Zoso şi ElectroFun.ro fac cadou periuţe de dinţi

Cu ocazia zilei Femeii, ElectroFun.ro in colaborare cu zoso.ro va ofera 3 periute electrice de dinti.

Pe parcursul a 3 zile (luni, marti, miercuri) voi organiza cate un concurs pe acest blog, concurs cu tema "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste". Ea poate fi in forma unei fraze, unei poezii, unui clip, unei imagini (de autor). Castigatorul (desemnat de catre mine) va fi anuntat la sfarsitul zilei, urmand sa trimita detaliile la care sa ii fie livrata periuta la concurs[at]electrofun.ro.

Detaliile tehnice ale periutei

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. iubita mea, desi-mi mananci sanatatea si zilele si ma chinui precum ma chinuie caria de la maseaua aia stricata, desi esti la fel de inteligenta ca maseaua mea de minte, desi esti frumoasa precum dintii mei ingalbeniti, sa stii ca te iubesc mai mult ca ochii din cap, mai mult ca dintii din gura!!!

    00
  2. Stai putin! De ce m-aş spăla pe dinţi cu o periuţă electrică? N-am înţeles niciodată chestia asta. O declaraţie, ai spus… deschide gura şi închide ochii, iubito. Vei auzi un bâzâit insuportabil, gura ţi se va umple de spumă, gingiile te vor ustura puţin, te voi gâdila involuntar pe limbă. Ţi-a plăcut? Asta e în loc de banalul te iubesc. Acum fă bine şi clăteşte cu multă apă…

    00
  3. O fraza. Un cantec. Doua soapte. Buzele noastre se ating. O clipa. Un sarut. Lumea se clatina. O eternitate. „Te iubesc!” spune ea. „Te ador!” soptesc eu. Un fior. Inca o clipa. Alt sarut. Ceva s-a schimbat. „Eu?” ….Nu. „Tu?”…. Nu. Noi? ….. poate. Un fior. Rece. Un sarut. Rece. O imbratisare. Rece…..

    00
  4. Doar cu doi ochi caprui, o camera, un pat, patru maini si 1 an de toate astea. Cu zambete si incruntari si amintiri si „spoon” si muscat si zgariat si „-ce-ai? -nimic!” si sarutari si filme si priviri si multe alte lucruri care inseamna tot atatea borne kilometrice si tot atatea „te iubesc”!

    00
  5. destul de fun,la declaratie de iubure o periuta:))anyway,ma bag,n-am ce face.

    draga iubitule.
    ti minte cand am mers la sinaia?sau cand ne plimbam pe malul marii?da,genul ala de momente cand eram numai noi doi,si restul lumii undeva departe de tot.stiu ca oricate te iubesc-uri ti-as zice sau cate apusuri ai vedea cu mine,totusi,cea mai mare ofranda a iubirii mele cred ca este sa te las o saptamana cu baietii la munte,fara sa intreb cand vii>ce ai facut acolo.so here you are,asta e declaratia mea de dragoste.si acum si un „te iubesc”…asa,ca sa imi satisfac eu un capriciu,nu ca pt tine ar conta.pup:)

    >este ironica,stiu ca nu e clasica gen „noi 2 ne impletim firele vietii cu panglicile iubirii”dar chiaaaar ma plictisesc:D

    00
  6. ia sa imi pun eu talentele de poet in evidenta sa vedem ce iese
    „Tii minte cum cu greu ti-am spus
    Ca te iubesc si mi-ai raspus
    Cu acelasi glas si bucurie
    Ca grea ar fi viara fara mine
    Tu stii ca pentru tine fac orice
    Oricat as vrea nu pot sa insel
    Nu pot sa stau cu gand departe
    La tine vin si in vis , in noapte
    Esti raza mea de soare
    Pe acest pamant ce fara raza moare ”

    Mda ..am bagat si niste chestii mai cu subanteles…

    00
  7. super creatia ta, dmad! :)

    00
  8. Deci, te iubesc.

    00
  9. Creatia mea :)

    00
  10. Mersi Oana. :)
    Si inca o poza care dovedeste ca are legatura cu Ziua Femeii (Ziua Adolescentei, in cazul meu :)):

    00
  11. castigatoare: Adriana, mesajul n# 4.

  12. periutele de dinti asigura o buna dispozitie pe timpul zilei si a noptii

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube