Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. chiar citeam aseara articolul si ma gandeam de ce nu ai scris inca despre el…
    cine e anca gradinaru?

    00
  2. de ce clasifici articolul asta ca si PR? ca nu are nici o legatura…
    anyway, nu mi-a placut ce a scris fatuca asta tocmai ca a facut-o clasificand, etichetand. putea sa aiba o abordare mult mai ‘teligenta. who the f’ck e ea sa puna etichete?

    00
  3. NOU
    #3

    zoso, cu parere de rau, duduia are perfecta dreptate in ce spune despre tine. esti victima propriului tau succes. ajungi sa-ti dai parerea despre orice fara sa gandesti inainte, intr-un stil imatur si nejustificat de agresiv.

    00
  4. :|. Nu mi se pare nimic adevarat din ce a scris ea. Isi lauda jurnalistii lucrand in acel domeniu, si cauta nod in papura bloggerilor normali. Probabil blonda.

    00
  5. Adevarul este ca e greu sa ai scrise corect 5 „saituri”…. „www.andresa.ro” … poate andressa :| . Presa… e beton!

    00
  6. Pfoai! Ce n-as da sa ma faca si pe mine praf si pulbere un asa articol in presa pentru gaste… As avea 3 zile traficul ridicat la cer! :D

    00
  7. Feed her to the lions! Alta care s-a trezit in era internet socata de faptul ca lumea scrie despre ce ne taie pe noi capul si cam cat ne taie pe noi capul? Dumnezeule, unde s-or fi crezand oamenii astia! De cand traim intr-o lume libera?

    00
  8. Hahaha da. Trebuie sa fie blonda!

    00
  9. nu`i primul articol despre bloguri din Elle, au mai avut un articol bun anul trecut pe la inceputul verii, nu mai tin minte ce numar, dar articolul ala m`a facut sa`mi creezun blog.

    00
  10. Saraca fata, mai bine ramanea la cronica de film, cel putin acolo o citeau doar ea si-ai ei. Si eu unul nu inteleg de ce l-a bagat la inaintare pe Iaru, un adevarat, un scriitor cu diploma, adica el se pricepe, asta in caz ca nu stiam. Cam nashpa ca astora din presa a inceput sa le tremure pamantul sub picioare, mai bine, si asa nu-i citeste nici dracu.

    00
  11. Nu-ti citesc de prea multa vreme blogul asa ca nu stiu … dar daca chiar ai scris ce a citat ea pe-acolo, atunci chiar nu vad cum poti sa nu-i dai dreptate.

    Odata cu locul 1 la trafic nu vin numai masini straine si plasme … vine si o oarecare responsabilitate.

    00
  12. sa fie acesta cel mai citit articol scris de ea? sa fie acesta varful carierei?

    00
  13. @ipo: nu cred. vorbim totusi de elle :)

  14. @Mynsc: Nu vad de unde ar trebui sa apara responsabilitatea aia.
    De ce s-ar schimba ceva dupa ce ajungi la un anumit trafic? Oamenii aia te citesc tocmai pentru ca esti ceea ce esti. Ca sa fac o analogie cu televiziunea – daca nu-ti place, schimba canalul.

    00
  15. Dupa principiul „jurnalistii se pricepe la orice”, imi pare rau ca mi-am pierdut 10 minute din viata citind minunatul articol…
    Dar na, si paginile alea trebuie umplute cu un anumit numar de caractere pana la inchiderea editiei….

    00
  16. de vere, acum trebuie sa vorbeasca toti despre bloguri si bloggeri. ce sa mai, devine un fenomen.

    00
  17. Zoso, eu te-am apreciat si am citit multe chestii la tine. In ultima vreme ceva s-a intamplat. Ai ajuns om de succes, dar blogul tau e intr-o cadere continu. Eu zic sa lucrezi mai mult la articole, sa le faci ca pe vremuri si sa lasi faptul ca esti un blogger de succes.

    00
  18. NOU
    #18

    asta e tipa care scria la AperiTIFF? curios, ca parea mai open-minded…

    00
  19. NOU
    #19

    Nu stiu de ce dar imi suna a articol comandat de genul hai sa dam in bloggeri, dar sa avem grija cu aia care sunt ziaristi si au si blog.
    Urat articolul, sincer. De fapt nu stiu daca urat, dar chiar nu ii vad rostul decat in umbra primei mele fraze.
    Si uite asa s-au mai umplut 2 pagini intr-una din „marile” reviste romanesti (si nu numai). Bleah…

    00
  20. Poate ca un exercitiu util ar fi „oare cum ar fi scris Zoso articolul cu pricina?”

    Iar pentru poanta cu Andressa care merita vizitata cand scade glicemia,chiar merita o acadea :)

    00
  21. ce laptop are? EEE PC? apropo zoso… ti-ai mai luat eeepc? (te laudai intr-o vreme ca-ti iei)

    00
  22. bagamare@ este deja un fenomen.

