ce poa’ sa mai zica franţuzu’?

Dom’ne, am impresia ca erau mai multi olandezi pe teren…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Cum Olanda a castigat acum avem mai multe sanse de calificare in sferturi. Sa dea Domnul ! :)

    00
  2. Putem pierde cu olanda cu 2 goluri daca fr si it fac egal.
    Rau e sa fii trist dupa ce ai facut egal cu Italia.. dar totusi… daca dadea mutu penalty-ul ala, acum eram pe strada si sarbatoaream calificarea ca nu cred ca ne batea Olanda cu 3 goluri in ultimul meci.

    00
  3. NOU
    #3

    Daca Olanda s-ar lasa „invinsa” de Romania am avea celemai multe sanse de a ajunge in semifinala daca nu chiar in marea FINALA. sa speram… SPERANTA moare ultima!

    00
  4. io pariez 10 mii ca rezervele olandei nu fac figuratie cu noi

    adica ne bucuram degeaba pt victoria olandei, trebuie sa speram mai bine intr-un egal intre fr si it.

    00
  5. @Marius – Putem lua si noi 3 goluri cu usurinta de la Olanda. Si Franta si Italia au luat bataie de la Olanda prin 3 goluri diferenta. Ce te face sa crezi ca noi nu putem lua? Ca vrem sa recunoastem sau nu, nu ne putem ridica la nivelul Frantei sau Italiei. De data asta pot sa zic ca am avut norocul de partea noastra.

    Oricum acum Olanda este ca si calificata si sper (speram) sa nu ne dea si noua omorul :) Nu prea mai au niciun interes acum dupa aceste victorii.

    Sper sa ne calificam in sferturi.

    00
  6. Hai Romania…

    dupa un egal cu franta..un egal cu italia…merge si o victorie cu olanda :D

    00
  7. Cred ca ceri prea mult de la ei P3psyblue cu toate ca n-ar fi rau :)

    00
  8. True. moxx are dreptate: si rezervele Olandei or sa ne calce in picioare. Au o pofta de joc magnifica. O sa ne dea, sa ducem… :)

    00
  9. @Turambar: hai mah, fiti optimisti. mai mult de 6 zero nu are cum…

  10. da, da, cum ne-o dat si francejii si italienii cate 3 fiecare…cum ziceau unii
    si cum au reusit sa ne dea atatea (zero) goluri in preliminarii

    00
  11. daca Olanda ne da meciul , ne luam de mana cu ei si iesim din grupa . Si daca amandoua echipele ( Romania si Olanda ) trece de sferturi , unde vor da cel mai probabil de Spania , respectiv Suedia , in semifinala se va repeta duelul de marti . Si eu cred ca le convine sa joace o semifinala cu Romania decat cu Italia sau Franta :)

    Si ne putem califica si cu 2 pct , dar sa nu pierdem la mai mult de 2 goluri , iar Italia – Franta sa se termine egal :D

    eu zic ca avem sanse maricele :)

    00
  12. In calificari romania a facut un egal si o victorie cu olanda, deci nu e imposibil. Apoi Van Basten nu e tampit sa-si puna cei mai buni jucatori cu romanii care dau la gioale intr-un mod oribil.
    Sau calificat, se vor odihni si vor juca cu rezervele. Oricum daca romania vrea sa-si fructifice sansele trebuie sa joace la victorie fara sa se gandeasca ca vor plimba mingea de acord cu olandezii.

    00
  13. Taceti ma din gura, fiti si voi optimisti! Orice e posibil nu inseamna ca daca si-au luat-o italienii si francezii o sa ne-o luam si noi

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube