la concert ejti super, ms, te pup si te salut cu respect!!! xxx”.
    Da m-am razgandit la timp… :)

    00
  21. Coaie, unde ai stat?! M-am uitat dupa tine peste tot, mai eram cu 3 baieti grasi si rasi in cap care asteptau un semnal…stiam ca o sa faci live blogging si m-am rugat sa-mi iesi in cale…iti rupeam picioarele, zosolino…iti taiam fata aia urata de slabanog si geek. Ma jur..e mic bucurestiul asta…te-am mai vazut dar eram in masina…o ai promisa de la mine si de la mai multi, frate.

    Poti sa o iei ca amenintare ca ce vrei tu, suna la politie, i-ati bodyguarzi dupa tine…tu nu scapi nebatut, iti jur pe ce am mai scump. Olog te las. Iti jur, Zoso.

    00
  22. plecaciuni pentru poze ;)

    00
  23. ha ha. ma vad :))
    p.s: dragutz aparatul.

    00
  24. NOU
    #25

    Curajosii cu 3 prieteni…

    00
  25. Frate e un cacat ca scriu aici si oricum nu dai doi bani pe vorbele mele. Foarte bine. Nu da! Caca-te in continuare, poarta-te ca un imbecil. Ne intalnim in Bucuresti. E o lume mica, ai grija. Iti promit solemn ca te omor cu bataia. Nu te injur aici, nici nu-ti spamez blogul. Cum te vad pe strada, vin direct la tine. Slabanogule ce esti. Sa te vad ce mai faci cand te trezesti fara dinti si cu ochii umflati.

    Ba, tine minte. Iti jur ca iti rup picioarele.

    00
  26. NOU
    #27

    Poate la maiden ma prinzi…daca nu, vezi ca circul cu un matiz albastru cu B-13-…

    00
  27. nu inteleg ce naiba va place. e slowmotion rau, putine trupe transmit energia in public, si sunt la trupe de umplutura de tu se face rau. multi poporeni se agita doar ca sa nu admita ca au dat banii degeaba pe bilete. sonorizarea e nasoala, pica de cel putin doua ori pe concert. e prea cumintel pentru un festival – cu cypress si manu chao nu scoti de-un eveniment complet. trei zile …bleah…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.