    00
  23. Deh, in momentul in care are omul succes, primeste masini in drive test cu care strabate in lung si lat (si restul lumii cu blog nu :) e simplu sa zici bai zoso esti mare si tare, dar blogul sucks… :)

    00
  24. O cheama Anca Gradinariu Check again! E cealalta:)
    In rest, stil frumos, spumos chiar dar analliza este incompleta, zic eu.

    00
  25. fascistule!!!
    nu esti o „sursa credibila de informatii si comentarii, jurnalism de mana intai, cu argumente solide, etc”
    „mana” si nu „mina” e corectat de comentator, adica je.

    00
  26. NOU
    #26

    stiti ce n-a inteles pitipoanca asta de lux?
    ca bloggingul, ca fenomen, este o incununare a libertatii de expresie. desigur, in egala masura, si un inel coclit pe laba presei.

    refereritor la exceptionalele orbservatii care tintesc continutul prea (cioco)lax al blogurilor, ce sa spun decat felicitari! noi ne asteptam ca omul sa-si faca blog ca sa se dea in barci ultraspecializate. si iacata ca ne-am inselat. omul vrea sa se exprime in toate, cu rateurile de rigoare. si am mai aflat un lucru incredibil: ca omul e om si daca-l lasi sa zica, zice

    00
  27. s-a gandit afoana sa-si dea cu parerea si sa dea verdicte. Eu i-as propune sa-si faca ea blog si apoi sa ne-apucam sa radem si noi de ineptiile pe care le scrie acolo. Partea pe care nu o vede ea e ca un ziarist de pluton care are niste articole pur jurnalistice de care te plictisesti repede si baga si doar un articol la 3 zile nu face traffic cat anumiti bloggeri din Ro.

    Sfatu meu pt Anca Gradinaru: locul tau e la cratitza.

    00
  28. @Ciprian: nu gasesc din ala de 8gb

  29. @Nosfer, acum nu e cazul sa fim sexisti .. parca asta era una din acuzatii .. =))

    00
  30. NOU
    #30

    Hmm si eu care tocmai meditam daca merita banii ELLE din luna asta sau nu… se pare ca DA

    00
  31. NOU
    #31

    Poate că ar trebui să reacţionez sau să vad măcar dacă e o coincidenţă de nume sau nu. Autoarea articolului de Elle nu e aceeaşi cu reporterul TV de la Antena 3, respectiv eu, care nu mai semnez nicăieri în altă parte.

    00
  32. Dincolo de suparari de moment si obiectivitate umbrita de pareri preconcepute si personale, articolul este super misto. Iar subtilitatea cu care alatura opiniile despre evenimente importante ale vietii de chestiile mai laice, m&m-ul, e absolut delicioasa.

    Nu mai injurati ca tampitii si pricepeti ca nu tuturor trebuie sa ne placa fenomenul blog si ca unii il pot lua la misto la fel cum majoritatea de aici vorbesc la misto de haifav sau manele.

    00
  33. Nu ştiu pe cine ştii tu („O fi Anca Gradinaru pe care o stiu eu?”) dar pot să-ţi confirm că nu e colega mea de la Reporter Special. M-aş fi îngrijorat foarte tare dac-ar fi fost ea :-D

    00
  34. Ah, articolul care m-a adus la tine pe blog. :) Păi, ce pot să zic… Prima pagină e ok. Nu fenomenală, dar acceptabilă. Analiza blogurilor, în schimb, e slabă rău. Se vede că tipa a vizitat câteva bloguri strict ca să aibă ce să scrie în articol şi nu prea ştie despre ce e vorba de fapt în propoziţie (să zicem numai că nu a ales cele mai reprezentative exemple când vine vorba de citate de pe fiecare blog în parte). Mi-a plăcut faza cu „sunt îndemnaţi să muncească!”, de parcă ar fi ceva revoltător. Poate nu e aşa practica pe la ei, cine ştie… Apropo, n-am înţeles nici până în ziua de azi partea cu argumentele feminine şi la ce se referă ele mai exact.

    Dar cireaşa de pe tort e încheierea cu „indispensabilele”. O fi doar părerea mea de copiliţă tâmpită, dar nu prea mă fascinează blogurile respective. Nu ştiu, nu văd nicio urmă de nuanţare a propriei opinii în articolele lor, mi se par plictisitoare… Mi se pare că e doar o încercare ieftină de a promova blogurile jurnaliştilor, în defavoarea bloggerilor care au început să scrie doar din dorinţa de a-şi face cunoscute opiniile, fără vreo pregătire specială. Jalnic. Jurnalist =/= blogger bun. Oricum, în reviste glossy articolele bune sunt cele scrise de redactori ale ediţiilor străine ale revistei şi traduse aici, dar despre asta altădată…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.