Trilulilu evaluat la 2.5 milioane €

Ce anunţa Fluture azi noapte confirmă Sergiu azi: Trilulilu SRL are un acţionar principal francez, în persoana lui Alexis Bonte, cel care cumpăra acum câteva luni 10% din firmă.

Prin intermediul unui vehicul de investiţii deţinut de familia sa, dl.Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Astfel, Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie. Trilulilu va funcţiona în continuare sub forma juridică de S.A.

Ce înseamnă asta?

  1. membrii fondatori au rămas fără bani şi era imperios necesar să mute fileserverele în România, lucru care costa mai mult decât îşi puteau ei permite.
  2. boom, regia prin care îşi vinde trilu bannerele, dă rezultate.

Trilulilu a trecut azi pe locul 4 în trafic.ro.

update: maistrul Fluture vine cu calculele.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. mai zoso…daca tot scrii asa mult cum de nu stii ca „imperios necesar” este pleonasm? …

    00
  2. 1. poate da
    2. esti sigur :) ?

    00
  3. motivul pentru care suspectez asta e ca francezu nu e bou sa preia proiectul daca nu se pot acoperi macar cheltuielile.
    al doilea motiv e asta https://www.flickr.com/photos/sergiubiris/

  4. @orlando: nimeni nu e profet in tara lui. poate pulsezi cu 500€ la salariu, sa ma mut langa vecinu fluture :)

  5. @orlando: sergiu si-a luat audi din salariul lui de la trilulilu :)

  6. greseala ca au vandut mai mult de 49%

    00
  7. NOU
    #7

    Youtube in varianta romaneasca. Bravo celor care au conceput brandul si au reusit sa se si impuna. Mai au de munca, dar totusi bravo lor.

    00
  8. 2 nu cred :D 1? … nu stiu

    00
  9. da bai zoso, chiar asa, ce ne dai subiecte din astea plictisitoare, baga un porn ceva ca fanii nu vor spamuri, val voici sau achizitii de 2.5 mil euro

    a, si vezi ca ai deja 2 useri care pun in discutie punctul 2 :)

    00
  10. zoso, daca taceai filosof ramaneai, sunt sigur ca Sergiu si-a luat A4-ul exact cu banii din publicitate cand Alexis a platit o cifra mare pt a deveni actionar majoritar :)

    00
  11. ok, fie ca tine :)

    00
  12. Identificati dobitocul fara pic de matematica in cap – nu stiu cine a dat informatia primul, dar si cei care au preluat-o nemestecata sunt la fel de dobitoci. Deci:

    10% din site valora acum cateva luni 100.000 de euro.
    41% valoreaza acum 300.000 de euro.
    (Deci valoarea a scazut.)
    Si cum PLM daca 41% fac 300.000, 100% face 2.500.000 ?

    N-ai cu cine, dom’le. Niste tzarani.

    00
  13. @fifi,
    eu am inteles ca francezul a facut o investitie de 300k eur, nu ca a platit banii astia pentru 41% din actiuni. Sunt 2 lucruri diferite.

    00
  14. formularea este luata din comunicatul de presa care putea specifica lucrurile mai clar. Sau poate asta a fost intentia… :)

    00
  15. conceptul, proiectul sau serverele valoreaza 2,5 milioane sau toata firma care poate mai vinde si crocodili in rate…trezirea daca mai spuneti de cateva ori ca triluliu valoreaza atat, vom avea in online numai pui de crocodili care vor face acelasi lucru cu trilulilu..ce se intampla cu acest proiect pare ok privit din afara, dar nici asa 2,5 mil… ce naiba sa fim seriosi

    00
  16. nu eram si eu francez… :lol:

    00
  17. sergiu, deci tu zici ca Alexis v-a dat la fiecare cate 200.000 EUR (x5) si a mai bagat 300.000 EUR in firma?

    00
  18. OK, asta voiam sa stiu… Te superi daca nu te cred?

    00
  19. Am senzatia ca este vorba despre o banala maniplare si se asteapta probabil ca agentiile de publicitate sa zica fuck, ce valoros e site-ul asta, hai sa sarim cu campanii de mii de euro, acolo e de noi! Dar eu cred ca prin aceasta stire incurajeaza dezvoltarea asa cum am spus mai devreme a micilor crocodili fara coloana vertebrala care in dorinta de a ajunge la 2.5 mil de euro vor strangula online-ul cu astfel de proiecte.

    00
  20. Deci sa inteleg ca voi ati vandut 51% din trilulilu la francezi ? Off doamneee cand credeam si noi ca avem ceva cu care sa ne mandrim …. Pe langa toate acestea o crestere asa de spectaculoasa de la 1mil euro la 2,5 mil euro mi se pare foarte foarte mult. Si nu vad investitia voastra …situl merge intr-un hal fara de hal …. oricum siteul-tau.com o sa va ajunga din urma zic eu ….go go

    00
  21. @zoso: Fluture a interpretat gresit. N-am fost nici eu destul de coerent in comunicatul ala, e drept. Vanzarea a fost de 41% pentru ~1M Eur. 300.000 au fost investiti separat de asta.

    00
  22. @Fluture: da. Adica aproximativ, pentru ca nu a fost vanzare pro-rata. Fiecare a vandut cat a vrut pana „s-au strans” 41%

    00
  23. @Sergiu, hai ca ti-l arat si eu pe al meu:)) Apropo, am vazut ca sunt 7 actionari, a mai intrat cineva? Ca parca erati 5+1. Cat a luat cel care a venit?

    00
  24. @Sergiu Biriş: deci alexis a luat inca 2% si fondul 51%. nice.

    /me ii face discret cu ochiul lui fluture

  25. @Fluture: e dreptul tau. Lucrurile astea pot fi verificate. Daca nu puteau fi verificate, poate nu zicea nimeni nimic. Extrasul de cont oricum nu ti-l arat, asa ca poti sa crezi ce vrei :))

    00
  26. Success si la mai mare.

    00
  27. @Fluture si @Zoso voi nu aveti alta treaba sau va ofticati asa tare pe succesul omului?
    Are 3 milioane de unici pe luna? DA. e pe primele locuri? DA. Atunci de ce nu ne bucuram ca a luat bani de la francez? Este tipic pentru romani sa fim circumspecti si sa dam repede in cine incearca sa faca ceva. Cred ca la straini o asemenea stire se lasa cu petreceri si laude nicicum cu o ancheta amanuntita cu gandul ca „poate il prindem cu ceva ca sa il facem de cacao”. Eu zic sa lasam pe Sergiu cu milioanele lui si sa ne apucam de treaba sa le facem pe ale noastre.

    00
  28. Foarte fain ca a ajuns la valoarea asta, dar hai sa nu dam tot fracezului, ca in Romania asta a noastra tot ce avem noi, dam.

    00
  29. Comentariile 32 (manutza) si 33 (zee) sunt geniale. Bravo baieti! (cu mentiune speciale pt #33, care pare sclipitor)

    00
  30. NOU
    #31

    pacat ca ati vandut asa de multe actiuni unui francez.:P
    trilulilu a crescut spectaculos si cred ca peste un an ar fii valorat mult mai mult.
    http://www.palconivalentin.ro

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.