Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. au innebunit de tot aia de la prosport. decat asa, mai bine aduceau una buna de pe strada, macar se mai uita lumea la poze, a adus`o pe stramba aia sa scrie despre sport incredibil.

    00
  2. NOU
    #2

    Au inceput sa curga comentariile. Sa vedem cat o tin nervii. ;)

    00
  3. hai sa nu exagera, Andressa nu e o femeie urata! O jignesti gratuit Radu. Pacat.

    00
  4. E bine venita. Ii urez succes.

    00
  5. E clar. De saptamana viitoare zoso va scrie in ZF. Rubrica Analiza bursiera. Ce bursa mea… :)

    00
  6. Pai nu? Era si timpul ca prosportul sa aiba si el un blogger celebru, ca tolo la gazeta! Hai cu post-urile despre trafic.ro acum!

    Am observat o chestie. La partea de promovare, gsp a stat mereu mai bine ca prosportu`: Ioanitoaia pe TV, atunci, Tolo pe online, acum. In timp ce la Prosport avem doar pe tristul ala de Chiotea si cine naiba o mai fi. Gsp stie mult mai bine ca Pro-ul cum sa-si branduiasca oamenii.

    P.S.: aaa, ce bou sunt, l-am uitat pe online master-ul costin_default_e-mail_notification din partea pro-ului!

    00
  7. mmm, cred ca te inseli, dar e dreptul tau. dar daca vrei o opinie de specialist, pro stie sa isi branduiasca foarte bine oamenii.

    si in plus, e o miscare foarte buna pentru andressa, pentru brandul ei.

  8. de asta l-am vazut pe tolo la 1 noaptea pe strada acum doua zile trist …

    00
  9. poate cauta bloggeri.

  10. Zoso, ma refer la Prosport, nu la trustul in sine. Pro a inventat practic branding-ul vedetelor in Ro si continua sa fie numarul unu in domeniul asta, nici nu se pune problema.

    Dar despre Prosport… In afara de Chiotea, care nici nu stiu daca mai lucreaza pe acolo, si pe care-l retin pt ca era tare-tare antipatic pe sticla, si de Topescu, care, vorba aia, n-a descoperit lumea la Prosport, eu nu stiu pe nimeni de la ei…

    00
  11. ah. probabil ca intrand iar sub umbrlea pro, o sa iasa un pic la joc de glezne. pe sport.ro sau prin alte locuri.

  12. nu, o sa ii tin locul lui nihasa in coolgirl

  13. misto comenturile de la stirea de pe prosport :|

    00
  14. Miscare buna pentru brandul Andressa, pe draq. E ca si cum Coca Cola s-ar apuca sa produca resouri, pe ideea „hai sa ne dam cu parerea”. Pe de alta parte, se impaca cititorii ei cu targetul ProSport ca Nastase cu Baselu’.

    Orice va scrie, va fi vazuta tot ca o pereche de chestii care nu’s coaie. Nu v-ati intrebat niciodata de ce singurul rol al femeilor in publicatiile de sport e sa isi etaleze diversele parti ale corpului ? Exceptie facand Maria Andries, care are o cultura fotbalistica de invidiat si un stil aparte (ceea ce nu e cazul aici).

    De asta se duc unii de rapa, ca se baga in chestii la care nu se pricep pe ideea ca „e o oferta de la Pro, cum sa o refuz ?!”.

    Genial si ala care a scris articolasul despre ea. „Achizitie” (care dupa DEX, se refera la obiecte), adica am achizitionat mobila de expus sambata pe ultima pagina.

    00
  15. Maria Andries nu e o exceptie. E probabil cel mai slab redactor din prima linie la gsp. Iar asta in contextul in care gsp (ca de altfel tot ce inseamna publicatie de sport in Romania, tiparita sau online) are continut in general slab.
    Sigur, asta nu inseamna ca femeile nu pot scrie pe sport. E greu insa sa scrii bine,* ca esti femeie sau barbat. Iar daca nu ai decat legaturi frivole cu domeniul, e practic imposibil.

    * Bine nu inseamna haios, smechereste sau the ever poplar „inedit”. Inseamna ceva de felul a ceea ce incearca Vochin, insa nu este neaparat sechestrat de zona tehnica. Mai inseamna ceea ce ii iese uneori (din ce in ce mai rar, din cate vad) lui Tolontan.
    Pana cand nu vor exista suficient de multi redactori care sa produca frecvent texte civilizate, cei care vor sa citeasca despre sport vor continua sa se uite prin ziare de afara. In contextul acesta, „achizitii” de genul celei despre care se vorbeste aici, nu ajuta publicatia in incercarea de a iesi din zona amatorismului.

