Iliescu arestat pentru sangele varsat?

azi e 13 iunie.

Si Iliescu tot nu e in puscarie. Dar unii tot incearca sa il ajute pe mos Ilici sa se odihneasca la racoare la batranete…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. cred ca in lista celor 1001 motive care m-au facut sa plec din tara, iliescu e pe numarul 5 sau 6… el si clica de politicieni inapti, raspinditi pe la toate partidele…de la psd la pd sau cum i-o mai spune acum, de la liberali la inconsistentii conservatori, de la cretinoizii din romania mare la marele idiot becali sau mai bine spus omul partid sustinut de analfabeti atirnatori si detinatori de ghiuluri si tricouri DOLCI CABANA…scuze, dar m-am aprins…hmmmm…doar citind un nume …

    00
  2. Multumim, Zoso, ca nu ai uitat de 13-15.

    00
  3. Zoso, din pacate cred ca va avea in continuare parte de o batranete linistita, si va muri in patul lui, la fel de linistit si cu constiinta impacata ca a facut ceea ce trebuia. Oricum in „constiinta poplara” Iliescu este in continuare un om foarte bun, care a facut o sumedenie de lucruri bune pentru tara. Am vazut recent, nu mai stiu unde, cred ca tot pe un blog romanesc (poate la Arhi?) un reportaj de la o vizita de-a toasului Ilici undeva intr-un sat / orasel romanesc din provincie. Ce mai, nebunie frate, toti venit cu mic cu mare, sa-l vada pe Iliescu, batrani, batrane venite si care declarau ca ei pe Iliescu il voteaza (?). Imi aduc aminte ca in ’90 eram un pic cam mic si prins de efuziunea cu campionatul mondial din Italia n-am prea inteles ce era cu imaginile violente difuzate de TVR. Iar cand mi-a venit si mie timpul sa plec, Iliescu nu mai era demult presedinte… dar stiu cati au emigrat atunci in ’90 si ce mostenire crunta a putut sa lase (10 ani pierduti…)

    @Petrisor: daca nu-ti place Zoso, de ce comentezi doar ca sa-l injuri?!?

    00
  4. Lol, odata pe an isi aduce cate unu (sau mai multi) aminte de asta si face un val mic. Dupe 15 vine 16 si uite asa uita omu linistit si se duce la bulgari la valu altora.

    00
  5. Cacat, mi-ai stricat ziua…

    00
  6. Visezi si tu cu ochii deschisi ca un adolescent desi ai depasit bine de tot virsta asta

    00
  7. Ce sa ne mai miram, suntem in Romania :)

    00
  8. Azi se protesta la universitate pentru asta, nu erau prea multi stransi dar era destula politie

    00
  9. Uneori cred ca ar fi de ajuns un proces civil. Pana la urma un Om singur daca-l da in judecata pentru mineriada ar putea avea succes, macar ar fi un inceput.

    00
  10. Nu ajunge, din păcate, tătuka Ilici în puşcărie, dar măcar să-i fie administrate pe spinare, „democratic”, vreo câteva târnăcoape.

    00
  11. nu are rost , mosu ne-a scapat de ceasca

    00
  12. Doamne da sa se duca cat mai repede la racoare si sa stea o perioada buna acolo.

    00
  13. NOU
    #13

    omu’ asta merita inchis intr-o cusca maaare cu lei infometati:D:D ce ziceti ? eu cred ca suna mai bine decat o celula frumoasa cu televizor,apa calda si masa buna( ca doar e fostul presedinte).

    00
  14. Comunistul Iliescu nu mai are nici o putere, doar vise.

    00
  15. Asta vrea el sa credem. Ca e doar un batranel inocent si naiv… NOOOOT!

