pe cine mai banăm azi

#cirip
deny from 89.45.171.37
#blogfest
deny from 66.197.98.188

cirip.ro nici nu s-au lansat bine şi mi-au şi făcut cont. Conţinutul meu, linkurile lor, trai neneacă pe spinarea altora. „zoso’s blog” cu link către cirip.ro. titlurile însemnărilor cu link către ei…content nu glumă.

blogfest.ro e un alt agregator original, care fac acelaşi lucru.

Luaţi-mi feedu’, nenică!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. caracteristic. hai sa strangem content, spamam google, indexam 10000000000 de pagini, si dupa aia anuntam ca ne retragem din asa ceva, pentru ca internetul trebuie sa se dezvolte. si totul pe spinarea prostilor de bloggeri

    00
  2. Astia de la cirip au bagat un menu copiat dintr-un totorial ( link )

    00
  3. NOU
    #3

    Buna, Zoso,

    Nu ti s-a creat cont pe cirip.ro, ci utilizatorii se pot abona la RSS-uri
    pe care sa le urmareasca online – cirip are deci si facilitati de
    agregator – si in cateva zile si prin IM / SMS. De la aceasta idee de fapt
    am plecat, sa se poata urmari RSS-uri si prin SMS.

    Spre a nu fi probleme cu indexarea fragmentelor din itemi, un feed poate fi vizualizat numai dupa intrarea in cont.

    Bineinteles, daca nu esti de acord, pentru blogul tau nu vom lasa acest
    tip de monitorizare – te rog sa-mi spui.

    Pavel, este un exemplu de meniu pe care oricine il poate folosi, nu?

    Numai bine,
    Carmen

    00
  4. jur ca nu mai scriu despre mustar, numai sa nu ma banezi :P

    00
  5. blogfest.ro fura de la toti! toti din cei care ii citesc au articole acolo fara permisiunea lor, alora nu le pasa, eu mi-am regasit articole acolo, mi-a cerut cineva acceptul?! bineinteles ca nu!

    00
  6. NOU
    #6

    Pavel, care e problema că şi-au facut meniul după un tutorial?

    Din experienţă proprie, atunci când vrei să faci ceva şi nu ştii cum cauţi în primul rând pe google. Dacă ceea ce găseşti este ce îţi trebuie copiezi pur şi simplu. Dacă este doar apropiat de ce îţi trebuie mai faci ajustări pe ce ai găsit sau cauţi mai departe. Dacă chiar nu găseşti, inventezi roata.

    P.S. Internetul înseamnă pentru unii reusability iar pentru alţii conţinut proprietate personală pe care alţii îl fură. Şi aici mă refer strict la implementarea meniului nu la feedul lui Zoso. :)

    00
  7. Hai lasati-ma.. faci asa un site de mare amploare.. chiar nu au gasit niste design-eri sa le faca un meniu unic?

    00
  8. Si eu am probleme cu BlogFest.ro .Le-am zis de dulce si nu s-au suparat ca blestemele mele arau la ei pe front page…

    00
  9. Dragut designul, repet intrebarea, cat de sadic poti fi sa faci treaba asta pe continut romanesc? Baietii astia chiar nu vor sa faca bani.

    00
  10. NOU
    #10

    Care-i ideea cu meniul unic? Nu se mai poate da click pe el daca nu e unicat?

    00
  11. @Pavel: Ii vai de capul tau. Pui o chestie pe blog, si daca la cineva ii place si o folosete sari cu papagalu ? Unde ti capu ?

    Vorbesti de site de mare amploare ? Care amploare mucisor ? Ii vezi campanii publicitare la TV, presa scrisa, sau chiar pe alte siteuri … Nu prea cred. Iar ai dat kix. Dute si lasa-ne !

    00
  12. Ce mizerie, blogfest ăla… Ce faci în situaţia asta?

