Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. :)) da` astia cand scriu ceva, nu verifica si ei sursa.. sau scriu asa ca n-au ce scrie?:P

    00
  2. si minciunile tot advertising sunt…

    00
  3. Eu inca mai astept post-ul lui costin cu „gsp depaseste conquiztador in trafic”… Chiar, ca mi-ai amintit, tu de ce nu faci abonare default la notificari e-mail, dupa logica imbatabila a lu` neacostin?

    P.S.: trafic arata altceva.
    P.S.2: merge ca un cur blog-ul.

    00
  4. subscriu la ps2

    00
  5. corect si minciunile tot advertising sunt !

    00
  6. Orlando e tot vs costin. Dincolo de lupta cu gsp e a celor din spatele sitului cu intrebari manelistice ca sa dovedeasca ca isi au si ei rostul prin trust in conditiile existentei mpi. Nici acum nu vad rostul unei divizii separate.
    Stiind metoda de adunat afisari a conchiztadorului ma intreb daca celor cu samponul a caror logo apare pe fiecare tara li s-au vandut afisari (la fiecare intrebare) sau per ansamblul jocului. Daca li s-a zis ca in timpul jocului logo-ul lor apare de x ori in timpul unei partide sau de fapt ca sta acolo de la inceput la sfarsit si tot o afisare se considera fiind aceeasi 3 jucatori in conditiile in care tu ca player nu sesizezi refresh-ul. Minciunile nasoale sunt on mapile de prezentare pe baza carora se semneaza contracte.

    00
  7. provincie? ‘ten gu.ra de mitic

    00
  8. @hihi: Daca „tarile” ar trebui sa inteleg ca sunt „regiunile” pe care apare logoul samponului, unde e legatura cu „refresh-ul” din bannerului din header care practic „il face” utilizatorul la fiecare actiune (as in „click”)? Pentru ca daca e o conspiratie sa aflam si noi! Mor dracului maine si mor prost.

    Stiu… acum o sa intri in joc pentru a lua notite… Nu-i graba iar intre timp mai poti arunca un comentariu din burta, la fel de anonim.

    De cand aberatiile si teoriile conspirationiste capata o greutate mai mare daca sunt date anonime?

    Si se lasa linistea…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.