Ce înseamnă web2.0 în România?

Bannere de doi lei. Nu îmi face nici o plăcere să ţin bannerul bestjobs acolo, o fac din alte considerente decât banii. Asta a înţeles Noro din cele două Blogarii şi din articolele pe care le studiază.

Campanii de doi lei. Asta a înţeles Kinecto din online, achizitionat de linkuri către un site flash. Cumparati nene bannere, sunt mai ieftine decat linkurile!

Spam. Financiarul.com se lansă zilele astea, nu încercaţi adresa fără www în faţă că nu merge, dar e făcut de underclick şi dwd. Bună ziua, suntem de la Boom, să ştiţi că noi lucram cu firma Claudiu Spam SRL, sunt foarte buni, dacă vreţi să vă facă un site cu codul Softure implementat direct.

Şi în timpul asta eu imi storc creierii pentru idei cât mai bune. Aşa mă bate gândul să îmi bag picioarele în ea de viaţă şi să îmi găsesc un job călduţ de la 9 la 5…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. sau mai mult :) de la 8 – 15

    00
  2. oooo dragut

    00
  3. NOU
    #3

    ce vrei si tu mai zoso? 50% din cei care stau non-stop in fata calculatorului nu stiu ce inseamna un portal si tu vrei sa foloseasca Web 2.0 si in scopuri benefice altora?

    00
  4. :))
    Banner-ul ala de la BJ oricum nu e facut ca sa adune neparat vizitatori catre site. Firmele alea care apar acolo au platit bani buni pentru asta. Parerea mea e ca nu se merge pe firul banner->vizitatori->profit ci pe mult mai scurtul banner->profit.

    @Marius: sa inteleg ca definitia portalului e culmea cunoasterii uiebdoizeroistice?

    @Zoso: foarte tare Open ID asta! Chiar nu aveam ce face cu 5-6 click-uri acum! :-w

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.