ma simt razbunat

Pe Timisoara, la Razoare, un nene cu caşcheta statea lejer si comunica prin statie numerele cocalarilor care treceau pe linia de tramvai. Dupa intersectie, un alt nene cu cascheta ii oprea constiincios si ii taxa.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. gaborii astia…….cateodata imi vine sa le zic cateva vorbe de toate neamurile

    00
  2. se misca treaba? wow! mai urmeaza sa culeaga si javrele de pa strazi si deja cred ca nu mai stau in ro!

    00
  3. La Razoare e cea mai aglomerata intersectie din Bucuresti (si nu zic eu asta fiindca stau aproape, cei care se ocupa de trafic au anuntat-o cea mai aglomerata ), e facuta super prost! In loc sa stea sa amendeze mai bine ar regandi semafoarele alea retarde

    00
  4. frumos asa …lucrul in echipa duce la prosperitate..

    00
  5. Pai cei 1000 de politisti importati din provincie trebuie sa faca ceva pina incepe summit-ul. Bine ar fi daca ar exista un asemenea duo pe toate arterele principale.

    00
  6. trebuia sa le faci o poza, astfel de politisti merita decorati.

    00
  7. kewl. s-o tina tot asa.

    00
  8. NOU
    #8

    in piata victoriei luna trecuta un politist intoarcea din drum pe toti soferii care veneau pe linia de tramvai dinspre mc’donalds buzesti. aia ii faceam semn de mila si sa-i lase in fata…. polistu era neinduplecat. treci la coada! :)) tare de tot.

    00
  9. poate ar trebui adoptati politistii aia si prin militari, unde un dirijor cotidian imi spunea: „si ce sa le fac domne ca trec pe rosu si taie linia de tramvai desi n-au voie? vrei sa ma cert cu ei?!”

    00
  10. NOU
    #10

    pyuric, nu ai ce face, numar de masini este exagerat de mare! nici cu semafoarele semafoarelor nu poti rezola situatia :P insa s-ar putea rezolva cu un pasaj supra teran, sau de ce nu….chiar si subteran. dar ca si autostrazile, metroul drumul taberei, portul berceni… vise muica, vise.

    00
  11. @Pyuric, una n-o exclude pe alta. Faptul ca e aglomerat sau ca semafoarele sunt gandite prost nu da nimanui dreptul sa incalce regulile de circulatie. Bine le face, intersectia aia e o mare sursa de frustrari pt mine vazand ca „smecherii” de pe sina de tramvai sau „jmecherii” care circula pe contrasens nu patesc nimic.

    00
  12. Asa mai da! Hai ca ma simt un pic mai bine stiind ca undeva in romania azi s-a aplicat legea :)

    00
  13. acum vreo saptamana treceam prin Mihailesti (spre Giurgiu) si pe sensul spre Bucuresti era coada de masini; pe sensul meu era liber. Eu mergeam linistit si un distins cetatean de etnie rroma (muriti ba!) venea pe CONTRASENS cu 50 pe ora, il durea in fund. Si am mers normal pana in ultimele clipe, sa vad ce se intampla. Panarama nu a oprit, nu a incetinit si eu tare am avut ispita sa merg inainte pana la ciocnire, numai de placerea de a-l vedea ca o pateste cu politia. Dar intr-o fractiune de secunda m-am gandit: jegosul e plin de bani, are nu stiu cate masini, si eu urmeaza sa stau cu masina in service cine stie cat si tot ca noua nu va fi. Si l-am ocolit, m-am bagat pe marginea drumului desi el mergea pe sensul meu.

    ce e de facut cu astia?

    00
  14. @dan
    trebuia sa analizezi mai profund situatia, vedeai ce masina are el o comparai cu a ta, daca te simteai bazat pe sistemele tale de siguranta o accelerai mai mult pana la un impact mortal pt el iar in cazul tau ti se implinea partial visul „muriti ba!” :)

    00
  15. Porci.

    00
  16. Chiar s-a intamplat asta? Nu-mi vine sa cred! Trec de cateva ori pe saptamana prin zona aia (dinspre militari spre centru, dimineata), si inevitabil vad retardati care o iau pe linia de tramvai. Mai mult decat atat, unii cu jeep-uri intra chiar pe contrasens (pe linia de tramvai din sensul opus). Si de multe sunt politisti in intersectie, dar in afara de a da din maini nu fac nimic.
    M-as bucura sa stiu ca isi mai iau si amenzi cretinii…

    00
  17. Wow! Si ai inceput sa traiesti mai bine, nu, Zoso? Banii aia din amenzile pe care le dadeau baietii constiincios s-au regasit in buzunarele tale. Aerul a fost mai curat. Cainii au plecat si ei, de rusine. Nivelul de trai a crescut. Romania si-a schimbat numele in America.
    Trist… Nu intelegi nimic daca te bucuri cand doi idioti amendeaza niste soferi care nu faceau altceva decat sa descongestioneze traficul (chiar daca fara intentie). Ia imagineaza-ti tu ca, intr-o dimineata minunata, asa cum iti doresti, nimeni n-o s-o mai ia pe linia de tramvai. Asa-i ca o sa stai 5 ore la Plazza, asa cum meriti, asteptand sa-ti vina randul sa treci de intersectie?

    00
  18. Batmanu, exact din cauza unora ca tine se aglomereaza enorm de mult intersectiile – tu chiar ai impresia ca decongestionezi traficul mergand pe linia de tramvai sau chiar pe sensul opus pe linia de tramvai?!?!?? Din contra – din cauza voastra – noi ceilalti stam si asteptam ca voi sa intrati in rand cu noi pe cele 3 benzi ce duc spre academia militara – si uite asa cei care ii respecta pe ceilalti din trafic stau mai mult la semafor ca sa intri tu ca shmecheru’ in intersectie.

    00
  19. Nu-i chiar asa, LB… De acord, cei care se duc pe contrasens sunt niste cocalari idioti (am observat ca BMW-urile, mertzurile si passatele o iau asa, manelistic). Dar din cele trei benzi de pe Timisoara, prima se duce aproape invariabil spre Trafic Greu. Asa ca… ar cam fi loc de trei benzi spre Academie.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.