    00
  16. o face parte din noua strategie pro… insa la cat de reticenti este publicul tinta al tabloidelor de sport, nu cred ca va avea prea mare succes… decat daca va scrie fantastic.

    oricum, de urmarit

    00
  17. gsp are edtorialisti-bloggeri (tolo, geambasu, buzarin, naum) de zeci de ori mai buni ca andressa…
    iar daca am ajuns sa vb de brandu andressa bazat pe insemnari plicticoase, scrise de dragu de a se auzi si fara substanta, ar trebui sa puneti o alta definitie a cuvantului „brand”, macar pe dexonline

    00
  18. @avp, Maria are clipe în care scrie peste absolut tot ceea ce găseşti în materie de sport. Acum, de, fata mai aruncă şi cu una, alta în noi, şi ai nevoie de unele cunoştinţe ca să faci legăturile aşa cum trebuie. Şi acesta nu este un atac la adresa ta, uneori mă apuc şi eu să mă informez, ca să mă prind unde bate, ci o constatare. Că faci şi greşeli, asta ştim cu toţii, dar Maria are câteva clase peste Andressa, dacă vine vorba de scriitură. Nu cred că le putem compara, ne-am bate joc de munca unui redactor care, repet, are zile în care este absolut extraordinar.

    00
  19. Ba da voi ati si vandut „piele ursului din padure”? Vorba lu Zoso, stati sa apara primele articole si dupa aia dati cu pietre. Acu parca atu fi babele de la mine dupa strada care si dau mereu cu parerea vis-a-vis de toti vecinii!

    00
  20. Radu, antipatic sau nu Chiotea nu mai lucreaza la Prosport de 3 luni, adica fix de cand ziarul a fost preluat de Publimedia. In locul lui e acum Filoti, iar oameni ca Caramavrov si Lipovan chiar conteaza. Si da Zoso are dreptate cand zice ca Pro-ul a investiti mereu in imaginea oamenilor sai. Daca cititi ziarul veti vedea ca oameni mari din Pro isi mai dau cu parerea prin ziar. Si unii o fac bine. E bineinteles parerea mea.

    00
  21. Papitza, pai vezi? Exact ce ziceam. Eu habar nu aveam ca ala nu mai lucreaza acolo. Nu zic ca jurnalistii de acolo nu-s buni sau nu sunt buni specialisti ai sportului, zic doar ca nu-s cunoscuti. Degeaba cineva e bun daca nu e promovat. E normal ca tu, de exemplu, sa ii cunosti pe aia de acolo din moment ce te pasioneaza sportul si, poate, citesti frecvent ziarul.

    00
  22. E ca si cum l-ai pune pe Zoso sa scrie la un site despre crestinism.

    Cum e Dle Zoso cu targetarea de care vorbeai pe zoso.ro…ce legatura are andressa cu target-ul fotbal ? Cred ca e vorba de disperarea de a mai face putin trafic ?

    Imi pare rau ca in ignoranta in care traiesc nu pot sa inteleg ce vedeti asa genial la aceasta fetita care scrie niste texte care nu imi ‘surexcita’ simtul ‘ganditiv’ si nu-mi excita alte organe care gandesc profund.

    Propun sa faca redirect de trafic de la andressa la prosport sa le creasca si lor…poate se joaca cu dingalanga.

    00
  23. XY, cum e dreptul tau sa nu iti placa, la fel e si al meu sa imi placa cum scrie fata. asadar, comentariul tau e anihilat.

  24. DeMaio, da te rog un exemplu de articol al ei Mariei Andries pe care-l consideri excelent. Nu am facut vreo comparatie cu ce scrie Andressa (ma intereseaza prea putin sa compar un jurnalist de sport cu un amator).
    Fata de peerii ei mi se pare ca are performante slabe, nu fata de Mr. Nobody…

    00
  25. Zoso, simt ca momentul este foarte copt sa scoatem o revista de educatie crestina. Il punem pe pigu secretar general de redactie si ii frigem un iuresh de creshtinizare a masselor, sa planga aztecii in morminte shi sa danseze musulmanii in Valhalla de bucurie :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.