    00
  16. despre mineri numai de bine huh? unde sunt acei mineri care au vandalizat,agresat,omorat?? Miron Cozma trebuia sa infunde puscaria pana la moarte pentru tot ceea ce a facut…si ma doare-n cot de Iliescu dar pana una alta nu-i niciunul breaz, bai da` nici macar unul care sa iubeasca oamenii din tzara asta , si oamenii din tzara asta nu se iubesc nici ei pe ei , nu le place sa respire aer curat , defriseaza paduri , arunca gunoaiele pe unde le vine si cel mai bine ar fi ca oamenii din tzara asta sa se respecte pe ei insisi :P

    00
  17. NOU
    #17

    tot ce imi vine acum in minte cand aud „Iliescu” e ranjitul lui spre toate camerele si toti fotografii…

    00
  18. E uimitor ca lumea inca crede ca revolutia a fost facuta de popor . . . ca ce era inainte era numai rau si ce a urmat a adus numai bine . . . Din cand in cand o schimbare e necesara si asta sa intamplat si in ’89 (cu putin ajutor din partea lui Iliescu) si in cateva randuri cu ajutorul minerilor si al lui Cozma . . . In concluzie : Dati tricoul cu Che Guevara jos inainte sa ii injuri pe cei ce au schimbat guverne in Romania !

    00
  19. Nu va pati nimic. Nimeni nu stie ce s-a intamplat in `89-`90. Au trecut 20 de ani si misterul revolutiei inca mai exista.

    00
  20. Se stie ce s-a intamplat in 89 si dupa…
    Normal ca pentru gasca asta de criminali revolutia a inceput in 22… Atunci le-a fost usor sa puna mana pe putere, dupa ce Stanculeascu a suit dictatorii in elicopter.
    De ce nu raspunde in justitie Iliescu pentru fapta de a fi numit pe tradatorul de neam Militaru ca ministru al apararii, al apararii puterii pe care pusesera ei mana.
    Iliescu ar trebui sa raspunda pentru crimele lui Militarui…
    Militaru a fost numit ca sa faca disparute din arhiva secu’ dosarele de tradatori ale emanatilor, de turnatori kgb.

    Biata Romanie, cu Iliescu si corbii (!!!) lui la putere, bieti romani, vai voua daca ati uitat ….

    Ceausescu a fost executat pentru ca stia de dosarele lor de tradatori si probabil de frica Moscovei nu i-a dat deoparte… Moscova s-a razbunat pe el prin tovarasul Iliescu.
    Chiar si la Targoviste, Ceausescu ii spunea maiorului Iulian Stoica, cel care i‑a asigurat paza, intre 22-25 decembrie ’89, in cazarma-abator: „Nu stii ca Iliescu e spion sovietic?”. „Stiam de cazul lui din dosarul si .
    Cativa din serviciile de informatii au inteles pericolul ciumatilor rosii, dar nu au mai avut ce face.

    In cartea „In sfarsit, Adevarul”, lansata ieri la Biblioteca Centrala Universitara, fostul general Victor Stanculescu (degradat de justitie la rangul de soldat, ca urmare a condamnarii sale la 15 ani de inchisoare pentru crimele de la Timisoara) face primele dezvaluiri despre Ion Iliescu si fortele sovietice din spatele lui.
    Iliescu se simte linistit cu dosarele tradarii distruse, cu doasarele „studiilor” lui la rusi, cu dosarele generalilor tradatori disparute…
    Poate va urma si surpriza reaparitiei acestor dosare si sa speram ca Iliescu va fi in viata sa-si vada nermernicia crimelor pe care a incercat sa le acopere…
    Viata lunga Iliescule… umbrele trecutului nu iarta…
    Cautati KGB, GRU, ILIESCU…

    http://downloads.members.tripod.com/~Fratiile_de_Cruce/ion-iliescu.htm
    Iliescu nu stie ca cineva scotoceste prin arhivele kgb… si vor iesi multe la iveala… De ce credeti ca-l uraste de moarte pe Basesecu? Cum credeti ca i-a picat emanatului sef cand i-au fost aduse la cunostiinta capetele de acuzare?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.