Bazar Publishing

E o firmă care editează DailyBusiness.ro, o prezenţă online relativ decentă. Printre altele, mai editează şi FrontNews.ro. Un site al cărui redactor a vrut să îmi ia azi un interviu. Nimic ciudat, până aici.

La RNC, domeniul frontnews.ro apare cu adresa de mail a lui Val Voicu. Care declară:

Val Voicu Says:
May 9th, 2008 at 9:21 pm

O
nu-ti bate capul cu marca de biscuiti zoso. Ceea ce nu pot sa inteleg este:
oare fiat, heineken chiar vor sa aiba reclama langa sex-shopul de la aceea adresa urat mirositoare. Chiar nu-si dau seama ca individul e un fel de vadim-tudor al netului in fata caruia toti pr-istii slabi de ingeri se baga in seama.

După care ne spune că:

Val Voicu Says:
May 10th, 2008 at 9:03 am

scuze de confuzie orlando.
mie teama ca lui zoso nu ia spus nimeni pana acum ca isi castiga existenta mancand rahat intocmai ca tribunul.
Exista acum in pregatire (dar nu pot da f. multe detalli) un proiect de delimitare a ‘internetului serios’ de baietii astia care cred ca daca au invatat sa injure si sa faca glume de constructori si mistouri ieftine sunt marci de cartier acum.
din pacate libertatea de exprimare naste si persoane de genul asta.
important e ca stim sa facem diferenta cand un bloger ia 100 de e ca sa scrie prostii..

Greselile de limba română nu îmi aparţin. Ele sunt ale liderului retelei AdEvolution, Vasile Voicu, un om care face campanii şi siteuri pe internet.

Se bagă în seama toti piariştii slabi de înger? Hai să nu dăm nume, dar daca la Audi şi Fiat sunt piarişti slabi, mă întreb cum sunt la ăia care bagă reclamă pe feminis.ro.
Şi intrebarea care ne doare este: redactorii frontnews si Dailybusiness sunt şi ei slabi dacă mă bagă pe mine în seamă? Ca analfabeţi (ca şeful lor) nu par a fi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. NOU
    #1

    Cum se defineste „internetul serios”?

    00
  2. @radu: valoare dubla pentru interne. iread2.ro.

  3. Nu aveam nici o parere despre Val Voicu pana acum, dar acum mi-am dat seama ce varza e. Cap sec. Nu stiu cine poate sa faca afaceri cu oameni care au iesiri din astea. Cred ca de asta suntem unde suntem. Rusineeee.( si ma gandeam sa colaborez cu adevolution).

    Astia au impresia ca internetul e al lor (vezi „delimitare a internetului serios”). Tataie lasa-ne. Apuca-te de agricultura.

    00
  4. ba da’ asta e terminat? Inteleg, n-ai o treaba cu romana, dar las-o-n sangre, cat de prost sa fii sa mai si faci comunicate a.i. sa vada tot poporul cat de frant esti?

    00
  5. Tipul ala cred ca a facut meditatii la limba romana cu Vanghelie sau Adriean Videanu.

    00
  6. Proiectul de care vorbeste Val Voicu este un agregator de feed-uri al unor blog-uri serioase, bineinteles.

    00
  7. Bine ca nu te-au rugat sa bagi blogurile feminis.ro in blogroll :D

    00
  8. O sa fie mai bun ca iread.ro, cred eu. In partea de sus vei avea posibilitatea sa selectezi ce continut vrei sa apara, prin bife. Vor fi si doua butoane: Salveaza si Canceleaza. Imediat sub asta vor fi niste „ferestre” asa, mai mici, pe care vei putea sa le muti de colo-colo, sa le inchizi etc. In mijloc va fi o fereastra numita „Vremea” cu un buton „Seteaza sus”.

    Un alt plus fata de ce se exista acum pe piata va fi horoscopul personalizat (pe zodii, sex, perioada zilei etc) cu tot cu „compatibilitate intre zodii” si un calculator de compatibilitate pentru nume.

    Totul original!

    00
  9. exista si http://www.globber.ro
    il folosesc si este foarte tare

    00
  10. Salut.
    De acod cu cele spuse, cu o mica rectificare.
    E Valeriu Voicu, nu Vasile.
    Asta ca sa fie postul in conformitate cu realitatea.

    00
  11. Lol, asa ma amuza oameni care-au aparut ca ciupercile pe internetul romanesc, si acum 10 ani frecau pixul pe hartie cine stie pe unde. Ce e trist e ca banii sunt la ei, si produc verze peste verze. Si ce e si mai trist e ca incearca sa manipuleze, comparand delirul unui dement ca Vadim cu o exprimare dura, dar argumentata.
    Nu incerc sa iau apararea lui zoso (care e oricum cam bagabont, dar macar stie ce vorbeste, de cele mai multe ori – exceptie facand filmele!), dar mult prea multi se dau specialisti in internet, si sunt pielea pulii-n parohie.
    Respect pentru tipu ala de la hotnews care-a venit sa ia apararea sora-sii. One of the few real feedbacks. Nu comentez cine are dreptate, dar lumea uita ca mai trebuie sa aduci si argumente ca sa fii credibil.

    00
  12. l-am vazut la o prezentare.
    vorbeste precum scrie.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.