Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Sfinte Sisoe ! Deci daca iese Oprescu primar, eu ma las de meserie ! Las-o doamne iarta-ma .. aia de-l voteaza chiar nu gandesc?ce treaba are el cu administratia?

    00
  2. Credeati ca show-ul mediatic pe care l-a facut Oprescu cu „Ma lasi mami sa candidez si eu?” a fost degeaba? Nu stiu daca o fi fost real sau pus frumos in scena, dar si-a facut efectul.

    As paria multi bani ca Oprescu o sa fie noul baron de Bucuresti. Ramane de vazut daca din primul tur sau nu.

    Oricum, priviti si partea buna a lucrurilor – daca pastreaza obiceiul predecesorului de a-si folosi afacerile in folosul comunitar, strazile Bucurestiului o sa fie spalate si dezinfectate zilnic, traficul va fi restrictionat la orele de vizita, iar trecatorii vor purta toti halate albe :D

    00
  3. Mai bine sa votam cu outsiderii, ca sa mai se schimbe mafia ca de astia ne-am plictisit. Sa mai fure si altu` domne`, sa se dea la toti

    00
  4. 60% vor vota? mi se pare mult :)

    00
  5. lol. suntetzi interesatzi de sondaje, care va sa zica. zoso, te credeam blogger serios…

    :) :p

    00
  6. Sa vezi cat de tare va fi innebunita, curand.

    00
  7. NOU
    #7

    daca e stramb ca basescu … din cauza asta il voteaza lumea

    00
  8. Mie nu-mi place deloc cum se prezinta dom’ doctor:
    uitati-va la afisele in care apare oprescu: in ce hal arata …. este urat si dizgratios Superioritatea cu care priveste si degetul acela ridicat.. parca ar vrea sa insemne altceva nu un simplu deget ridicat.. si la asta nu ma refer la partea cu numarul 1. Soferii se prind ;)

    00
  9. foarte tare chestia cu flickr leech.. numai ca nu merge cautarea dupa user.

    00
  10. NOU
    #10

    Oprescu este favorit pentru ca este favoritul oamenilor cu bani..astfel spera sa castige capitala cu bani murdari….astfel crede ca pacaleste omul de rand..gresitit domnilor,Oprescu este preferat in sondaje doar,pentru ca sunt comandate de el, nu si in cursa electorala.
    Treziti-va bucuresteni !!!

    00
  11. Ee aia cu e(foarte)ok.ro nu zice nimeni nimic? :)

    00
  12. Casele de pariuri au introdus in oferta lor si parierea pe viitorul castigator la primarie :) Tot oprescu este superfavorit si Blaga la mare distanta in opinia lor.

    00
  13. NOU
    #13

    Oprescu a fost pe locul 1 in toate sondajele. Ca acum unii incearca sa mai traga de el in jos ca sa justifice rezaultatul unei fraude, asta e altceva.

    00
  14. mi se pare foarte eOk sa faci tracking (si) la continutul embeded/widget pe care altii il incarca de la tine.

    (oricand poti monetiza site-ul + widgeturile. so, daca spui ca ai PI afisari, TZ unici, samd pe toata nisa (ori domeniul: ascultatori muzica gratis) + widgets atunci chiar ii ai; spre deosebire de mamaOmida & co, care iti da afisari dar nisa nu e nisa ci e nisa + juma de cartier, culori pestritze)

    same, same, but different :-)

    00
  15. let the show begin!

    00
  16. si pe cine ati vrea primar? Pe Blaga? ala e un papagal la fel ca Basescu si Boc. Decat Blaga mai bine Oprescu.

    00
  17. bai ce fain ar fi sa castige oprescu, sa le dea peste nas la toti analistii.

    00
  18. In conditiile actuale e chiar periculos sa castige primaria un candidat fara experienta sau fara sustinere politica sau cu „ba pe-a matii” in gura. Din….. multe motive.

    00
  19. chiar daca e favorit, nu poate sa castige din primul tur

    00
  20. @Zoso: cer „drept la replica” … pentru NuMergLaVot.ro :) ca nu il vad sub primul din lista ta :)

    00
  21. NOU
    #23

    Mda, si cine sa castige atunci? Blaga? De parca nu ne-au ajuns 4 ani de furturi pe fata din partea domnului Videanu si a partidului din care face parte. Oprescu are o cultura si are meritul de a fi fost permanent in contact cu oamenii. Vb unor oameni simpli, cand Oprescu salva vieti, Videanu punea borduri peste borduri.

    00
  22. incredibil citi oameni cred ca, daca iese unu’ sau altu’ va fi mai bine.
    aiurea. fie oprescu, fie blaga, fie oricine, bcurestiul are o singura sansa: bomba atomica! pina atunci: sa ne bucuram impreuna de gropi, praf, zgomot, trafic, claxoane, mitocani, manelisti, promisiuni si vorbe aiurea pt idioti.
    desigur: cine nu voteaza nu conteaza, asa ca mergeti toti la vot.!

    00
  23. Zoso, nu pot sa cred ca in perioada asta, atat de bogata in evenimente (vezi Gay Fest, campania electorala etc), tu scrii atat de rar si pe fuga. Give me something to read!

    00
  24. NOU
    #26

    @radu: ce insinuezi?

    00
  25. @Detinatorul Adevarului Absolut: Pai ce doriti? Suntem o echipa tanara, dinamica, si insinuam ce vreti, in orice domeniu si oriunde, cu maxima seriozitate! Contactati-ne!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube