prima amendă pentru spam

Urban si Asociatii SRL este prima companie din Romania amendata pentru expedierea de comunicari comerciale nesolicitate sau „spam”.

detalii la Victor si in ZF

Deci se poate!

spam,justitie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. stii morala aia cu 90% din spam e facut de 10% din spammeri, nu?

    00
  2. loool. cu ce spam i-au prins. cu pliante in cutiile postale… :)

    00
  3. Eh era si cazul. ai foarte mare dreptate „thestick”

    00
  4. Fiind primii amendati au parte de cea mai mare expunere. Cel mai mare spam posibil. :))

    00
  5. NOU
    #5

    E sutpid, aberant, si devine cat se poate de penibil! Sunt altii care fac spam de ani de zile, si nu patesc, si ceva imi spune ca nu vor pati nimic! De ce tocmai Urban News?

    00
  6. Daca te intereseaza niste mostre de „spam” postal de la urban si Asociatii am eu cateva. Din punctul meu de vedere ce fac ei este mult mai grav. Dar nimeni nu se sesizeaza. Vreau sa spun: scrisori de amenintare, simulacre de plangeri penale [fictive bineinteles] trimise in cutiile postale ale bietilor oameni. Si fac totul cu sistem si cu baze de date frumusele.

    00
  7. Am trait sa vad si in Romania o amenda data corect! La mai mare!

    00
  8. @Adrian Paduraru: tinere, daca eu viu si iti aplic o lovitura de lopata la cap care te trimite in lumea dreptilor nu e asa ca ar trebui sa fiu iertat pentru ca altii fac asta cu mai mult drag si spor?
    de ce tocmai Urban News? uite asa! Si pentru ca au fost prinsi probabil. hahaha

    intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui matale easte: „de ce NUMAI Urban News?”. Sper sa mai auzim de „spameri” bagati la apa, it’s about time.

    00
  9. era timpul…total de acord, la mai multe!

    00
  10. am primit spam de la urban, am trimis mail de dezabonare,iar spam-uri, ma dat copy/paste la lece sa citeasca si idiotii de la urban si amenintarea cu instanta si reclamarea la autoritatile competente in cazul in care se mai primesc spam-uri pe adresa mea de la ei. surpriza mi-a fost spart contul de mail si trimise mesaje celor din lista sa nu mai trimit io amenintari(pe mail) ca dau in judecata

    00
  11. Foarte bine … si la mai multi, e tara plina asa numitii blogari care in lipsa de activitate isi revarsa frustrarile, iar cand nu o fac, copiaza cu nerusinare de la alti.

    00
  12. Se pare ca au pus gand rau la toate siturile care au scris despre ei. Ai grija Zoso, esti si tu pe lista lor :D

    00
  13. Ia uitati ce am primit eu pe mail:

    Subject: Salveaza Bucurestiul!
    From: „Gheorghe Dinu”
    IP: 212.93.137.213

    Avocatul Dinu Gheorghe, are o carte de vizita impresionanta care-l recomanda pentru demnitatea de Primar-General. Este doctor in dreptul comertului international, si singurul specialist in drept european si drept comunitar dintre cei 17 candidati. Nu in ultimul rand este singurul candidat angrenat in proiecte de interes social, cultural si european, proiecte pe care le aplica cu succes de cativa ani.

    Este specializat in Franta in justitie, administratie si politie comunitara si preda in calitate de conferentiar si sef al catedrei de drept public la facultatea de Drept si Admnistratie Publica. Daca ceilalti candidati au indeplinit unele responsabilitati administrative de interes national, avocatul Dinu Gheorghe a avut ocaza sa puna pe picoare de la „O” doua structuri de interes guvernamental, structuri care astazi functioneaza de minune.

    Alegerea avocatului Dinu Gheorghe va marca si sfarsitul scandalurilor si luptei de orgolii dintre fortele politice care se cred importante, care isi vor pune piedici reciproc de ciuda ca nu a castigat candidatul celeilalte. Este momentul ca bucurestenii sa puna stop circului si vendetei irationale.
    Pentru mai multe detalii: https://gheorghedinu.wordpress.com/
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Daca nu esti din Bucuresti, redirecteaza mesajul catre un bucurestean.

    Asta unde se poate reclama? Sau dat fiind ca este politic e permis?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube