Bulevardul Timişoara, cimitir de maşini

Astăzi, am mers cu autobuzul 137 de la Universitate la Gorjului. Motivul: voiam să fotografiez câteva maşini pentru proiectul „Rabla”.

Rezultaul îl puteţi vedea aici. 16 maşini numai pe partea stângă a drumului. Şi doar ce puteam trage din maşină. Dacă aş fi coborât la Răzoare şi aş fi mers pe jos, probabil numărul lor s-ar fi ridicat la 30 sau chiar 40. Şi asta pe unul din cele mai aglomerate bulevarde.

Nea Poteraş, decât să plantaţi copaci, nu mai bine eliberaţi locurille astea, să îşi poată parca maşinile nişte cetăţeni de bine?

romania,mizerii,politica,foto,idei

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Oooooo, exact rablele mele vecine le-ai nimerit :X Da, e plin aici…. o sa mai fac si eu printre blocuri poze daca e…..

    00
  2. Daca asa e in Bucuresti, atunci eu ma declar multumit de Sibiul meu :P . Am cautat azi pe drumul spre casa inca o rabla sa iti trimit, dar nu am gasit :(.

    00
  3. drumul taberii?? ai cam mancat un „e” si ai bagat in plus un „i”. si mie imi place berea, dar sa o am in fata, nu sa o bag in cuvinte.

    00
  4. Vino in bucuresti, gasesti pe toate drumurile. Cea mai faina e un tico facut tandari (fara anvelope, parbriz part, oglinzi lipsa), dar care are un „de vanzare” lipit proaspat pe el

    00
  5. Eu nu cred ca toate-s parasite. Unele cred ca sunt doar prafuite, si in Deva daca lasi masina parcata pe strazile principale in 3 zile nu le mai vezi de praf.

    00
  6. crezi ca autoritatiilor le pasa de ce „incerci” tu aici ?

    fix NU !

    00
  7. Trec des prin zona. Sunt mult mai ”interesante” stradutele laturalnice care ”dau la bulevard”. O sa-mi iau intr-o zi camera sa ajut la cresterea comunitatii de rable :D

    00
  8. ce-i cu atatea oltcituri p-acolo? :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.