yahoo se angajeaza la google

Yahoo si google au ajuns la o intelegere prin care google livreaza reclame in searchul yahoo, miscare care ii va aduce yahoo 250 milioane $ pe an, conform estimarilor.

Toata stirea aici. Yahoo ramane in continuarea o destinate buna pentru mult oameni care au email sau vor sa citeasca stiri si alte lucruri. Nu inteleg de ce se complica si cu searchul, cand lucrul cel mai bun e sa il vanda la google si sa castige astfel mult mai multi bani.

Orlando crede ca e o tactica a yahoo de a se vinde pe bani multi la microsoft

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. Ma, ai dreptate… searchu’ yahoo nu e prea folosit. Dar atata timp cat ei ies in profit nu are rost sa-l vanda

    00
  2. yahoo spera la 800 mil, 250 de mil e pedeapsa daca renunta vreunu la parteneriat inainte de un an.

    sau cel putin asa am inteles eu

    00
  3. EU mă gândesc încă la un hostile takeover din partea Microştift.

    00
  4. Yahoo ar trebui sa se zbata ca sa faca un competitor adevarat pentru Google Adsense, nu sa ia reclame de la google si sa le puna la cautarile lor.

    Astfel se vor mari bidurile de la yahoo si vor castiga ei mai mult, dar advertiserii au de suferit de pe urma asta.

    Eu personal vad asta ca o strategie pe termen scurt/mediu. Ca sa arate frumos cifrele de la sfarsit de an. Nu o strategie pe termen lung.

    00
  5. Google + Yahoo = servicii comune de chat la un moment dat dupa spusele „unora” ?! (evident.. si multe altele etc.) Una peste alta invelim parizerul in hartie colorata. Daca era Microsoft + Yahoo..daaa era de rau ca ramanea Google „bing bang” Acum ca e Google + Yahoo e de rau ca vezi doamne se „pateaza” careva. Da` oare Tolontan nu isi da cu parerea?

    00
  6. Eu nu am scris atit de multe speculatii/detalii financiare despre acest parteneriat, dar am pus ceva mai mult context despre afacere: http://koolapp.blogspot.com/2016/06/parteneriat-google-yahoo.html.

    ./alex

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.