    00
  13. Pavel, atunci de ce ai postat tutorialul la tine pe blog ? Nu asta e scopul, sa il foloseasca cineva ? Că presupun că nu l-ai postat doar asa aiurea ca să mai faci un post în plus. Şi care mare amploare ? Site-ul momentan abia are cateva sute de vizitatori pe zi.

    00
  14. Ati sarit repede pe saracii oameni! Probabil ca sunt la inceput! Nici nu auzisem de ei! :)) Paote ca testeaza piatza…. poate ca o sa faca imbuntatiri?! cine stie?! Sunt curios cum o sa arate peste 2 luni.

    00
  15. some1, eu am ce face, ban din htaccess. tu nu prea.

    carmen, una e sa se faca asta si alta e ca tu sa faci content pe continutul meu. nu crezi?

  16. Bine, atunci fac scandal :)

    00
  17. macar de ar fi fost limitat la twitter si fara mizeria de agregare.
    si parca totusi si atunci era o clona inutila.

    00
  18. slimr, n-am nimic impotriva agregatoarelor decente. dar cand linkul catre „zoso’s blog” e cirip.ro/user/zoso si catre titlul „pe cine mai banam azi” e cirip.ro/urlciordit, parca nu mai e asa simpatic.

  19. nu faci decat sa le faci reclama

  20. asa… tupeu sa aiba astia ?Nu inteleg, de unde atata tupeu !

    00
  21. @pavel nu am inteles de ce te lamentezi atat Pavel. nu este menu facut de tine sau poate ca este daca detii devthought.com. ai pus singur link pe blogul tau, asteapta sa fii copiat de oricine.
    pe de alta parte de ce ai pus link catre postul tau cand originalul are 1865 de digguri? de unde stii de unde le-au luat? sau esti mai vizitat ca digg? cred ca e suficient ca iti apare linkul pe nickname.

    cat despre moda preluarii rss-ului n-am cuvinte. da, e furat pe fata dar cum altceva nu poti faci dai cu .htaccess.

    00
  22. Ăia sunt acum „în re-construcţie” (sic!). „La cererea publicului”, dacă-ţi vine să crezi… Şi cum adică le fac reclamă? Păi m-au furat, ce să fac, să nu strig hoţii? :-)

    00
  23. eu am facut cerere sa imi adaug siteul acolo , ce nu ati vazut voi e ca ERA link catre siteul original pt a citi tot articolol .

    Anyway acum sa sters si siteul meu , trebuie sa ii contactez iar sa imi adaug blogulul .

    00
  24. NOU
    #24

    Pavel Ciorici, designerii e ofu. :P
    Programatori sa scrie cateva linii de cod gasesti peste tot, cand vine vorba de css-uri sau cateva icoane personalizate fluieri a paguba.

    Cand intrebi programatorul: „Ba ce facem? nu avem designer…” asta de obicei zice „ok…” şi cauta o thema sau ciordeste niste icoane.

    00
  25. Sper sa nu ma banezi si pe mine. O sa te intreb pe e-mail cum e cu agregatoarele alea si cu titlul in link tot spre ele, ca s-ar putea sa am ceva de genu asta la digg.ro dar scoatem si rezolvam, poate atunci o sa il priveti alfel.

    00
  26. Nu stiu cat de deranjanta e faza cu meniul (oricum in mod normal ma astept sa fie macar customizat cat de cat, nu luat asa cu copy-paste), dar deranjant este faptul ca tot apar asemenea capuse de situri care nu fac absolut nimic, nu au nicio valoare in sine, doar folosesc continutul altora. Problema este insa ca prea putini isi mai pun problema de genul „ok, hai sa vedem ce chestii interesante putem scrie, cat de util va fi situl etc.” si merg pe faza „hai sa facem repede bani prin orice metoda. Nu conteaza ca nu suntem in stare sa scriem acel continut de calitate, las’ ca sunt alti prosti de la care sa luam (ca doar e libera informatia pe net, asa zic ei) si restul nu mai conteaza”.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube